Populære Xtra-bordplader

Xtra-bordplader har i de seneste år opnået stor popularitet og anerkendelse som en af de mest autentiske og holdbare HPL-bordplader på markedet. En HPL-bordplade er en bordplade lavet af High-Pressure Laminate (HPL), som er et holdbart og slidstærkt materiale. Med sin unikke 3D-overflade efterligner Xtra-bordpladen det naturlige udseende af sten eller træ på en imponerende måde og tilbyder samtidig en række fordele og funktioner, der overgår andre HPL-bordplader.

Planlimning af vask i køkkenbordplade

Planlimet vask og kogesektion

Xtra-bordpladerne er ikke kun æstetisk flotte og utrolig slidstærke, de giver dig også muligheden for at få planlimet montering af vask og kogesektion i dit nye køkken. Det vil sige, at udvalgte modeller af vaske og kogesektioner kan monteres i bordpladen, så de flugter med overfladen. Det giver et stilrent, ensartet look i dit nye køkken. Samtidig sikrer det også en nem rengøring, da der ikke er kanter på vask og kogesektion, hvor der kan gemme sig skidt.

Laminatbordplade udfræset til vask

Udfræset på fabrikken

Når du har bestilt, at vask og/eller kogesektion skal planlimes, er der fra fabrikken udfræset i de korrekte mål baseret på de bestilte modeller. Du er derfor sikker på, at målene altid er korrekte ud fra dine valgte modeller, og du er hjulpet godt på vej til, når du skal i gang med monteringen. Du kan se gode tips til montering af kogesektionen og vasken i videoerne her.

Se videoer

Laminatbordplade til køkken

Naturtro bordplader

Et af kendetegnene ved Xtra-bordpladen er dens ekstra tykke laminat på 1,2 mm i stedet for 0,8 mm. Xtra-bordpladen kan dermed opnå en autentisk gengivelse af det naturlige udseende af sten eller træ, og samtidig bevarer den alle fordelene ved en almindelig HPL-bordplade.

4 varianter af Xtra laminatbordplader

Design og farver

Xtra-bordplader kan tilpasses på stedet og er betydeligt lettere i vægt og meget mindre belastende for tegnebogen end ægte natursten. Dette gør det lettere for dig at skabe en autentisk og elegant køkkenbordplade, uden at skulle investere i dyre og tunge materialer. Xtra-designs er tilgængelige i 4 forskellige farver og i 38 mm tykke bordplader som 16 mm Slim Line bordplade og en 100 mm tyk designbordplade. Xtra-designs fås også som designelementer i tykkelsen 16 mm, 25 mm og 50 mm.

Hvis du er på udkig efter en autentisk og elegant køkkenbordplade, der er både holdbar og funktionel, er Xtra-bordplader den perfekte løsning. Ønsker du et stilrent look, hvor vask og kogesektion kan integreres ved planlimning i køkkenet, så er Xtra-bordpladen det helt rette valg til dig. Oplev Xtra-bordpladens unikke æstetik og holdbarhed i dit køkken i dag!

Bestil møde