Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Bordplade

Køb af køkkenbordplade er en af de vigtigste dele i planlægningen af dit nye køkken. Køkkenbordplader har stor betydning for hele køkkenets design. Du bruger meget tid ved din køkkenbordplade, så den skal kunne modstå hårdt slid. Det er derfor vigtigt, at træffe den rigtige beslutning inden køb af din nye køkkenbordplade.

 

Bordplade køkken

Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af flotte og meget slidstærke laminatbordplader. I vores Vordingborg PLUS-sortiment herunder ser du et udvalg af de 46 bordpladevarianter, som du kan få i 40 mm. Flere af dem findes også i en 100 mm tyk plade eller en 16 mm tynd slimline-version.

Uanset om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa, har vi køkken bordplader, der nemt kan tilpasses dit og din families behov. Du kan få leveret din nye bordplade i helt op til 510 cm længde.

 

Laminatbordplade

Når du vælger en laminatbordplade i trælook, får du et produkt, som til forveksling ligner massivt træ. De fine træstrukturer og små detaljer er nøje gengivet, for et 100% naturtro look. Dog er laminatbordpladerne både billigere, væsentligt stærkere og nemmere at vedligeholde end en normal træbordplade.                                   

Ønsker du et mere rustikt udtryk på din laminatbordplade, er mulighederne mange. Bordplade-sortimentet i Vordingborg PLUS rummer alt fra beton-look i flere nuancer, skifer-look og diverse sten-look bordplader, til metal-look plader.

Sort laminat bordplade

Det er naturligvis også muligt at vælge en ensfarvet grå, hvid eller sort bordplade til dit køkken.

Bordplade, laminat, ny bordplade, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Granit bordplade

Ønsker du en bordplade, som er meget slidstærk, ekstrem holdbar og nem at rengøre, så er det en granit bordplade du skal købe. Granit kræver ikke særlig stor vedligeholdelse, og er nem at friske op efter et stykke tid. Granitten er med til, at give køkkenet et roligt look, som skaber harmoni i dit køkken, fx en sort bordplade til køkkenet, der skaber smukke kontraster. Se udvalget hos vores leverandør PFP . 

Marmor bordplade

Hvis du ønsker en anden stenbordplade end granit, er marmor et rigtig godt bud. Den har et æstetisk design med dens flotte åretegninger og elegante farvespil, som er med til at give køkkenet er helt unikt og smukt look. Marmor bordpladen er holdbar og slidstærk, men dog et sart materiale, hvad andgår mærker i materialet, og det er derfor vigtigt at bruge bordskånere. Vi anbefaler vores laminatbordplader i marmor look, Carrara marble og Teramo marble. 

Træbordplade 

Træ er et populært materiale, og er med til at udtrykke eksklusivitet i bordpladen. En massiv træbordplade er af tidsløst design og er også essentiel, hvis man har et ønske om, at sprede nordisk design og natur i køkkenet. Ligeledes er en træbordplade med til, at give køkkenet en varm og levende effekt i det typiske hvide hjem. Skal bordpladen være massiv, forhandler vi træplader fra PFP, men ønsker du en mere robust, anbefaler vi laminat. Fx egetræ laminat bordplade, Sanremo oak som ses herunder i oversigten. 

Linoleum bordplade 

Har du ønsker om en mere bæredygtig løsning angående din bordplade, er linoleum et rigtig godt valg. Linoleum er af høj kvalitet og har en høj holdbarhed, på trods af at prisen er lavere. Dermed får du en billig bordplade, som også har en lyddæmpende effekt. Det skal dog tages i betragning, at linoleum bordpladen ikke tåler varme, ikke kan repareres og er modtagelige overfor ridser. 

 

Er du på udkig efter en billig bordplade og er interesseret i, at høre mere om vores køkkenbordplader i forbindelse med dit køb af køkken eller udskiftning af køkkenbordplade? Så er du velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Der kan du få et bordplade tilbud til dit eksisterende Vordingborg køkken eller et helt køkkentilbud inkluderet bordplade pris.