Grønt

Grønt køkken

 

Cascada-lågen er perfekt til farveelskere, der ønsker at tilføje en hyggelig og sofistikeret stemning til deres køkken. Den matte grønne farve og udskæringerne i lågen, skaber en unik atmosfære, der ikke er for dominerende.

Læs mere

Marmor

Marmor køkken

 

Marmor køkkener er ikke billige, da marmor er en natursten dannet over millioner af år og består af unikke kalk, plantedele og skaldyrs krystaller. Hvert stykke marmor er unikt, hvilket gør det til en eftertragtet og dyr vare.

Læs mere

køkkenvask

Køkkenvask

 

Ved valg af køkkenvask bør man overveje størrelsen og materialet. Valg af materiale kan påvirke både udseende og praktisk vedligeholdelse. Vaske i børstet stål, granit eller keramik har forskellige design- og vedligeholdelsesmæssige egenskaber, så det er vigtigt at overveje begge aspekter.

Læs mere

trækøkken

Trækøkken

 

Få et køkken i trælook hos Vordingborg Køkkenet til en overkommelig pris! Vores trælignende låger fås i forskellige farver, typer og strukturer, der vil give dig samme glæde som et massivt trækøkken.

Læs mere

skab

Køkkenskabe

 

Vi viser forskellige køkkenskabe, flotte greb og overflader, specielle indretninger, avanceret køkkenteknik og et kæmpe udvalg af tilbehør. Uanset om du ønsker et retro køkkenskab, et moderne landkøkken, et designerkøkken eller en flot kombination af materialer, vil vores konsulenter guide dig gennem vores sortiment og sammen kan I designe jeres drømmekøkken.

Læs mere

Egetræ

Egetræskøkken

 

Vordingborg Køkkenet tilbyder et billigere og nemmere alternativ til et lyst egetræskøkken. Vores elementer er fremstillet i laminat, der er billigere og nemmere at vedligeholde end ægte træ. Du kan stadig få opfyldt drømmen om et lækkert egetræskøkken. 

Læs mere

købkøkken

Køb køkken

 

Få dine køkkendrømme opfyldt med Vordingborg Køkkenet. Du kan købe dit køkken, bad, bryggers eller garderobe på afbetaling med rentefri finansiering og uden gebyrer.

Læs mere

køkken

Unikt køkken

 

Vordingborg Køkkenet tilbyder unikke køkkenløsninger til enhver smag og budget. Vi designer hvert køkken specifikt til det enkelte hjem, baseret på dine ønsker, drømme og behov.

Læs mere

mini

Minimalistisk køkken

 

Få en minimalistisk stil i dit hjem med rene linjer og smuk enkelhed. Minimalismen er en klassisk stil i dansk boligindretning, der appellerer til mange. Den skaber ro og harmoni i hverdagen og udstråler nordisk design med sine stilrene og lyse kendetegn.

Læs mere

luksus

Luksus køkken

 

Få et eksklusivt køkkendesign med rene linjer, materialer i topkvalitet, smart opbevaring samt funktionelle og lækre detaljer. Hvis det lyder som noget for dig, så er et eksklusivt køkken lige noget for dig.

Læs mere

rum

Rummeligt køkken

 

Stigende efterspørgsel efter rummelige køkkener, der passer til hele familien, er en trend. Et køkken alrum er ofte et højtprioriteret krav for mange, når de renoverer eller bygger nyt hus.

Læs mere

hvorfor

Hvorfor vælge os

 

Når du træder ind i en af vores butikker, gør vi alt, hvad vi kan for at lytte. Vi fokuserer på at sætte os ind i din forestilling om drømmekøkkenet. Der er mange gode grunde til, at du skal købe dit nye køkken hos Vordingborg Køkkenet, men her kommer vi med de 6 vigtigste

Læs mere

Sort

Sort køkken

 

Projektets første fase fokuserer på at samle inspiration til et sort køkken, der passer til dit hjem. Sorte køkkener er ikke ens, så vi har samlet nogle eksempler og tips til, hvordan du kan tilføje eksklusive detaljer.

Læs mere

Lille

Lille køkken

 

Beboere i mindre boliger, såsom lejligheder, behøver ikke at gå på kompromis med deres drømme om et stilfuldt køkken. Hos Vordingborg Køkkenet har vi specialiseret os i at skabe funktionelle løsninger til det trange lille køkken, så du kan få det køkken, du drømmer om.

Læs mere

rom

Romantisk køkken
 

 

Et romantisk køkken er en klassiker i danske hjem, med fyldningslåger, charmerende detaljer og smukke greb. Det er et tidløst køkkendesign, der aldrig går af mode.

Læs mere

højglans

Højglans køkken

 

Højglans køkkenlåger giver et enkelt og stilrent udtryk med klassiske linjer, og passer godt ind i de fleste hjem. Vælg et højglans køkken for at få et drømmekøkken med et moderne og elegant look.

Læs mere

billigt

Billigt køkken

 

Der er mange faktorer, der påvirker prisen på et køkken. Det omfatter valget af materialer, størrelsen på skabene, sammensætningen af dem, placeringen, og om køkkenet bestilles som en samlet pakke eller løbende skal suppleres med efterbestillinger.

Læs mere

nor

Nordic køkken

 

Nordic-lågen er ideel til et landligt køkken med sin klassiske stil og udskæringer, der giver en hyggelig atmosfære. Lågen skiller sig ud fra en glat låge og tilføjer karakter til dit køkken.

Læs mere

Komplet

Komplet køkken

 

For et komplet køkken uden prisoverraskelser, vælg Vordingborg Køkkenet. Vi tilbyder ALT inklusive priser, som dækker de behov, du har for dit fremtidige drømmekøkken.

Læs mere

nyt

Nyt køkken

 

Vordingborg Køkkenet er hjemmets hjerte, hvor familien samles dagligt. Her skabes gode stunder og det er ikke blot til madlavning. I det nye køkken kan du lave plads til familiens aktiviteter, fx med en køkkenø og barstole, så alle kan hjælpe eller lave lektier under madlavningen.

Læs mere

Hylder

Hylder til køkken

 

Køkkenhylder er fleksible og bidrager til en god atmosfære. De kan udstille favoritgenstande og tilføre køkkenet personlighed.

Læs mere

design

Design dit eget køkken

 

Mange kunder drømmer om et unikt køkkendesign og kommer med fantastiske idéer. Vi vil gerne høre om dit køkkendesign og hjælpe dig med at realisere det, så det bliver personligt og unikt.

Læs mere

Belysning

Belysning i dit køkken

 

Her finder du et bredt udvalg af lyskilder. Når du skal planlægge belysningen i dit nye køkken, skal du huske at have med i overvejelserne hvor arbejdsområderne i køkkenet er, samt hvem der arbejder netop der i køkkenet, fra din bopæl. Vælger du vitrineskabe med glaslåger, kan lys i skabet fremhæve indholdet og øge overskueligheden.

Læs mere

køkken

Køkken inspiration

 

Få køkkeninspiration fra vores idéer og find en løsning til dit drømmekøkken. Et nyt køkken skal have en god arbejdsplads, da man bruger meget tid der. Praktisk og nem arbejdsplads i køkkenet er vigtigt.

Læs mere

køkkenø

Fritstående køkkenø

 

Fritstående køkkenøer tilbyder åbenhed og fleksibilitet, fungerer som samlingspunkt for familien og skaber hygge. Bevægelsesfrihed omkring elementerne er en fordel. Vi hjælper med opmåling, og prisen behøver ikke at være højere end for andre køkkentyper.

Læs mere

kogeø

Kogeø

 

Drømmer du om et nyt køkken, hvor kogeøen skal være hele familiens samlingspunkt? Det er ikke underligt, at kogeøen er blevet så populær at integrere i mange nye køkkener. Med en kogeø kan du både få masser af skabs- og skuffeplads, samt en stor bordplade, som giver plads til både madlavning og lektielæsning. Der er mange måder at indrette en kogeø på, og vores køkkenkonsulenter er specialister i at designe dem i alskens afskygninger.

Læs mere

Rustikt

Rustikt køkken

 

Et rustikt køkken tilbyder en unik stil med rå materialer og åben opbevaring, brydende med det traditionelle hvide look. Dette køkkendesign skaber et unikt udtryk og bliver et centralt element i familiens hverdag.

Læs mere

Retro

Retro køkken

 

Ønsker du et retro køkken? Uanset om det er inspireret af 50'erne og 60'ernes stil, eller har romantiske detaljer som fyldningslåger og vitrineskabe, kan Vordingborg Køkkenets konsulenter designe dit drømmekøkken i retrostil.

Læs mere