Vordingborg Køkkenet har mere end 60 års erfaring med salg og montering af køkkener. Dette garanterer, at man, når man køber et køkken hos Vordingborg Køkkenet, har med en virksomhed at gøre, der besidder stor erfaring indenfor køkkenbranchen og prioriterer kunden højest. Vi har gjort det nemmere for kunden at købe køkken hos Vordingborg Køkkenet og efterfølgende stå for opsætningen af det samme køkken. Skabene leveres som samlede elementer direkte til kundens hjem.

Dermed spares der tid, da man ikke selv skal samle alle elementerne for hvert enkelt skab, som det nye køkken består af. Skulle man vælge at få køkkenet opsat af en af vores dygtige montører, kan man glæde sig over de besparelser, man får på håndværkerudgifterne, da montøren vil bruge mindre tid på arbejdet, eftersom elementerne allerede er samlet på fabrikken.

Opsætning af nyt køkken 

Når man køber køkken hos Vordingborg Køkkenet tilbydes muligheden til vores kunder, at få opsat køkkenet af en af vores mange montører. Vi har et tæt samarbejde med certificerede og godkendte snedkermontører, som altid står klar til, at montere køkkenet efter aftale..

Har man lidt snilde for håndværkerarbejde eller vil prøve det selv, kan man også sagtens gøre det. Vi har nemlig markedets nemmeste køkkenprodukt til den, som vil montere selv, med udførlige montagevejledninger. 

Har man lyst til selv at montere køkkenet, så kan man finde en masse tips, tricks og guides via vores montagevejledninger.

Ønsker du hjælp til opsætning af dit køkken?

Ønsker man hjælp til opsætning af det nye køkken, så står vores snedkermontører altid klar til at hjælpe kunden!

Der er en række fordele ved at få opsat det nye køkken af en fagmand frem for, at man selv monterer det. Ved brug af en af vores montører kan man være sikker på, at Vordingborg Køkkenet bliver monteret korrekt, effektivt og hurtigt.

Kunden kan være sikker på, at vores montører overholder alle standarder og tolerancer for, hvordan et Vordingborg Køkkenet skal monteres. Mange af vores snedkermontører er erfarne og har arbejdet for Vordingborg Køkkenet i lang tid, og derfor kender vi hinanden godt - og vi ved hvad vi kan forvente af hinanden.

Opsætning af stænkplade i køkken  

Når man køber køkken hos Vordingborg Køkkenet, kan man overveje at tage en stænkplade med i handlen, for at beskytte væggen bag komfuret eller vasken. Dette afhjælper slid på væggen, når misfarvning og opsprøjt fra enten madlavning eller opvask skal renses af.

En stænkplade kan være at foretrække, da det på længere sigt vil spare brugeren for dyre omkostninger, i forhold til vedligeholdelse i dit køkken. Ønsker man en stænkplade fra Vordingborg Køkkenet, kan vores konsulenter hjælpe kunden. Montøren klarer selvfølgelig opsætningen i forbindelse med montagen af dit nye køkken.

Man kan selvfølgelig også vælge at lave monteringen selv. Opsætning af stænkplader i stål skal gøres med monteringslim. Læg fugen så den flugter med kanten af stænkpladen, så der ikke samler sig fugt fra vanddamp og mados bag pladen. Når man laver en opsætning af stænkplade i glas, skal der anvendes en syrefri silikone. Her lægges silikonen i smalle vertikale baner, hvorved vedhæftningen til væggen bliver ekstra stærk.

Opsætning af køkken sokkel

Ved egen montage af køkkenet, er der hjælp at få ved Vordingborg Køkkenet -
med Vordingborg Køkkenet utallige montage vejledninger.
Opsætning af køkkensokkel går som en leg, med vores nemme klik-system. Når først sokkelbenene er monteret, så skal sokkelforstykket blot tilpasses og så kan det klikkes direkte på sokkelbenene.

Skulle man få brug for at komme ind under skabene, kan soklen nemt afmonteres igen i løbet af kort tid. Derfor er det også tilladt at gemme el-installationer i selvsamme køkken sokkel. I vores montagevejledning er der en dybdegående vejledning step-by-step for at gøre det nemt og brugervenligt for kunden.

Opsætning af fliser køkken

Fliser i køkkenet er en rigtig god løsning enten på gulv eller som stænkplade for at beskytte bagvæggen mod vanddamp og mados. Fliserne kan være flotte i køkkenet og meget nemme at rengøre. 

Vordingborg Køkkenet sælger desværre ikke fliser, og derfor kan vi ikke tilbyde kunden løsningen med opsætning af mosaikfliser i køkken eller andre former for fliser - pris og tilbud på opsætning er man derfor nødt til, at finde hos den lokale flisemand. Vi ser dog stadig en stor ære i at give vores kunder gode råd i forbindelse med opsætning af fliser.

Opsætning af køkken overskabe

Man kan selv nemt opsætte køkkenoverskabene. Som med underskabene gælder nemlig det samme for overskabene - at de ligeledes er fabrikssamlede. Ud over det, så monteres vores overskabe med en speciel skinne, som blot skal fastgøres i vatter på væggen, hvorefter dine køkkenoverskabe er lige til at hænge op.

Dette gør det meget nemmere for gør-det-selv projektet, så det skulle være til at gribe an. Man kan selvfølgelig finde hjælp i vores montagevejledninger, hvis man når til et punkt, hvor man ikke ved hvad det næste skridt er, i din opsætning af køkkenoverskabe.

Man kan også sagtens få køkkenoverskabene monteret af en af vores erfarne montører, hvis ikke man er gør-det-selv typen, men vil være sikker på, at det bliver gjort lige præcis som det skal gøres efter Vordingborg Køkkenets standarder.

Opsætning af hårde hvidevarer

Vordingborg Køkkenet fokuserer på at levere skræddersyede køkkenløsninger og værdsætter funktionaliteten og æstetikken i hvert køkkenprojekt.

Mens vi specialiserer os i design og montering af køkkenelementer, ønsker vi at gøre det klart, at vi ikke direkte står for installation af hårde hvidevarer, da dette involverer specifikke el- og VVS-opgaver. Derfor tilbyder vi vejledning og støtte i forbindelse med planlægningen af plads til hårde hvidevarer, så man nemt kan koordinere installationen med kvalificerede elektrikere og VVS-teknikere.

Opsætning af køkken med håndværker

Når man får lavet en opsætning gennem en køkkenhåndværker fra Vordingborg Køkkenet, køber man ekspertisen fra kvalificerede og erfarne snedkermontører, som kender vores produkter helt ind til benet.

Vores snedkermontage er kvalitetssikret, hvilket vil sige at montøren gennemgår hele montagen og udfylder en kvalitetstjekliste. Denne får man en kopi af, i tilfælde af at man skulle have indsigelser og der skulle opstå påstande som man ikke er enig i. Når man køber opsætning af køkken, via håndværker, hos os i Vordingborg Køkkenet, får kunden en tryg montage, som kunden har garanti for holder.

For eksempel kan det være en stor opgave at montere hjørneskabe i køkkenet selv, da opsætningen i skæve rum kræver stor erfaring. Et andet vanskeligt stykke arbejde er præcis tilskæring af bordpladen. Vores montører er eksperter i alt dette, og vi garanterer, at arbejdet udføres korrekt.

Køkken opsætning pris 

Så nu er spørgsmålet; hvad koster et nyt køkken med opsætning? Vores svar det er, at det er meget individuelt hvad montage koster, fordi en pris afhænger af flere ting - så som antal skabe, bordplade samlinger og hvor meget tilskæringsarbejde der skal udføres.

Derfor kan en pris for køkkenopsætning først regnes helt præcist, når køkkenet er blevet tegnet af en af vores konsulenter. Som tommelfingerregel skal man regne med minimum 5.000 kr. Se evt. priseksempler på køkkenopsætning, under punkt #52 under vores køkkenleksikon.

Jamen, hvad koster opsætning af køkken så for kunden? Når vores konsulenter regner prisen for køkkenopsætning, kigger de primært på køkkenets størrelse og hvor krævende monteringen er, fx er et L-formet køkken mere krævende i forhold til bordpladesamlinger end et ligesidet køkken er.

Derfor er det bedst at alt der vedrører montage, er noget vi sammen finder ud af, når man har fået designet sit køkken hos os. Husk at dette gøres ganske gratis og der ikke er krav om køb af køkken efterfølgende.

Kan man selv sætte et køkken op?

Ja, det er muligt at sætte et køkken op selv. Vordingborg Køkkenet tilbyder samlede enheder, og vores detaljerede montagevejledninger guider kunden gennem processen trin for trin. Hvis man har erfaring med håndværk og følger instruktionerne omhyggeligt, kan man opnå tilfredsstillende resultater.

Selvom vores montører er dygtige til mange aspekter af køkkenmontering, er det vigtigt at bemærke, at tilslutning af el og vand kræver en autoriseret el- og VVS-installatør. Nøjagtighed og korrekt montage er afgørende, især når det kommer til sådanne tilslutninger.

Hvis man føler sig usikker eller ønsker at sikre professionel ekspertise, anbefaler vi at kontakte autoriserede fagfolk for at håndtere disse specifikke opgaver. Dette sikrer, at alle installationer overholder de gældende sikkerhedsstandarder og bidrager til et fejlfrit og æstetisk tiltalende køkken.

Hvor meget koster det at få monteret et køkken?

Prisen for at få monteret et køkken varierer og afhænger af flere faktorer. Antallet af skabe, bordplade samlinger og kompleksiteten af monteringen spiller ind. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og gratis designforslag, så man kan få en præcis pris, der afspejler kundens behov og ønsker.

Hvor lang tid tager det at sætte et køkken op?

Tidsrammen for at sætte et køkken op varierer afhængigt af forskellige faktorer. Størrelsen på køkkenet, kompleksiteten af monteringen og antallet af detaljer spiller ind på tidsforbruget. Generelt set kan en standardmontering tage omkring 2 til 3 dage. Vores erfarne montører arbejder effektivt og sørger for korrekt montering, tilpasning og justering for et professionelt resultat. Hvis man har brug for en mere præcis tidsplan, kan vores konsulenter give en bedre idé baseret på den enkeltes køkkensituation.