Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Book møde til dit nye køkken, Vordingborg Køkkenet

Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Hip hip hurraaa... Vordingborg Køkkenet har fødselsdag!

Derfor er vi i gavehumør, og vi har fundet flere fantastiske tilbud til dig*, der går og drømmer om at renovere dit hjem.

Drømmer du om et nyt køkken med en flot, robust låge, der giver køkkenet et lækkert udtryk? Har du brug for et nyt bryggers, så vaskemaskinen kan komme op i højden, og der kan komme styr på "husets banegård"? På både køkken og bryggers sparer du 50 % med Speed-serien. Eller har du altid drømt om at have et armatur i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, så du hurtigt og nemt kan nyde en kop varm te? Det får du netop nu med i dit køkkenkøb til 1 kr. Måske er det badmiljøet, der trænger til en udskiftning. Så er det nu, du skal handle, for vi giver dig nemlig 30 % på alle badmiljøer**

 

Åbent hus kl. 10-15

Vordingborg Køkkenet skyder fødselsdagsfesten i gang med et brag. Vi holder nemlig åbent den kommende weekend, 2.-3. oktober, i alle butikker kl. 10-15. Her bliver du mødt af vores glade køkkenkonsulenter, der byder på en god køkkensnak, en dejlig kop kaffe samt fødselsdagskage.

Bestil nu og få leveret i 2021 til en skarp pris

Drømmer du om at få nyt køkken til en lav pris, men frygter en lang leveringstid? Så har vi 2 gode nyheder til dig:

1) Du kan trygt handle hos Vordingborg Køkkenet, for vi leverer dit nye køkken, bryggers eller badmiljø i 2021

2) Vi fastholder de lave priser resten af året, så du fortsat kan købe dit nye køkken, bryggers eller badmiljø til skarpe priser.

Book dit gratis og uforpligtende møde i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye køkken, bad eller bryggers.

Spar 50 % på nyt køkken

Netop nu sparer du 50 %  på dit nye køkken fra den fantastiske Speed-serie.

Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at lågerne fra serien Speed er nogle af vores mest populære låger. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken og holder flot i de næste mange år.

Lågen findes i hele 6 forskellige farver og strukturer, hvilket giver dig mange muligheder for at designe dit nye køkken og bryggers, så det passer præcis til dig og dit hjem. 

Ved 50% rabat på elementer gælder det Speed-serien. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

Spar 50 % på nyt bryggers

Med den matte overflade får du en fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør den til en drøm at have i bryggerset.

Drømmer du om et bryggers med plads til familiens overtøj, hobbyaktiviteter eller at bryggersets primære funktion skal være vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler? Måske skal dit bryggers fungere som et multirum, hvor entré, vaskerum, grovkøkken, opbevaringsrum, rengøringsrum, garderobe, viktualierum og fyrrum er i ét. Uanset hvad, så kan vi hjælpe med lige den indretning, der passer dig, så bryggerset bliver et hyggeligt og behageligt sted at klare de daglige pligter. 

Ved 50% rabat på elementer gælder det Speed-serien. Tilbuddet gælder ved køb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

Quooker til 1 kr.

Måske har du altid drømt om at have et vandhane i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, til når du skal koge kartofler, skolde skærebrætter eller blot nyde en kop varm te? 

Quooker forsyner dig med kogende vand, så du undgår ventetiden, til fx el-kedlen får kogt vandet.

Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand. Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort). Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

Quooker til 1 kr. den kogende vandhane, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Fødselsdag, tilbud, nyt køkken, Vordingborg køkkenet

Spar 30 % på badmiljøer

Badeværelset er et rum, du bruger flere gange dagligt, så når du vælger dit nye drømmebadeværelse, er det vigtigt at vælge ud fra alle de lækre detaljer og den gode kvalitet, som de nye badmiljøer tilbyder. Netop nu sparer du 30 % på badmiljøer. Vores udvalg byder på skuffer, skabe, bordplader, vaske, vandhaner m.m., så du kan skræddersy dit nye badmiljø, så det passer præcis til dit hjem.

Tilbuddet på badmiljøer gælder for hele Vordingborg PLUS-sortimentet og gælder kun ved komplet køb af badmiljø. Bemærk, at priser vist i og på Vordingborg Køkkenets katalog- og hjemmeside er specielle katalog- og netpriser, hvorfor de ikke kan kombineres med indeværende kampagne.

Sort badeværelse med 2 vaske

Dette sorte badeværelsesmøbel er utrolig elegant til dit nye badeværelse. Om du planlægger en totalrenovering eller blot en udskiftning af møblet på dit badeværelse, dette møbel vil pryde og give dit badeværelse et moderne look. Møblet er bygget op med den eksklusive låge, Structura Nero, som står flot sammen med den hvide bordplade med to integrerede vaske.

Alle badeværelser kan vælges ud fra hele Vordingborg PLUS-sortimentet, så finder du en opstilling på et badmiljø, der passer til dit badeværelse, men ønsker et andet lågevalg, kan dette sagtens lade sig gøre.

 

Lad dig inspirere til dit nye badmiljø herunder eller se et udpluk af sortimentet her.

*Kampagnen gælder i perioden d. 27.09.21 t.o.m. d. 07.11.21. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Tilbuddene gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Ved brug af tilbuddet på bryggers gælder køb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Forudsætter levering i 2021.  Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker Fusion armatursæt kun købes ét stk til kampagneprisen pr. komplette køkkenkøb. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

**Kampagnen med 30 % på badmiljøer gælder i perioden 27.09.21 t.o.m. d. 07.11.21 og forudsætter levering 2021. Tilbuddet på badmiljøer gælder for hele Vordingborg PLUS-sortimentet og gælder kun ved komplet køb af badmiljø. Ved badmiljø menes badelementer inkl. vask, armatur, bordplade og spejl. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Bemærk, at priser vist i og på Vordingborg Køkkenets katalog- og hjemmeside er specielle katalog- og netpriser, hvorfor de ikke kan kombineres med indeværende kampagne. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.