Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Bryggers

Bryggerset er oftest et af de oversete rum i boligen, når der skal renoveres. Det er en skam, for netop her er en masse kvadratmeter, der kan udnyttes, så rummet bliver en uvurderlig perle i hjemmet. Bare tænk hvis dit bryggers blev en af de hyggeligste steder i boligen!

Er du ude efter bryggers eller grovkøkken, så er Vordingborg Køkkenet også leveringsdygtige her. Hvad end du drømmer om et bryggers med plads til familiens overtøj, hobbyaktiviteter eller bryggersets primære funktion skal være vaskerum, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Måske skal dit bryggers fungere som det hele på én gang; som entre, vaskerum, grovkøkken, opbevaringsrum, rengøringsrum, garderobe, viktualierum og fyrrum. Uanset hvad, så kan vi kan hjælpe med lige den indretning, der passer dig, så bryggerset bliver et hyggeligt og behageligt sted at klare de daglige pligter. Det er nemlig vigtigt at bryggerset er indrettet så det letter det huslige arbejde. En del af dette betyder at designet af dit bryggers er optimeret til bedst muligt opbevaring. Din Vordingborg Køkkenet konsulent vil spørge nøje ind til, hvad du har brug for at dit bryggers skal kunne i hverdagen, så vi sikre at det opfylder alle dine krav og behov.

Her på siden kan du få et lille indblik i hvilke løsninger vi anbefaler i bryggerset og nogle få prisforslag på de mange løsninger vi kan tilbyde.

Få vaskemaskinen op i højden for bedre arbejdsstilling i bryggerset

Bryggerset – vaskerummet i boligen

Den mest almindelig arbejdsgang i bryggerset er tøjvask, med hvad dertil hører af vaskekurve og gennemgang af familiens vasketøj, inden det ryger i vaskemaskinen eller tørretumbleren. Vi anbefaler som hovedregel at vaskemaskine og tørretumbler kommer op i højden, hvis der er plads til det i bryggerset. Det giver den bedste arbejdsstilling ved maskinerne. 

Ud over dette giver det et flot æstetisk udtryk, hvis maskinen bliver en del af skabsopbygningen, i en gulv-til-loft-løsning. Dette bevirker også at der skal gøres mindre rent, da der ikke samler sig støv eller tøjfibre oven på vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Under vaskemaskinen kan der indrettes med en skuffe, hvor vaske- og skyllemiddel kan opbevares – hurtigt at have ved hånden, når det skal bruges.

Fortvivl ikke hvis der skulle drysse vaskepulver eller løbe skyllemiddel ud i skuffen. Alle Vordingborg Køkkenets skuffer har skuffer der er nemme at tage ud – det kræver ikke engang værktøj. Derfor er de nemme at tømme og rengøre. Ønsker du at tage fronten af, så du nemmere kan komme til med en klud, kan dette også gøres let og ubesværet.

Plads til vaskemidler i bryggerset
Hyggeligt bryggers eller grovkøkken fra Vordingborg Køkkenet

Vaskekurvene gemt godt væk

Når tøjet samles inden det vaskes, kan det med fordel gøres ved denne designløsning. Tilpassede vasketøjskurve på udtrækshylder gør det nemt at samle tøjet, men ikke mindst tage kurven med ved behov – enten til en anden del af bryggerset eller måske udenfor, når tøjet skal hænges op til tørring. Bemærk at vasketøjskurvene kun fås i den viste blå farve. Når kurvene ikke bruges gemmes de nemt væk igen, i underskabet. 

Vist her er to vaskekurve i underskabet, men løsningen findes også til medioskabe og højskabe, med fire kurve. Den optimale indretning, til den større og travle familie. 

Sortér vasketøjet direkte i bryggerset, med løsning fra Vordingborg Køkkenet

Når bryggerset på denne måde ryddes for vaskekurve og andet unødigt rod, så kan du med god samvittighed invitere gæster ind i hjemmet her gennem. Forestil dig blot at du rent faktisk kunne kombinere bryggers og entré og på denne måde pladsoptimere rummene i din bolig. En lækker designløsning er alt der skal til, for at du stolt kan præsentere dit bryggers som en hovedindgang i hjemmet. 

Kosteskabe, skab til støvsuger og rengøringsskab

Kosteskabe og rengøringsopbevaring

En anden måde at udnytte dit bryggers på, er opbevaring af støvsuger, kost, fejebakke og andre rengøringsartikler. Til dette er det mest optimale at bruge et medio- eller højskab. I mange skabe ville dette efterlade en masse spildplads, da kosteskafter og støvsugerør ikke fylder meget, andet end i højden. Vordingborg Køkkenet har dog flere forskellige indretninger, med eksempelvis trådkurve, der kan indeholde vaskepulver, sæber og andre rengøringsremedier, hvilket sparer skabsplads i resten af bryggerset.

 

Indretning af bryggerset

Som det ses på nedenstående billede, så kan bryggerset sagtens være ryddeligt og overskueligt, selvom det indeholder mange forskellige bryggersskabe og andre elementløsninger. Nøglen, i dette tilfælde, er at holde bryggerset næsten komplet i hvidt og fuldende det med en vægplade – ligeledes i hvid farve. Det hvide brydes kun af den støvet grønne reol, samt smalle underskab, hvor viskestykker eller lign. kan hænge til tørre.

Hvidt rengøringsvenligt og minimalistisk bryggers

Her ses det selv samme bryggers, men hvor alle skabslåger er åbnet. Når skabene åbnes afsløres det hurtigt hvor meget opbevaringsplads, bryggerset egentlig rummer. Selv i et lille bryggers, kan der skabes enormt meget skabsplads. Bemærk, at der her – ud over det åbenlyse skuffeskab – er gemt indvendige skuffer i det ene skab. Dog giver den hele skabslåge en minimalistisk ro, når skabet lukkes. Ligesom i vores køkkener, så er alle hylder selvfølgelig med børnesikring, så de ikke kan rives ud eller falder ned.

Bryggers indretning, set via de indvendige skabe, hos Vordingborg Køkkenet

Herunder finder du nogle få udvalgte bryggers- og grovkøkken-løsninger som vi tilbyder, samt bud på hvad det kunne koste. Dine muligheder for nyt bryggers, hos Vordingborg Køkkenet, spænder dog langt bredere end disse – både i mulighederne for design, men ikke mindst pris. Skulle du sidde med et budget, hvor priser eller behov ikke passer ind i nedenstående, så tøv ikke med at booke et møde med os. Så finder vi den løsning der bedst passer dig.