🔆Kom til årets sommersalg!🔆

Nu behøver du ikke længere søge efter nyt køkken! Vores sommersalg byder nemlig på særdeles gode priser på to af køkkenserierne fra PLUS-linjen:

Easytouch og Riva

Du kan dermed få et køkken, der opfylder netop dine ønsker, behov og drømme i disse to fantastiske serier. Easytouch er helt genial til køkkenet. Den har nemlig en smudsafvisende overflade, hvilket gør, at fedtfingre nærmest er usynlige. Helt genialt hvis man har små børn, der gerne vil hjælpe til i køkkenet.

Riva er den helt rette serie til dig, der ønsker et nyt køkken med flotte strukturer. Serien byder på både strukturer i beton og træ i et hav af forskellige farver. Lad dig inspirere her på siden, hvor du finder et lille udvalg af tilbudskøkkenerne, og book et møde allerede i dag. Og husk på, at hos os får du altid et gratis designforslag af dit nye køkken, bryggers eller bad.

Bestil møde

Kampagnen gælder i perioden d. 24.06.24 t.o.m. 31.07.24. Tilbuddet gælder de viste køkkener på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i serierne Easytouch og Riva i PLUS-linjen og forudsætter levering i 2024. Tilbuddet gælder komplet køkkenkøb og kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Pris
57.795,-
Alt inklusive

Om Easytouch-serien

Easytouch findes i 8 forskellige farver og er serien med den fantastiske smudsafvisende overflade, der nærmest skjuler fingeraftryk. Drømmer du om et køkken, der er både praktisk, og som letter rengøringen, så er Easytouch det helt rigtige valg for dig.

Se tilbudskøkkenerne i Easytouch

Pris
30.999,-
Alt inklusive

Om Riva-serien

Riva er serien med de flotte strukturer, der giver dit nye drømmekøkken et helt unikt look. Serien byder blandt andet på flere låger i træ- og betonlook, der giver dit nye køkken et råt udtryk. Riva-serien består af 7 forskellige farver og varianter. Foruden flotte træstrukturer består låge-sortimentet af låger med beton-look  i forskellige nuancer.

Se tilbudskøkkenerne i Riva

Om Vordingborg PLUS og ALT inklusive

Vordingborg Køkkenet har forhandlet køkkenlinjen Vordingborg PLUS siden 2007, og den er grundstenen i det koncept, vi kalder ”ALT inklusive”. ALT inklusive blev lavet til dig som kunde, så du aldrig skal være i tvivl om, hvad du reelt set skal betale for dit nye køkken. Prisen er yderst favorabel, da du får køkkenet som en pakkeløsning, og som altid vil ligge inden for dit budget. Det, synes vi, er god køkkenskik.

PLUS byder på et imponerende sortiment, hvor der er noget for enhver smag. Om du er til moderne, glatte låger, om du er til romantiske, stemningsfyldte låger eller om du altid har drømt om et farvet køkken, så har vi et køkkendesign, der opfylder dine køkkendrømme.

Du kan søge mere inspiration til dit nye drømmekøkken i køkkengalleriet. Følg det direkte link til PLUS-køkkener herunder, så er du godt på vej.

Se flere PLUS-køkkener

Pris
57.699,-
Alt inklusive

Elegant vinkelkøkken med special-coatet overflade

Det alpinhvide køkken giver et flot, lyst udtryk, der kombineres med en 40 mm laminatbordplade i trælook. Du forbinder dermed den hvide delikate låge med et mere råt udtryk i bordpladens trælook, hvilket giver en utrolig unik helhed. Køkkenet byder på alt i hårde hvidevarer, og måske er dette køkken dit drømmekøkken?

Se køkkenet

Pris
62.695,-
Alt inklusive

Køkkenet med plads til alle

Dette køkken er for dig, som nyder at bruge tid på at kokkerere lækre middage til familie og venner, men også til dig, som går op i lækkert design og fede detaljer. Køkkenet er i et råt betonlook og byder på alt, du kan bede om at få af lækre detaljer i dit nye drømmekøkken.

Se køkkenet

Om ALT inklusive

I Vordingborg PLUS-linjen har vi konceptet med ALT inklusive. Det betyder i bund og grund, at den pris, du ser på Vordingborg PLUS-køkkener her på hjemmesiden, er inklusive ALT, hvad du skal bruge for at få et komplet, brugbart køkken.

Det kan eksempelvis være fabrikssamlede elementer, bordplade(r), indbygningsovn, køleskab, opvaskemaskine, emhætte, kogesektion, vask, armatur, tilbehør, sokkel samt levering med indbæring til det rum, du ønsker.

Alle køkkenelementer bliver samlet på fabrikken, så når du modtager køkkenet, er montageprocessen lidt som du kender det fra byggeklodser. Der er ingen skabe, der først skal samles, så monteringen af køkkenet er nem at gå til. Der er endda også forboret til de greb, som du har valgt.

Alle skuffer og skabe har softluk. Det betyder, at der er sat en dæmper på elementerne, så skuffer og låger lukker ganske blidt og næsten lydløst.

Sortimentet

Vordingborg PLUS byder på et imponerende sortiment med mere end 200.000 varenumre. Det er den køkkenlinje, hvor vi har det absolut største sortiment, hvor der er utrolig mange forskellige kombinationsmuligheder af forskellige skabe, låger, greb, tilbehør og meget mere. Der er derfor rig mulighed for at finde netop det køkken, du drømmer om at lave mad i til familien, vennerne eller bare til dig selv.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i det store sortiment af køkkenlåger, hvor du kan blive inspireret til, hvilken stil du ønsker i dit nye køkken. Om du er til moderne, glatte låger, om du er til romantiske, stemningsfyldte låger, eller om du altid har drømt om et farvet køkken, så har vi et køkkendesign, der passer til dig, dine behov og ønsker.

Du kan ligeledes også se udvalget af de praktiske laminatbordplader, som PLUS-sortimentet indeholder. Med laminatbordplader får du alskens forskellige udseender, det kan være alt fra trælook og stenlook til ensfarvede bordplader. Laminatbordplader er utrolig holdbare og slidstærke. Derudover er de økonomisk venlige, så du kan med god samvittighed vælge præcis den bordplade, der passer til dig og dit køkken.

Pris
20.425,-
SMART
Pris
20.425,-
SMART

Køkkenlinjen SMART 

Er du blevet inspireret af ovenstående tilbud, men vil du gerne have et køkken, som ikke er ALT inklusive?

SMART er produceret med naturen for øje og har bl.a. PEFC- og FSC-mærkning, så du kan være sikker på, at køkkenerne er produceret uden unødigt træspild og med bæredygtighed i fokus.

Genbrug dine hvidevarer

I SMART kan du nemt genbruge dine hvidevarer. Vi tilpasser bare skabene til dine nuværende hvidevarer, så de kan genbruges og få nyt liv i dit nye SMART-køkken. Du skal blot nævne modelnr. og mærke for din køkkenkonsulent. Det, synes vi, er smart genbrug.

Læs mere om SMART

Køkken med integreret spiseplads

Så let får du et nyt køkken

  1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter i en Vordingborg-butik nær dig.

  2. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi.

  3. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken. Eller vi leverer, og du monterer. Det er helt op til dig.

Book møde  Se alle vores køkkener

Er du på udkig efter et nyt køkken? Vi giver dig her et par hurtige svar på de mest stillede spørgsmål. 

Find endnu flere svar her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 55 37 21 22.

Hvordan får jeg et nyt køkken

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.

Læs mere om nyt køkken

I Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver at guide og hjælpe med dig med planlægningen af dit nye køkken. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os med visheden om, at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Hvad er leveringstiden for et nyt køkken?

Vordingborg Køkkenet har en leveringstid på 4-6 uger, fra du skriver under på købsaftalen til dit nye køkken bliver leveret på din adresse.

Hvad betyder ALT INKLUSIVE?

Når du får et tilbud på et nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet, får du en samlet pris på et komplet køkken. Så den pris, du ser på tilbuddet, er prisen for et helt køkken, hvor du får alt lige fra samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler, levering og hvad du ellers har haft af ønsker til dit køkken. Det er vigtigt for os at give dig en troværdig pris, hvor du ikke skal påregne en masse ekstraudgifter.
Læs mere om komplet køkken her

Kan jeg få tegnet mit nye køkken gratis?

Ja. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken. Alt sammen helt gratis og uforpligtende.