Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Kom med til et brag af en tilbudsfest!

 

Kom til tilbudsfest og se de gode tilbud, nyt køkken og bad, Vordingborg Køkkenet
Vordingborg Køkkenet inviterer til tilbudsfest med helt fantastiske tilbud. 2020 venter lige om hjørnet, og i takt med det nye års kommen kan det være, at du påtænker en fornyelse af dine bolig. Måske trænger køkkenet en udskiftning? Eller måske er det badeværelset, der har set bedre dage og skal byttes ud med et nyt?

Så er det nu, du skal læse med, for netop nu har vi hele 2 uimodståelige tilbud til dig:

50 % på den populære låge Speed samt 30 % på badmiljøer*

 

Spar 50 % på Speed-lågen

Drømmer du om nyt køkken? Så sparer du netop nu 50 % på den populære låge Speed. 

Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at lågerne fra køkkenserien Speed er nogle af de mest populære modeller. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken i de næste mange år.

Samtidig har lågen en yderst konkurrencedygtig pris, som gør den til en af de mest solgte køkkenlåger.

 

 

 

Lækre detaljer, speed-lågen, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

Hvad gør Speed-lågen så populær?

Med den matte overflade får du et fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør lågen til en drøm at have i køkkenet. Når børnene har spildt tomatsovs ned ad lågen, eller der har været lidt for stor entusiasme med æltningen af en dej, så der er kommet mel på steder, hvor mel normalt ikke hører hjemme, så er Speed-lågen et perfekt valg, da den er ganske nem at rengøre.

 

Sortimentet byder på et væld af forskellige valg. Lågen findes i hele 6 forskellige farver, så du har mange muligheder for at designe dit nye køkken, så det passer præcis til dig og dit hjem.

 

 

 

 

Introduktionstilbud på badmiljøer

Det er med glæde, at vi nu kan præsentere Vordingborg Køkkenets badmiljøer. Det har været vigtigt for os at kunne tilbyde lækre badmiljøer til konkurrencedygtige priser, og det er nu lykkes. Det fejrer vi med en introduktionsrabat, hvor du netop nu sparer 30 % på dit nye badmiljø.

Badeværelset er et rum, du bruger flere gange dagligt, så når du vælger dit nye drømmebadeværelse, er det vigtigt at vælge ud fra alle de lækre detaljer og den gode kvalitet, som de nye badmiljøer tilbyder.

 

 

 

Spar 30 % på dit nye bad, Vordingborg Køkkenet

Kom godt i gang

Når du planlægger nyt badeværelse, er der flere aspekter, du skal tage med i din planlægning. For det første skal du danne dig et overblik over, hvilket udtryk du ønsker i badeværelset; er du til den naturlige stil med træmaterialer, som du ser her til venstre. Her er det den silkebløde Touch, der er anvendt som låge. Måske hælder du mere til de mørke farver for at lave en hyggelig stemning? Måske er du mere til udskæringer på lågen og sorte fliser for at få en romantisk stemning i badeværelset, som du kan se på billedet herunder. Her er det Credo-lågen, der er brugt, og som står i flot kontrast til den sorte flise.

 

En af de vigtigste egenskaber for badeværelser er, at lågen skal have en rengøringsvenlig overflade. På den måde kan du nemt og overskueligt holde badeværelset rent og pænt. Dernæst kan du finde ud af, hvilket spejl passer bedst til dig. Til sidst vælger du farven på væggen og pynt til dit nye badeværelse, så alle dine valg bliver forenet og sammen skaber helheden i dit nye badeværelse. Herover ser du, hvor flot en kontrast den grebsfrie Inline danner sammen med en helt mørk vægfarve. På den måde får du dybde i rummet.

 

 

 

Find nærmeste butik

Vordingborg Køkkenets 27 butikker er fordelt over hele landet, og vores køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine køkken- eller baddrømme. 

Har du lyst til at høre mere? Så kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik og lad vores dygtige konsulenter hjælpe dig på vej, så dine køkken- eller baddrømme bliver til virkelighed.  

 

 

 

*Kampagnen gælder i perioden d. 20.12.19 t.o.m. 26.01.20. Tilbuddet på Speed-serien gælder på elementer fra SPEED-serien fra Vordingborg PLUS. Tilbuddet gælder for komplet køkkenkøb og forudsætter levering i 2020. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment. For yderligere information, se mere på www.vordingborg.com.