Vordingborg Køkkenet har mere end 50 års erfaring med at sælge og montere køkkener — det er din garanti for, at du køber køkken hos en forhandler, som har stor erfaring i køkkenbranchen og sætter kunden i første række.

Vi har gjort det nemmere for dig, når du køber køkken hos os — og efterfølgende skal lave opsætning af selvsamme køkken. Skabene kommer nemlig som samlede elementer, når det ankommer hjemme hos dig med vognmanden. Dermed spares der tid, da du ikke skal stå og samle alle siderne selv, for hvert eneste skabselement, som dit nye køkken består af. Skulle du vælge opsætning af køkken af montør, så tænk blot på hvor meget du sparer i udgifter til håndværkeren, da denne skal bruge mindre arbejdstid, siden skabene er forsamlede fra fabrikkens side. 

Opsætning af nyt køkken 

Når du køber køkken hos Vordingborg Køkkenet har du mulighed for, at få opsat dit køkken af en af vores mange montører. Vi har nemlig et tæt samarbejde med certificerede og godkendte snedkermontører, som altid står klar til, at montere dit køkken med det samme. Har du lidt snilde for håndværkerarbejde eller blot vil prøve selv, så kan du også sagtens gøre det. Vi har nemlig markedets nemmeste køkkenprodukt til dig, som vil montere selv, med udførlige montagevejledninger. 

Har du lyst til selv at montere dit køkken, så kan du få en masse tips, tricks og guides via vores montagevejledninger her. 

Hjælp til opsætning af køkken 

Ønsker du hjælp til nyt køkken opsætning, så står vores snedkermontører altid klar til at hjælpe dig!

Der er en række fordele ved, at få opsat dit nye køkken af en fagmand fremfor, at du selv monterer det. Med en af vores montører kan du nemlig være 100% sikker på, at dit Vordingborg Køkken bliver monteret korrekt, effektivt og hurtigt, da de kender vores produkter ud og ind. Du kan også være sikker på, at vores montører overholder alle standarder og tolerancer for, hvordan et Vordingborg Køkken skal monteres. 

Mange af vores snedkermontører er erfarne og har arbejdet for Vordingborg Køkkenet i op til 10 år, og derfor kender vi hinanden godt — og vi ved hvad vi kan forvente af hinanden. 

Opsætning af stænkplade i køkken 

Når du køber dit køkken hos Vordingborg Køkkenet, kan du overveje at tage en stænkplade med i handlen, for at beskytte væggen bag komfuret eller vasken. Dette afhjælper slid på væggen, når misfarvning og opsprøjt fra enten madlavning eller opvask skal renses af. En stænkplade vil altid være at foretrække, da det på længere sigt vil spare dig for dyre omkostninger, i forhold til vedligeholdelse i dit køkken. Ønsker du en stænkplade kan vores montører klare det for dig, samtidig med opsætningen af dit nye køkken.

Du kan selvfølgelig også vælge at lave monteringen selv. Opsætning af stænkplader i stål skal gøres med monteringslim. Læg fugen så den flugter med kanten af stænkpladen, så der ikke samler sig fugt fra vanddamp og mados bag pladen. Når du laver en opsætning af stænkplade i glas skal du anvende en syrefri silikone. Her lægges silikonen i smalle vertikale baner, hvorved vedhæftningen til væggen bliver ekstra stærk.

Opsætning af køkken sokkel 

Har du øje for selv, at montere dit køkkken, så kan du få en masse hjælp hos Vordingborg Køkkenet. Opsætning af køkkensokkel går som en leg, med vores nemme klik-system. Når først sokkelbenene er monteret, så skal sokkelforstykket blot tilpasses og så kan det klikkes direkte på sokkelbenene. Skulle du få brug for at komme ind under skabene, kan du nemt afmontere din sokkel igen i løbet af få sekunder. Derfor er det også tilladt at gemme el-installationer i selvsamme køkken sokkel. I vores montagevejledning er der en dybdegående vejledning step-by-step for, at gøre det nemt og brugervenligt for dig. 

Opsætning af fliser køkken 

Fliser i dit køkken er en rigtig god løsning enten på gulv eller som stænkplade for, at beskytte dit hjem mod snavs. Fliser er nemlig flotte til dit køkken og meget nemme at rengøre, som er helt perfekte til vedligeholdelse mod madlavning og opvask.

Vordingborg Køkkenet sælger desværre ikke fliser, og derfor kan vi ikke tilbyde dig løsninger indenfor opsætning af mosaik fliser i køkken eller andre former for fliser — pris og tilbud på opsætning er du derfor nødt til, at finde hos den lokale flisemand. Vi ser dog stadig en stor ære i, at give dig gode råd i forbindelse med opsætning af fliser. Du kan derfor læse mere om emnet her, under siden inspiration med mosaik fliser. 

Opsætning af køkken overskabe 

Du kan selv nemt opsætte dine køkken overskabe, når du får dem leveret. Som med underskabene gælder nemlig det samme for overskabene — at de ligeledes er fabrikssamlede. Ud over det, så monteres vores overskabe med en liste, som blot skal monteres i vatter på væggen, hvorefter dine køkken overskabe skulle være lige til at 'hænge op'. Dette gør det meget nemmere for dit gør-det-selv projekt, så det skulle være til at gribe an. Du kan selvfølgelig finde hjælp i vores montagevejledninger. Her i kan du altid slå op, hvis du når til et punkt, hvor du ikke ved hvad du skal gøre som det næste skridt, i din opsætning af køkken overskabe.

Du kan også sagtens få dine køkken overskabe monteret af en af vores erfarne montører, hvis ikke du er gør-det-selv typen, men vil være sikker på, at det bliver gjort lige præcis som det skal gøres efter Vordingborg Køkkenets standarder. 

Opsætning af køkken håndværker 

Når du får lavet en opsætning gennem en køkken håndværker, hos Vordingborg Køkkenet, køber du ekspertisen fra kvalificerede og erfarne snedkermontører, som kender vores produkter helt ind til benet. Vores snedkermontage er kvalitetssikret, hvilket vil sige at din håndværker gennemgår hele montagen og udfylder en kvalitetstjekliste. Denne får du en kopi af, i tilfælde af at du skulle have indsigelser og der skulle opstå påstande som du ikke er enig i. Når du køber opsætning af køkken, via håndværker, hos os i Vordingborg Køkkenet, får du en tryg montage, som du har garanti for holder. For eksempel kan der være store opgaver at skulle montere hjørner på køkken, opsætning af køkken i skæve rum eller sørge for at bordpladen bliver skåret præcist til. Alt dette er vores montører eksperter i og vi stiller sikkerhed for at arbejdet bliver udført korrekt.

Køkken opsætning pris 

Så nu er spørgsmålet; hvad koster et nyt køkken med opsætning? Vores svar det er, at det er meget individuelt hvad montage koster, fordi en pris afhænger af flere ting — så som antal skabe, bordplade samlinger og hvor meget tilskæringsarbejde der skal udføres. Derfor kan en pris for køkken opsætning først regnes helt præcist, når dit køkken er blevet tegnet af en af vores konsulenter. Som tommelfingerregel kan skal du regne med minimum 5.000 kr. Se evt. priseksempler på køkken opsætning, under punkt #52 under vores køkkenleksikon.

Jamen, hvad koster opsætning af køkken for dig? Når vores konsulenter regner din pris for køkken opsætning, kigger de primært på køkkenets størrelse og hvor krævende monteringen er, fx er et L-formet køkken mere krævende i forhold til bordpladesamlinger end et ligesidet køkken er. Derfor er det bedst at alt der vedrører montage, er noget vi sammen finder ud af, når du har fået designet dit køkken hos os. Husk at dette gøres ganske gratis og der ikke er krav om køb af køkken eftergølgende.