Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til, at du skal købe dit nye køkken hos Vordingborg Køkkenet, men her kommer vi med de 6 vigtigste:

Pris og kvalitet
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Når du køber et Vordingborg Køkken, er du altid sikret topkvalitet - uanset om dit nye køkken har kostet 20.000 kroner eller 350.000 kroner.

Hvad enten dit nye køkken skal monteres i din lejlighed, villa eller rækkehus, vil vi gøre alt for at give dig en god oplevelse med dit nye køkken, både når du har middagsgæster til sovs og kartofler eller til hverdag.

Når du køber dit drømmekøkken hos os, så undgår du bekymringer om kvalitetssikringen og kan i stedet hygge dig med badminton, fitness eller måske en lystfisketur i naturen. Fra du bestiller dit køkken, og til dit køkken bliver monteret, så er dit køkken nemlig kvalitetssikret i 5 uafhængige led, af uvildige tekniske assistenter og topprofessionelle køkkeneksperter.

Sortiment og detaljer
Vi gør alt, hvad vi kan for at forstå kundens ønsker og se disse i forhold til Vordingborg Køkkenets 200.000 varenumre. Vi har køkkener til enhver smag, og vi er dem med alle de lækre detaljer.

Ekspertise og service
Når du træder ind i en af vores butikker, gør vi alt, hvad vi kan for at lytte. Vi fokuserer på at sætte os ind i din forestilling om drømmekøkkenet. Og med det udgangspunkt forsøger vi at rådgive og inspirere dig.

Garanti
Historien fornægter sig ikke. Vordingborg Køkkenet har eksisteret siden 1963 – og det er din overordnede garanti for, at du handler med en seriøs virksomhed. Og så overholder vi naturligvis gældende regler og love.

Vordingborg Køkkenet har 25 års garanti, læs mere her.

Desuden kan du altid holde øje med vores kreditværdighed øverst på denne side. AAA logoet opdateres hele tiden og du får derfor altid den dagsaktuelle rating.

Montering
Vi har gjort det nemt for dig selv at montere dit nye Vordingborg Køkken, men du kan også betale lidt ekstra og få en af vores certificerede snedkermontører til at samle din køkkendrøm.

Alt inklusive
Hos Vordingborg Køkkenet er alt inklusive - undtagen ubehagelige overraskelser.