Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Kom til fødselsdagsfest, mange gode tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

Hip hip hurraaa... vi har fødselsdag!

Derfor er vi i gavehumør, og vi har fundet 5 fantastiske tilbud til dig, der går i køkkentanker.

Drømmer du om et nyt køkken med en flot, robust låge, der giver køkkenet et lækkert udtryk? Måske har du brug for et nyt bryggers, så vaskemaskinen kan komme op i højden, og der kan komme styr på "husets banegård"? Måske har du brug for et køkken fyldt med masser af arbejdsplads i form af bordplader, eller måske ønsker du markedets bedste hvidevarer. Har du altid drømt om at have et armatur i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, så du hurtigt og nemt kan nyde en kop varm te? Sidst — men ikke mindst, har vi også et tilbud til dig, der drømmer om massevis af funktionel og stilfuld indretning i dit køkken — med alt hvad det indebærer fra skuffeindsatser til belysning og affaldssortering. 

 

 

 

 

 

 

Spar 50 % på Speed-serien

Netop nu sparer du 50 %  på den fantastiske Speed-serie.

Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at lågerne fra serien Speed er nogle af vores mest populære låger. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken og holder flot i de næste mange år.

Med den matte overflade får du en fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør det til en drøm at have den i køkkenet og i bryggerset.

Lågen findes i hele 6 forskellige farver og strukturer, hvilket giver dig mange muligheder for at designe dit nye køkken og bryggers, så det passer præcis til dig og dit hjem. 

Ved 50% rabat på elementer gælder det Speed-serien. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

 

Speed-serien fås i disse farver:

 

Quooker til 1 kr. den kogende vandhane, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Quooker til 1 kr.

Måske har du altid drømt om at have et vandhane i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, til når du skal koge kartofler, skolde skærebrætter eller blot nyde en kop varm te? 

Quooker forsyner dig med kogende vand, så du undgår ventetiden på, at fx el-kedlen får kogt vandet.

Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand. Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort). Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

 

 

Spar 45% på tilbehør 
tilbud på bordplader, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

De små detaljer fuldender helheden i dit køkken. I dit nye køkken er det tilbehøret, der kan være med til at sætte prikken over i'et. Se et udpluk af sortimentet her på hjemmesiden, i vores katalog —  eller se meget mere i vores butikker.

Tilbuddet på tilbehør gælder Vordingborg PLUS-sortimentet. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

 

Spar 25 % på udvalgte bordplader

Om du har brug for et stort køkken med masser af arbejdsplads eller et mindre køkken med praktiske løsninger, så står vi klar til at opfylde drømmen. Vi skræddersyr løsninger præcis til dig og dine ønsker. Se hele udvalget her.

Ved bordpladekøb gælder tilbuddet 40 mm VK PLUS laminatbordplader svarende til antal bestilte køkkenelementer – à  minimumsværdi 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

 

Minus 40 % på hvidevarer

Vi har et stort udvalg af hvidevarer til dit nye køkken som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD og PROGRESS. Måske er du mest til synlige hvidevarer i stål, hvid eller sort, der er med til at danne udtrykket i køkkenet? Måske er hvidevarer, der er integrerede og dermed en del af den samlede helhed i køkkenet, den perfekte løsning til dig? Om du vælger den kvalitetsbevidste løsning, eller om du er mere til det budgetvenlige valg, er helt op til dig. Vi har hvidevarer, der passer præcist til dine behov.

Max. 5 hvidevarer ved brug af dette tilbud – derefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. 

 

 

Altid gratis designforslag

Hos os er et designsforslag af dit nye drømmekøkken altid gratis. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken.

Kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik her, og book dit møde allerede i dag.

 

 

 

 

Kampagnen gælder i perioden d. 28.09.20 t.o.m. d. 08.11.20. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Tilbuddene gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000,- kr. Forudsætter levering i 2020. Ved bordpladekøb gælder tilbuddet på 40 mm VK PLUS laminatbordplader svarende til antal købte køkkenelementer. Tilbuddet på tilbehør gælder Vordingborg PLUS-sortimentet. Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker Fusion armatursæt kun købes ét stk til kampagneprisen pr. komplette køkkenkøb. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Max. 5 hvidevarer ved brug af tilbud herom – derefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.