Grønt

Cascada køkken

Cascada-lågen er perfekt til farveelskere, der ønsker at tilføje en hyggelig og sofistikeret stemning til deres køkken. Den matte grønne farve og udskæringerne i lågen, skaber en unik atmosfære, der ikke er for dominerende.

Læs mere om cascada

Marmor

Marmor køkken

Marmor køkkener er ikke billige, da marmor er en natursten dannet over millioner af år og består af unikke kalk, plantedele og skaldyrs krystaller. Hvert stykke marmor er unikt, hvilket gør det til en eftertragtet og dyr vare.

Læs mere om marmor køkken

køkkenvask

Køkkenvask

Ved valg af køkkenvask bør man overveje størrelsen og materialet. Valg af materiale kan påvirke både udseende og praktisk vedligeholdelse. Vaske i børstet stål, granit eller keramik har forskellige design- og vedligeholdelsesmæssige egenskaber, så det er vigtigt at overveje begge aspekter.

Læs mere om køkkenvask

trækøkken

Trækøkken

Få et køkken i trælook hos Vordingborg Køkkenet til en overkommelig pris! Vores trælignende låger fås i forskellige farver, typer og strukturer, der vil give dig samme glæde som et massivt trækøkken.

Læs mere om trækøkken

skab

Køkkenskabe

Vi viser forskellige køkkenskabe, flotte greb og overflader, specielle indretninger, avanceret køkkenteknik og et kæmpe udvalg af tilbehør. Uanset om du ønsker et retro køkkenskab, et moderne landkøkken, et designerkøkken eller en flot kombination af materialer, vil vores konsulenter guide dig gennem vores sortiment og sammen kan I designe jeres drømmekøkken.

Læs mere om køkkenskabe

Egetræ

Egetræskøkken

Vordingborg Køkkenet tilbyder et billigere og nemmere alternativ til et lyst egetræskøkken. Vores elementer er fremstillet i laminat, der er billigere og nemmere at vedligeholde end ægte træ. Du kan stadig få opfyldt drømmen om et lækkert egetræskøkken. 

Læs mere om egetræskøkken

købkøkken

Køb køkken

Få dine køkkendrømme opfyldt med Vordingborg Køkkenet. Du kan købe dit køkken, bad, bryggers eller garderobe på afbetaling med rentefri finansiering og uden gebyrer.

Læs mere om dit køkken køb

køkken

Unikt køkken

Vordingborg Køkkenet tilbyder unikke køkkenløsninger til enhver smag og budget. Vi designer hvert køkken specifikt til det enkelte hjem, baseret på dine ønsker, drømme og behov.

Læs mere om unikt køkken

mini

Minimalistisk køkken

Få en minimalistisk stil i dit hjem med rene linjer og smuk enkelhed. Minimalismen er en klassisk stil i dansk boligindretning, der appellerer til mange. Den skaber ro og harmoni i hverdagen og udstråler nordisk design med sine stilrene og lyse kendetegn.

Læs mere om minimalistisk køkken

luksus

Luksus køkken

Få et eksklusivt køkkendesign med rene linjer, materialer i topkvalitet, smart opbevaring samt funktionelle og lækre detaljer. Hvis det lyder som noget for dig, så er et eksklusivt køkken lige noget for dig.

Læs mere om luksus køkken

rum

Stort køkken

Stigende efterspørgsel efter rummelige køkkener, der passer til hele familien, er en trend. Et køkken alrum er ofte et højtprioriteret krav for mange, når de renoverer eller bygger nyt hus.

Læs mere om stort køkken

hvorfor

Hvorfor vælge os

Når du træder ind i en af vores butikker, gør vi alt, hvad vi kan for at lytte. Vi fokuserer på at sætte os ind i din forestilling om drømmekøkkenet. Der er mange gode grunde til, at du skal købe dit nye køkken hos Vordingborg Køkkenet, men her kommer vi med de 6 vigtigste

Læs hvorfor du skal vælge os

Sort

Sort køkken

Projektets første fase fokuserer på at samle inspiration til et sort køkken, der passer til dit hjem. Sorte køkkener er ikke ens, så vi har samlet nogle eksempler og tips til, hvordan du kan tilføje eksklusive detaljer.

Læs mere om sort køkken

Lille

Lille køkken

Beboere i mindre boliger, såsom lejligheder, behøver ikke at gå på kompromis med deres drømme om et stilfuldt køkken. Hos Vordingborg Køkkenet har vi specialiseret os i at skabe funktionelle løsninger til det trange lille køkken, så du kan få det køkken, du drømmer om.

Læs mere om det lille køkken

rom

Romantisk køkken

Et romantisk køkken er en klassiker i danske hjem, med fyldningslåger, charmerende detaljer og smukke greb. Det er et tidløst køkkendesign, der aldrig går af mode.

Læs mere om det romatiske køkken

højglans

Højglans køkken

Højglans køkkenlåger giver et enkelt og stilrent udtryk med klassiske linjer, og passer godt ind i de fleste hjem. Vælg et højglans køkken for at få et drømmekøkken med et moderne og elegant look.

Læs mere om højglans køkken

billigt

Billigt køkken

Der er mange faktorer, der påvirker prisen på et køkken. Det omfatter valget af materialer, størrelsen på skabene, sammensætningen af dem, placeringen, og om køkkenet bestilles som en samlet pakke eller løbende skal suppleres med efterbestillinger.

Læs mere om billigt køkken

nor

Nordic køkken

Nordic-lågen er ideel til et landligt køkken med sin klassiske stil og udskæringer, der giver en hyggelig atmosfære. Lågen skiller sig ud fra en glat låge og tilføjer karakter til dit køkken.

Læs mere om nordic køkken

Komplet

Komplet køkken

For et komplet køkken uden prisoverraskelser, vælg Vordingborg Køkkenet. Vi tilbyder ALT inklusive priser, som dækker de behov, du har for dit fremtidige drømmekøkken.

Læs mere om komplet køkken

nyt

Nyt køkken

Vordingborg Køkkenet er hjemmets hjerte, hvor familien samles dagligt. Her skabes gode stunder og det er ikke blot til madlavning. I det nye køkken kan du lave plads til familiens aktiviteter, fx med en køkkenø og barstole, så alle kan hjælpe eller lave lektier under madlavningen.

Læs mere om nyt køkken

Hylder

Hylder til køkken

Køkkenhylder er fleksible og bidrager til en god atmosfære. De kan udstille favoritgenstande og tilføre køkkenet personlighed.

Læs mere om hylder til køkken

design

Design dit eget køkken

Mange kunder drømmer om et unikt køkkendesign og kommer med fantastiske idéer. Vi vil gerne høre om dit køkkendesign og hjælpe dig med at realisere det, så det bliver personligt og unikt.

Læs om design af dit køkken

Belysning

Belysning i dit køkken

Her finder du et bredt udvalg af lyskilder. Når du skal planlægge belysningen i dit nye køkken, skal du huske at have med i overvejelserne hvor arbejdsområderne i køkkenet er, samt hvem der arbejder netop der i køkkenet, fra din bopæl. Vælger du vitrineskabe med glaslåger, kan lys i skabet fremhæve indholdet og øge overskueligheden.

Læs mere om belysning i dit køkken 

køkken

Køkken inspiration

Få køkkeninspiration fra vores idéer og find en løsning til dit drømmekøkken. Et nyt køkken skal have en god arbejdsplads, da man bruger meget tid der. Praktisk og nem arbejdsplads i køkkenet er vigtigt.

Få mere køkken inspiration

køkkenø

Fritstående køkkenø

Fritstående køkkenøer tilbyder åbenhed og fleksibilitet, fungerer som samlingspunkt for familien og skaber hygge. Bevægelsesfrihed omkring elementerne er en fordel. Vi hjælper med opmåling, og prisen behøver ikke at være højere end for andre køkkentyper.

Læs mere om fritstående køkkenø

kogeø

Kogeø

Drømmer du om et nyt køkken, hvor kogeøen skal være hele familiens samlingspunkt? Det er ikke underligt, at kogeøen er blevet så populær at integrere i mange nye køkkener. Med en kogeø kan du både få masser af skabs- og skuffeplads, samt en stor bordplade, som giver plads til både madlavning og lektielæsning. Der er mange måder at indrette en kogeø på, og vores køkkenkonsulenter er specialister i at designe dem i alskens afskygninger.

Læs mere om kogeø

Rustikt

Rustikt køkken

Et rustikt køkken tilbyder en unik stil med rå materialer og åben opbevaring, brydende med det traditionelle hvide look. Dette køkkendesign skaber et unikt udtryk og bliver et centralt element i familiens hverdag.

Læs mere om rustikt køkken

Retro

Retro køkken

Ønsker du et retro køkken? Uanset om det er inspireret af 50'erne og 60'ernes stil, eller har romantiske detaljer som fyldningslåger og vitrineskabe, kan Vordingborg Køkkenets konsulenter designe dit drømmekøkken i retrostil.

Læs mere om retro køkken

vk

Åbent køkken

Det åbne køkkenkoncept bryder med de traditionelle grænser mellem køkkenet og opholdsrummet, hvilket skaber et stort sammenhængende rum. Denne layoutstil er ideel for dem, der nyder at underholde gæster eller ønsker at holde øje med børn, mens de laver mad. 

Læs mere om det åbne køkken

vk

Stænkeplade køkken

En stænkplade er ikke blot en praktisk detalje i køkkenet; den udgør en essentiel beskyttelse mod fedtpletter, vandsprøjt og andet snavs, der naturligt opstår under madlavning.

Læs mere om stænkeplade til køkken

Vordingborg Køkkenet

Bestikindsats

Hos Vordingborg Køkkenet forstår vi vigtigheden af et velorganiseret køkken, hvor hvert element er nøje udvalgt for at skabe en harmonisk helhed.

Læs mere om bestikindsats

Vordingborg Køkkenet

Rødt køkken

Farven rød er kendt for at stimulere appetitten, og et rødt køkken kan derfor være det ideelle sted at skabe kulinariske mesterværker og dele uforglemmelige måltider med dem, man holder af. 

Læs mere om rødt køkken

Vordingborg Køkkenet

Blåt køkken

Første skridt i at realisere det blå køkken er at drømme og finde inspirationer. Et blåt køkken er ikke bare et blåt køkken, så tag tid til at udforske forskellige designmuligheder og tilføj detaljer, der giver det ekstraordinære præg.

Læs mere om blåt køkken

Vordingborg Køkkenet

Gråt køkken

 Et gråt køkken formår at forene klassisk charme med moderne design, hvilket gør det til et populært valg for dem, der søger en harmonisk balance mellem stil og funktionalitet.

Læs mere om gråt køkken

Vordingborg Køkkenet

Brunt køkken

I et brunt køkken forenes varme og naturlige nuancer for at skabe en atmosfære af hygge og tidløs elegance. Brune køkkener er blevet stadig mere populære, da de tilfører rummet en jordnær karakter og inviterer til en følelse af tryghed.

Læs mere om brunt køkken

Vordingborg Køkkenet

Beige køkken

Vores udvalg af beige køkkenløsninger omfatter forskellige stilarter, fra moderne minimalisme til klassisk charme.

Læs mere om beige køkken

Vordinborg Køkkenet

Fransk landkøkken

Lad dig inspirere af den franske landstil og vælg møbler og detaljer, der udstråler charme og enkelhed. Et rustikt trægulv eller fliser i en varm terrakotta nuance kan fuldende det idylliske billede og tilføje den nødvendige autenticitet.

Læs mere om fransk landkøkken

VK

Grønt køkken 

Træd ind i en verden af forfriskende elegance med et nyt grønt køkken. De grønne toner tilfører ikke kun et strejf af natur, men skaber også en beroligende atmosfære i hjemmet.

Læs mere om grønt køkken

VK

Hvidt køkken 

Et hvidt køkken emmer af lys, friskhed og et tidløst design, der aldrig går af mode. Dets rene udseende og neutrale farver skaber en alsidig baggrund, der let kan tilpasses forskellige stilarter og indretningsstile.

Læs mere om hvidt køkken

VK

Køkken farver 

Uanset hvilken farvepalet man vælger til køkkenet, er det vigtigt at overveje sammenhængen med resten af hjemmet og hvordan lyset spiller i rummet. Naturligt lys kan for eksempel bringe det bedste frem i visse farver.

Læs mere om køkken farver