Vordingborg Køkkenet er ikke et bare et køkken - det er hjemmets hjerte, hvor hele familien samles i hverdagen. Det er her gode stunder skabes både i hverdagen og i weekenden, og der er ikke kun mulighed for, at lave mad. I dit nye køkken har du mulighed for, at lave plads til hele familiens gøremål, fx ved en køkkenø med barstole til. Så kan selv de mindste hjælpe til med madlavningen eller lave lektier samtidig med, at du kokkerer. På den måde har du både styr på familien, og du kan samtidig hjælpe de mindste med deres gøremål, hvis de har brug for hjælp.
Der findes massere af muligheder med Vordingborg Køkkenet, vi glæder os til at høre, hvad dine køkkendrømme er. 

 

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen for et nyt køkken kan variere meget, alt efter hvilke ønsker og krav der sættes. Derfor kan det være svært, at sætte en præcis pris på, hvad det koster at købe nyt køkken. Et køkken kan måske have mange kvadratmeter, hvor der er brug for meget opbevaring, som skal monteres i et stort køkken alrum i et villa hus. Mens et andet køkken kan have helt andre behov, fx i en 2 værelses lejlighed, som har få kvadratmeter, hvor praktiske løsninger er et større fokus. Selv på de samme antal kvadratmeter, koster det vidt forskelligt, fx hvis der vælges skuffer frem for skabslåger. Derfor kan det være svært at komme med et cirka bud på, hvad et køkken koster.

Du kan se mere om vores køkkener lige her, hvor du også har mulighed for, at se hvilket prisniveau de ligger på.  

Hvad koster det at lave nyt køkken?

Hos Vordingborg Køkkenet er der frie tøjler og oftest ingen begrænsninger. Køkkenet kommer i samlede elementer, når du modtager det. Det gør hele processen meget nemmere, og det åbner også en mulighed for dig, der selv ønsker at samle dit nye køkken. Kender du derimod din egen montør eller andre håndværkere, som kan være dig behjælpelige gennem processen, er det også en mulighed. Det er nemlig også afgørende for køkkenets slutpris, når du skal lave dit eget køkken. 

Du kan booke et møde med en af vores dygtige køkkenkonsulenter her, så kan du få et godt tilbud på dit nye drømmekøkken. 

Kvinde søger inspiration på køkkener

Nyt køkken – billigt!

Dog er et nyt køkken ikke nødvendigvis dyrt. Du kan sagtens få et nyt køkken billigt. Det hele handler om hvordan et nyt køkken sammensættes. Hvordan pladsen udnyttes og hvilke skabstyper der bruges. Om et køkken er 'billigt' er selvfølgelig en individuel vurdering, men vi i Vordingborg køkkenet vil gerne gøre det så billigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor beder vi også om budget og ønsker, når vi taler med vores kunder, så vi kan finde ud af, hvordan vi kan give det bedst mulige tilbud. Så køb nyt køkken, med visheden om, at du får den bedste pris hos os – og et køkken som du vil vurdere til at være fyldt med luksus, men billigt!

Bestil en gratis opmåling og et prisforslag

Hvad koster det at montere et køkken?

Hvad koster et nyt køkken med montering?

Måske er du på udkig efter et nyt køkken inkl. montering, men er nysgerrig omkring hvad det hele så koster? Opsætning af nyt køkken kan være en krævende affære, og hvis ikke man har erfaring eller forståelse, for de udfordringer der kan opstå, så er det bedst at lade fagfolk stå for montering. Byg nyt køkken på egen hånd, hvis du føler dig tryk i det, men ellers hjælper vi meget gerne med opsætning. Hvad det koster afhænger dog meget af, hvordan dit køkken er sammensat. Derfor kan prisen være meget forskellig fra køkken til køkken. Fx koster montering af et stort køkken sandsynligt mindre end et lille køkken, hvis der er få samlinger og andre 'ekstra opgaver' i det store køkkens opsætning. For ikke at glemme hvilke materialer dit køkken skal være i – laminat eller massivt træ? Dette har også indflydelse på hvad det koster for et nyt køkken, inkl. montering.

Opsæt nyt køkken gennem Vordingborg Køkkenet; Viste eksempel på køkken opsætning koster 6.594,- i montering

Planlægning af nyt køkken

For nogle kan det være en svær process at starte planlægning af nyt køkken – især hvis det ikke blot er udskiftning af køkken låger, men faktisk et helt nyt køkken. Et køkken hvor alle skabe skal fjernes og udskiftes med nye skabe, så du går fra gammelt til nyt køkken – helt nyt! Måske skal dit design af indretning laves helt om. Alt sammen noget som skal indgå i en planlægning af køkken stilen, men også hvornår den ene håndværker skal afløse den anden. I Vordingborg Køkkenet er det en af vores forenemmeste opgaver at guide og hjælpe med denne planlægning. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os, med visheden om at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Køkkeninspiration

Gode ideer til nyt køkken

Før du kan påbegynde planlægningen af nyt køkken har du brug for ny køkken inspiration, det er nemlig en vigtig del af processen. Du har muligvis samlet inspiration løbende hos forskellige køkkenfirmaer, op til dit projekt 'nyt køkken' uden at du selv har opdaget det. Måske er det noget du ikke har haft øje for, men først skal i gang med nu.
Hos Vordingborg Køkkenet kan du finde massere af køkken inspiration, både i vores butikker, hvor vores køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig, eller i vores køkkenkatalog. Derfor har vi samlet en masse idéer til hvordan et nyt køkken kan sættes sammen - der er uendelige muligheder. Find din inspiration i vores køkkengalleri og giv dit køkken nyt liv!

Se vores køkkengalleri