Vordingborg Køkkenet er et køkkenfirma der går op i en sund og sikker verden — også i fremtiden. Selvom vi ofte tænker på køkkenmiljøet, så bør det ikke stoppe her. Naturens ressourcer er dem vi arbejder med i det daglige og vi er fuldt ud bevidste om at den ikke er ubegrænset. Derfor er det vigtigt at vi behandler den med ansvarlighed – den samme ansvarlighed vi ønsker i alle aspekter af en køkkenhandel. Ansvaret overfor dig som kunde og din sikkerhed for en god handel. Men hvor andre blot fortæller, så bakker Vordingborg Køkkenet det hele op med certificeringer og mærkninger, der viser at vi har rådført os med professionelle, for at opnå de bedste vilkår.

PEFC certificering

For os er klimaet vigtigt, og vi investerer gerne mange penge i at blive endnu mere klimavenlige. Som et bevis herpå modtog Vordingborg Køkkenet  i 2007 Storstrøms Amts grønne miljøflag. Ligesom vi i 2010 som den første danske køkkenvirksomhed modtog en PEFC certificering, hvilket er et bevis for, at det træ vi benytter i vores køkkenproduktion er bæredygtig.

FSC®-mærkede bordplader

Vores massive træbordplader kan leveres som FSC-mærkede, spørg din lokale forhandler om dine muligheder. FSC-mærket betyder, at bordpladen er produceret af materialer fra FSC-certificerede skove og andre ansvarlige kilder. I en FSC-skov bliver der ikke  fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Dansk Indeklima mærket

Alle vores låger i Vordingborg PLUS er naturligvis Dansk Indeklimamærket(DIM). Dette som beviset på, at du som køkkenkunde er sikret et produkt, der ikke frigiver kræftfremkaldende stoffer som fx formaldehyd. Ligesom DIM er din sikkerhed for et produkt, som ikke generer luftindtrykket i dit hjem.

Elretur

Som importør af hvidevarer har Vordingborg Køkkenet et ansvar for indsamling og miljøforsvarlig oparbejdning af elskrot. Det betyder, at vi er med til at fremme produktionen af miljøvenlige produkter, og at gamle produkter så vidt muligt bliver genbrugt. www.elretur.dk

AAA er lig med kreditværdighed

Vordingborg Køkkenet har det mest anerkendte bevis på, at vi er en solid virksomhed. Vi er AAA-godkendte, og det betyder, at vi har helt styr på økonomien. Desuden kan du altid holde øje med vores kreditværdighed ved at klikke på logoet nedenfor. AAA logoet opdateres hele tiden og du får derfor altid den dagsaktuelle rating.

Køkken Garantiforeningen

Vordingborg Køkkenet er medlem af Køkken Garantiforeningen. Det betyder blandt andet, at kunden kan føle sig sikker på, at vi leverer et ordentligt produkt. Udviklingen stopper naturligvis ikke her, Vordingborg Køkkenets engagement i vores omverden vil fremadrettet fortsætte med uformindsket styrke.