vandhane, armatur, vask, nyt køkken, sort, Vordingborg Køkkenet

En køkkenvask er en vigtig del af dit køkken, idet den er i brug flere gange dagligt. Udseendet på din nye vask kan have stor indflydelse på dit endelige køkkendesign. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af køkkenvaske i forskellige materialer og farver. Alle vores showrooms er spækket med køkkenudstillinger, hvor et stort udvalg af vores køkkenvaske også vil være repræsenteret – gå på opdagelse, så du kan finde netop den køkkenvask du drømmer om, til dit nye køkken. Søger du gode råd om alt fra vandlås til køkkenvask til prop til køkkenvask, så står vores dygtige køkkenkonsulenter klar til at rådgive dig, i alt det du bør vide, når du skal vælge køkkenvask.

Hvilken køkkenvask skal jeg vælge?

Når du skal vælge køkkenvask, er det en god idé særligt at overveje følgende; Hvor stor skal min køkkenvask være? Hvilket materiale ønsker jeg, både i forhold til praktik og udseende? Der er stor forskel på en vask i børstet stål, og en vask i granit eller keramik. Forskellen ligger både i det designmæssige, men også i hvor meget vedligehold vasken kræver for, at den holder sig pæn i mange år.

Derudover kan du overveje om du ønsker en sæbedispenser til køkkenvask. Hos Vordingborg Køkkenet fås køkkenvaske med indbygget sæbedispenser, så du ikke behøver at have en separat sæbebeholder stående ved din køkkenvask.

Sort køkkenvask

Den sorte køkkenvask er blevet et populært valg gennem de senere år – og ikke uden grund. Den passer nemlig perfekt ind i de stilrene nordiske køkkener. Derudover kan du nemt sammensætte den med et utal af forskellige elementer og materialer, da den sorte farve passer til alt, og blot den vil ændre karakter alt efter hvilke elementer og materialer, du sammensætter den med. Den sorte vask kan derfor godt sammen med mørke bordplader, hvor den her vil blende mere ind i bordpladen og ikke være så synlig. Mens den modsat kan bruges til at skabe kontrast til en lys bordplade.

De sorte vaske er ofte lavet i et materiale af knust granitgranulat og bindemiddel, hvilket gør den enormt slidstærk over for ridser osv. For at holde vasken pæn, selv efter flere års brug, anbefales det at du dagligt tørrer din sorte køkkenvask over med en fugtig klud. På den måde undgår du at kalken fra vandet aflejres i vasken.

Drømmer du om en sort køkkenvask, kan du tage et kig i vores showrooms, hvor du vil finde et udpluk af vores sortiment. Finder du ikke det du ønsker, hjælper vores konsulenter gerne med at præsentere resten af vores store sortiment, i sorte køkkenvaske, for dig.

Hvid køkkenvask

En hvid køkkenvask forbindes, af mange, ofte med den store porcelæns, - eller keramikvask man har set i bl.a. landkøkkener gennem tiden. Det er et klassisk valg, som passer godt ind i de romantiske køkkener, men det behøver faktisk ikke at begrænse sig til lige den type køkkener. Hvide køkkenvaske behøver hverken at være større end andre vaske, og så passer den absolut ind i rigtigt mange typer køkkener. Forestil dig en lækker hvid bordplade med en hvid vask – de to ting blender nærmest sammen til én enhed, hvor de rene linjer ikke brydes eller forstyrres. Det er netop det, den moderne hvide vask kan – den bevarer det rene og lette udtryk i dit køkken. Tilføj en flot lampe over køkkenvask, som skaber hygge og gode arbejdsbetingelser – dette sætter prikken over i’et i dit nye køkken.

Messing køkkenvask

En køkkenvask i messing kan få ethvert køkken til at se eksklusivt ud, og det er derfor heller ikke uden grund, at netop denne type vask er super trendy for tiden. En køkkenvask i messing er dog både dyr, og udseendet på vasken vil ændre sig med tiden, da det er et naturligt materiale, som arbejder - det vil sige, at den patineres, og derfor ikke vil være skinnende og gylden i al dens levetid. Hos Vordingborg Køkkenet kan vi opfylde din drøm om en vask i messinglook til dit nye køkken. Vores vask er blot lavet af farvet stål i stedet for messing. Én af fordelene ved det farvede stål er, at det har en meget slidstærk overflade, der er lavet til hverdagsbrug. En anden fordel er, at den ikke ændrer farve over tid – din vask vil altså ikke blive mørkere med tiden, men vil forblive gylden i farven.

køkkenvask i sort

Lille køkkenvask

Bor du i en mindre bolig, hvor pladsen er begrænset, og kvadratmeterne ikke rækker lige så langt som i et stort hus? Eller har du måske et sommerhus, hvor pladsen er trang? – Hvis dette er tilfældet, er det alt afgørende, at du formår at udnytte pladsen optimalt. Mange ønsker at have så meget køkkenbordsplads som muligt, og her kan en lille køkkenvask være en god løsning. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et bredt udvalg af køkkenvaske - om du ønsker en lille køkkenvask, en billig køkkenvask, en stål køkkenvask eller en rund køkkenvask, så har vi, med stor sandsynlighed, en vask der vil matche dine køkkendrømme.

Stor køkkenvask

Hvem drømmer ikke om en stor køkkenvask, hvor du kan vaske bradepander af, uden at vandet sprøjter ud over det hele? Eller måske en dobbelt køkkenvask, hvor du kan skylle grøntsager i den ene del imens du dræner pastaen for vand i den anden del? Måske du i stedet drømmer om en stor køkkenvask med bakke, hvor du har mulighed for at lægge alle de våde ting uden at skulle tænke på, om bordpladen tager skade. Uanset hvilken type stor køkkenvask du drømmer om, til dit nye køkken, så kan du være sikker på, at vi hos Vordingborg Køkkenet vil hjælpe dig med at få opfyldt drømmen om den køkkenvask, der matcher dine behov. Vi har et stort udvalg af køkkenvaske i mange forskellige former, materialer og størrelser.