book opmåling  køkken vordingborg køkkenet

Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Forestil dig, at du nyder en god kop kaffe i dit nye drømmekøkken. I køkkenet breder der sig samtidig en liflig duft fra sommerens bær, der stille simrer i en gryde på den integrerede kogesektion og bliver forvandlet til en af de danske nationalretter; rødgrød med fløde.

Vi hygger

At samle familien rundt om spisebordet er en tradition i Danmark, som stadig i høj grad holdes i hævd. Vi hygger, og den danske hygge forbindes ofte med mad. Madlavning finder oftest sted i køkkenet, som er et af husets mest centrale rum, hvor du kan samle familie og venner samt nyde hinandens selskab. Her hyldes det danske madkøkken.

 

Nyt køkken?

Drømmer du om et nyt køkken med silkebløde overflader? Så lad os hjælpe dig:

Vores lækre låge Touch er en af vores absolut mest populære serier, og den sparer du netop nu 50 % på.

Touch har en utrolig holdbar, blød og flot mat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Med sit unikke look er lågen dermed et perfekt valg til dit nye køkken.

Touch-lågen findes i 8 forskellige, spændende farvevariationer, så du har her både mulighed for at sætte dit personlige præg og tilføre flotte, farverige løsninger til dit nye køkken.

Lad dig inspirere, og kom ind i en af vores 26 butikker og lad os hjælpe dig med dit drømmekøkken!

 

Kampagnen gælder på låger og elementer fra serien Touch fra Vordingborg PLUS ved komplet køkkenkøb. Tilbuddet gælder i perioden d. 16.07.18 t.o.m. 02.09.18. Forudsætter levering i 2018. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.