Køkken

Alt om køkkener

Vordingborg Køkkenet tilbyder et bredt udvalg af køkkenelementer i forskellige størrelser og prisklasser samt indretningsidéer til hele dit hjem. Opdag vores verden af køkkener og tilføj et nyt liv til dit hjem, hvor der er mange valgmuligheder for farver, skuffer/skabe og bordpladematerialer.

Læs mere om køkkener

Bordplade

Bordplade

Vordingborg Køkkenet tilbyder et stort udvalg af slidstærke laminatbordplader til dit køkken. Bordpladens funktionalitet er lige så vigtig som dens æstetik, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning før køb. Besøg en af vores køkkenbutikker for at se og mærke forskellige materialer og få vejledning til at vælge den rigtige bordplade. Vores Vordingborg PLUS-sortiment indeholder 46 bordpladevarianter, som kan tilpasses dine og din families behov og leveres i op til 510 cm længde.

Læs mere om bordplader

badeværelse

Badeværelse 

Hvad er et badmiljø egentlig? Behøver det overhovedet være med badfaciliteter, såsom bruser eller badekar? Vores forståelse af bademiljø — og de bademiljøer du ser her på siden — er, at alle har det til fælles, at de indeholder minimum en form for skabselement, en vask, et armatur og et spejl.

Læs mere om badeværelser

Garderober

Garderobe

Vordingborg Køkkenet tilbyder skræddersyede skabe til opbevaring, der passer til det enkelte rum og behov. Valgmulighederne inkluderer indbyggede skabe med skydedørsløsninger og fritstående garderobeskabe på mål.

Læs mere om garderober

Bryggers

Alt om bryggers

Bryggerset eller grovkøkkenet er et ofte overset, men utroligt multifunktionelt rum i mange hjem. Det kan bruges til opbevaring af støvler og arbejdstøj, samt rensning af grøntsager og fisk for at holde køkkenet fri for bakterier. Vordingborg Køkkenet vil gerne hjælpe med at inspirere til en fornyelse af dit bryggers, så det kan blive en lille juvel i dit hjem, både funktionelt og designmæssigt. Tag kontakt til os for mere information og hjælp til dit projekt.

Læs mere om bryggers

Udstilling

Køkkenudstilling

Vordingborg Køkkenet tilbyder køkkenudstillinger til salg i vores outlet på hjemmesiden, hvilket er en billig og nem måde at købe nyt køkken på. Vores køkkenudstillinger bliver solgt til den første kunde, der skriver under på købskontrakten og betaler, så det er vigtigt at være hurtig. Fordelen ved at købe en køkkenudstilling er, udover den billige pris, at man kan se den præcise model i butikken før købet. Når du køber en Vordingborg køkkenudstilling, er det som regel "alt inkl." med hårde hvidevarer, medmindre andet er angivet i salgsbeskrivelsen.

Læs mere om køkkenudstillinger 

Hårde hvidevarer

Vores hårde hvidevarer

Vi har et meget bredt udvalg af hvidevarer og sælger udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROGRESS, BAUKNECHT og LAURUS. Alle vores hvidevare-leverandører er udvalgt ud fra deres kvalitets- og leveringssikkerhed, prisniveau samt naturligvis serviceniveau. Emhætten er vigtig for både køkkenets design og indeklimaet. Vælg en frithængende emhætte for en moderne og elegant løsning, og lad Vordingborg Køkkenets konsulenter guide dig. Overvej om du vil have et fritstående fryseskab, eller blot et køles med frysedel, i dit nye køkken. Indbygningsovnen giver et mere samlet look i køkkenet.

Læs mere om hårde hvidevarer

Affaldssortering

Affaldssortering 

Hos Vordingborg Køkkenet kan du vælge mellem et stort udvalg af affaldssortering til dit køkken, mens vores webshop tilbyder et mindre udvalg af affaldssortering til køkkenskabe, som du nemt kan bestille online. Når du beder om et tilbud på et nyt Vordingborg Køkken, vil affaldsstativet eller -systemet altid være inkluderet. Hvis du foretrækker det ene over det andet, kan vi naturligvis tilføje det ønskede affaldssystem til dit tilbud.

Læs mere om affaldssortering

Grebsfri koekken

Greb 

Køkkenet er et vigtigt rum i hjemmet, hvor du bruger mange timer hver dag, og det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Hos Vordingborg Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af køkkengreb i forskellige materialer, farver, størrelser og udformninger, så du kan sætte dit eget præg på dit drømmekøkken. Udskiftning af køkkengreb er en god måde at give dit gamle køkken en opgradering på, og det kan give dit køkken et helt nyt udtryk. Vi har greb til køkkenskabe i rustfrit stål, sort, træ, krom og læder samt grebslister og knopgreb, så der er noget for enhver smag.

Læs mere om greb

Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse

Planlægger du at renovere dit badeværelse, er der mange faktorer du bør overveje. Udover praktiske spørgsmål, såsom regler for renovering og placering af elementer, er der også den sjovere del, hvor du kan vælge bademøbler, fliser, lamper og dekoration for at skabe et unikt udtryk. Vi anbefaler, at du altid søger vejledning fra dygtige fagfolk både før og under processen, for at sikre det bedste resultat.

Læs mere om renovering af badeværelse 

køkken

Køkkenleksikon

At skulle have et nyt køkken kan virke som en stor udfordring, og det kan være svært at vide, hvordan og hvor man skal begynde. Der er mange beslutninger, der skal træffes, før man kan nyde at lave mad i sit nye køkken. Der opstår ofte mange spørgsmål, og det kan føles overvældende at skulle finde svar på dem alle. For at hjælpe dig, har vi spurgt nogle af vores kunder om deres mest almindelige spørgsmål, og vi har samlet svarene i dette køkkenleksikon.

Læs køkkenleksikon 

gratis

Gratis opmåling og designforslag

Vi tilbyder gratis opmåling og personligt designforslag til alle vores kunder, så du kan realisere din drøm om at forbedre dit hjem. Vores konsulent vil tage præcise mål og lave et fotorealistisk 3D-billede til at skabe et unikt design, der passer perfekt til dine behov. Læs mere om gratis opmåling og designforslag i dag for at komme tættere på dit drømmehus.

Læs mere om gratis opmåling og designforslag

armatur

Armatur

Vordingborg Køkkenet tilbyder et udvalg af spændende materialer til dit nye køkken eller badeværelse armatur. Messing armaturer kan skabe en nostalgisk og romantisk eller hypermoderne indretning, afhængigt af materialets kombination og udformning. Med et køkken armatur med udtræk kan du lette arbejdsprocessen, når du tilbereder grøntsager eller fersk fisk. Udforsk vores udvalg for at finde det perfekte armatur til dit køkken eller badeværelse.

Læs mere om armature

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse, pleje og rengøring

 Vordingborg Køkkenet er kendt for at tilbyde køkkener og bryggerser af høj kvalitet med flot design og lækre detaljer. Vores produkter er også kendt for at holde længe, og med den rette vedligeholdelse kan du sikre din investering i lang tid fremover. Følg vejledningen til vedligeholdelse og rengøring, så får du glæde af dit Vordingborg køkken eller bryggers i mange år.

Læs mere om vedligeholdelse, pleje og rengøring

opsætning

Opsætning af køkken

Vi har mere end 50 års erfaring med at sælge og montere køkkener. Ønsker du hjælp til opsætning af køkken, har vi tæt samarbejde med certificerede og godkendte montører. Med vores montører er du sikker på, at dit Vordingborg Køkken bliver monteret hurtigt og præcist. 

Læs mere om opsætning af køkken

bolig

Boligforeninger

Hos Vordingborg Køkkenet giver vi gode råd til at hjælpe boligforeninger med at opgradere køkkenerne i deres lejeboliger. På siden kommer vi bl.a. ind på vores service og de retningslinjer, der skal følges for at sikre en succesfuld installation.   

Læs mere for boligforeninger

influe

Influencers 

Vi præsenterer stolt vores samarbejde med et udvalg af indflydelsesrige personer på Instagram for at bringe dig det nyeste inden for køkkentrends. Besøg siden for at få inspiration til at skabe dit drømmekøkken.

Læs influencer samarbejde 

låg

Lågefronter

Se vores udvalg af Vordingborg Plus lågefronter med forskellige stile og materialer til både køkken og bad. Her hos os kan du vælge i mellem grebsfri linjer, matte- og højglans låger samt fyldningslåger for et sammenhængende look i dit hjem.

Læs mere om lågefronter

vordingborg køkkenet opskrifter gratis madretter

Opskrifter

Her i Vordingborg Køkkenet elsker vi alt, hvad der har med køkkener at gøre. Det gælder lige fra inspirationssøgning, hvor du finder ud af, hvilken stil, farve og indretning dit nye køkken skal have, til tegningen af drømmekøkkenet, hvor du ser dine drømme, ønsker og behov til dit nye køkken blive realiseret, og hvor drømmen kommer tættere at blive virkelig, til drømmekøkkenet bliver leveret, og ikke mindst kokkerering af lækre opskrifter i det selvsamme køkken. 

Læs mere