Bryggers eller grovkøkkenet er oftest et delvist overset rum i mange hjem, men når du først har haft bryggers, så kan du blive i tvivl om du nogensinde kan undvære det igen. Fx kan støvler og arbejdstøj stilles i dit bryggers, for at undgå snavs i entréen. Grønsager fra køkken haven og ferske fisk kan få den første rensning i et bryggers, så køkkenet holdes så fri for bakterier, som muligt. Et bryggers er et særdeles multifunktionelt rum, men kan stadig være en fantastisk lille juvel, i sit design. Derfor vil Vordingborg Køkkenet gerne hjælpe med inspiration til bryggers fornyelse, så du kan få lige netop det bryggers du går og drømmer om.

 

Bryggers inspiration

Dit bryggers er det første der byder dig velkommen, når du træder ind i din bolig, hvis du har bryggers og entré i ét. Hos mange danskere savnes der inspiration, hvorfor bryggers oftest er et af de mindst prioriterede rum i boligen, når der skal renoveres. Det er en skam, for netop dit bryggers har en masse kvadratmeter, der kan udnyttes til blandt andet opbevaring, så rummet bliver en uvurderlig perle i hjemmet. Bare tænk dig, at med den rette inspiration, kan dit bryggers tilmed blive et af de hyggeligste steder i boligen! Derfor vil vi gerne give en masse inspiration til optimering af dit bryggers.

 

Bryggers møbler er ikke 'bare' bryggers møbler.

Er du ude efter bryggers inventar eller elementer til dit grovkøkken, så er Vordingborg Køkkenet også leveringsdygtige her. Hvad end du drømmer om et bryggers med plads til familiens overtøj, hobbyaktiviteter eller dit bryggers' primære funktion skal være vaskerum, med plads til vaskemaskine og tørretumbler, i samlet vaskesøjle. Måske skal dit bryggers fungere som det hele på én gang; som entre, vaskerum, grovkøkken, opbevaringsrum, rengøringsrum, garderobe, viktualierum og fyrrum. Uanset hvad, så kan vi kan hjælpe med lige den indretning, der passer dig, så dit bryggers bliver et hyggeligt og behageligt sted at klare de daglige pligter. Det er nemlig vigtigt at dit bryggers er indrettet så det letter det huslige arbejde. En del af dette betyder at designet af dit bryggers er optimeret til bedst muligt opbevaring. Din Vordingborg Køkkenet konsulent vil spørge nøje ind til, hvad du har brug for at dit bryggers skal kunne i hverdagen, så vi sikre at det opfylder alle dine krav og behov.

Her på siden kan du få et lille indblik i hvilke løsninger vi anbefaler i dit bryggers og nogle få prisforslag på de mange løsninger vi kan tilbyde.

Bryggers med en vaskemaskine i god højde til bedre arbejdsstillinger

Indretning af bryggers

Din indretning af bryggers bør først og fremmest være funktionel. Den mest almindelig arbejdsgang i et bryggers er tøjvask, med hvad dertil hører af vaskekurve og gennemgang af familiens vasketøj, inden det ryger i vaskemaskinen eller tørretumbleren. Dette bør klart tænkes ind din designet af din indretning. Den mest almindelige løsning er bryggers indretning med vaskesøjle. Uagtet hvad så anbefaler vi som hovedregel at vaskemaskine og tørretumbler kommer op i højden, hvis der er plads til det i dit bryggers. Det giver den bedste arbejdsstilling ved maskinerne. 

 

Praktisk bryggers

Bryggerset rummer ofte stor aktivitet og er stedet, hvor tasker, jakker og sportstøj findes i massevis. Derfor er praktisk indretning vigtigt. Se et af vores løsningsforlag her.

 

Bryggers møbler til vaskemaskine mv.

Vil du tage din indretning til et helt nyt niveau, så anbefaler vi at bruge bryggers møbler til dine hvidevarer. Det giver den nødvendige og aflastende arbejdshøjde, samtidig med at du får hidtil uanede mængder af opbevaring i dit nye bryggers. Ud over dette giver det et flot æstetisk udtryk, hvis maskinen bliver en del af skabsopbygningen, i en gulv-til-loft-løsning. Dette bevirker også at der nemmere og hurtigere kan gøres rent i dit bryggers, da der ikke samler sig støv eller tøjfibre oven på vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Plads til vaskemidler i bryggerset

Under vaskemaskinen kan der placeres et bryggers modul med en skuffe, hvor vaske- og skyllemiddel kan opbevares – hurtigt at have ved hånden, når det skal bruges.

Fortvivl ikke hvis der skulle drysse vaskepulver eller løbe skyllemiddel ud i skuffen. Vordingborg Køkkenets bryggers modul har skuffer der er nemme at tage ud — det kræver ikke engang værktøj. Derfor er de nemme at tømme og rengøre. Ønsker du at tage fronten af dit bryggers modul, så du nemmere kan komme til med en klud, kan dette også gøres let og ubesværet.

Bryggers og entre i et

Hvorfor have to rum, der kan stort set det samme, når du kan lave dit bryggers og entre i et samlet rum? Når dit bryggers ryddes for vaskekurve og andet unødigt rod, som vist i det ovenstående afsnit, så kan du med god samvittighed invitere dine gæster ind i hjemmet, igennem dit nyindrettede bryggers. Forestil dig blot at du rent faktisk kunne kombinere bryggers og entre — og på denne måde pladsoptimere rummene i din bolig. En lækker og veludført designløsning er alt der skal til, for at du stolt kan præsentere dit bryggers som en hovedindgang; din entre til hjemmet. 

Sortér vasketøjet direkte i bryggerset, med løsning fra Vordingborg Køkkenet

Bryggers møbler

Bryggers møbler er ikke blot forbeholdt hvidevarer. Der er også bryggers møbler, hvis primære formål er opbevaring – og endda i specifik grad. Fx når tøjet samles inden det vaskes, kan det med fordel gøres ved denne designløsning. Tilpassede vasketøjskurve på udtrækshylder gør det nemt at samle tøjet, men ikke mindst tage kurven med ved behov – enten til en anden del af dit bryggers eller måske udenfor, når tøjet skal hænges op til tørring. Bemærk at vasketøjskurvene kun fås i den viste blå farve. Når kurvene ikke bruges gemmes de nemt væk igen, i underskabet. 

Vist her på siden er to vaskekurve i underskabet, men løsningen findes også til medioskabe og højskabe, med fire kurve. Den optimale bryggers indretning, til den større og travle familie.

Bryggers med indbygget rengøringsskab med plads til koste og støvsuger

Kosteskabe og rengøringsopbevaring i køkken og bryggers

En anden måde at udnytte dit bryggers på, er opbevaring af støvsuger, kost, fejebakke og andre rengøringsartikler. Til dette er det mest optimale at bruge et medio- eller højskab. I mange skabe ville dette efterlade en masse spildplads, da kosteskafter og støvsugerør ikke fylder meget, andet end i højden. Vordingborg Køkkenet har dog flere forskellige indretninger, med eksempelvis trådkurve, der kan indeholde vaskepulver, sæber og andre rengøringsremedier, hvilket sparer skabsplads i resten af bryggerset. Denne løsning kan selvfølgelig også bruges i dit køkken.

Bryggers sæt

Som det ses på nedenstående billede, så kan det med et bryggers sæt opnås, at gøre dit bryggers ryddeligt og overskueligt. Dette fordi et bryggers sæt indeholder mange forskellige bryggersskabe og andre elementløsninger. Nøglen, som vist i nedenstående bryggers sæt, er at holde alle dele næsten komplet i hvidt og fuldende det med en vægplade — ligeledes i hvid farve. Det hvide brydes kun af den støvet grønne reol, samt det smalle underskab, hvor viskestykker eller lign. kan hænge til tørre.

Her ses det selv samme bryggers sæt, men hvor alle skabslåger er åbnet. Når skabene åbnes afsløres det hurtigt hvor meget opbevaringsplads, bryggerset egentlig rummer. Selv i et lille bryggers sæt, kan der skabes enormt meget skabsplads. Bemærk, at der her — ud over det åbenlyse skuffeskab — er gemt indvendige skuffer i det ene skab. Dog giver den hele skabslåge en minimalistisk ro, når skabet lukkes. Ligesom i vores køkkener, så er alle hylder selvfølgelig med børnesikring, så de ikke kan rives ud eller falder ned.

Rummeligt bryggers

Skab orden i bryggerset med vores bryggers-elementer. Du kan vælge stilen ud fra hele vores låge-sortiment, så du får præcis det udtryk, der passer til dit hjem.

Hvad koster et Vordingborg bryggers?

 

Når nu Vordingborg Køkkenet har så billige skabe til bryggers – går det så ikke ud over kvaliteten? Svaret er helt klart; nej!
Herunder finder du nogle få udvalgte bryggers- og grovkøkken-løsninger som vi tilbyder, samt bud på hvad det kunne koste. Det hele følger med i prisen på dit nye bryggers; vask, armatur, elementer, borplader, greb og meget mere. Dine muligheder for nyt bryggers, hos Vordingborg Køkkenet, spænder dog langt bredere end disse – både i mulighederne for design, men ikke mindst pris. Skulle du sidde med et budget, hvor priser eller behov ikke passer ind i nedenstående, så tøv ikke med at booke et møde med os. Så finder vi den løsning der bedst passer dig.