Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Vi presser priserne, spar 50 % på Inline, Vordingborg Køkkenet
Sommeren er over os, og vi har derfor lavet et fantastisk tilbud til dig, hvor vi presser priserne: 

Netop nu får du 50 % på den lækre Inline-køkkenserie.

Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære grebsfrie køkkenserie. Den er produceret i en helt fantastisk kvalitet - et lækkert materiale, som har en silkemat og silkeblød overflade. 

Kampagnen gælder i perioden 25.06.20 t.o.m. 02.08.20. Tilbuddet gælder på låger og elementer fra Inline-køkkenserien i Vordingborg PLUS-sortimentet ved køb af komplet køkken. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Forudsætter levering i 2020. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Hvad gør Inline så populær:

Det moderne design i Inline-serien giver et flot udtryk og får køkkenet til at emme af elegance. De indfræsede greb tilfører vandrette linjer og er med til at skabe en symmetri og minimalisme i køkkenet, der er helt unik. 

Den matlakerede lågefront er utrolig holdbar og meget rengøringsvenlig. 

Inline er fremstillet med en helt utrolig overflade, der føles dejlig silkeblød. Dette er en af de låger, der bare MÅ opleves i virkeligheden, inden du bestemmer dig. Kom ind i din nærmeste butik og oplev denne smukke, unikke låge. Lad en af de dygtige køkkenkonsulenter lave en tegning, så du kan se dine ønsker, drømme og behov til dit nye køkken komme til virkelighed. Bestil en opmåling her.

 

 

 

Når du bestiller en opmåling:

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten vil derefter måle rummet til dit nye køkken op. Efterfølgende tager konsulenten tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Endelig kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken. Alt dette er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE.