Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

55 års fødselsdag

Vordingborg Køkkenet fejrer 55 års fødselsdag, og det skal fejres med manér!

Derfor er vi i gavehumør og inspireret af vores 55 år med god kvalitet, giver vi dig 5 gode tilbud, hvor der er noget for enhver kommende køkkenkunde. Om du har brug for et køkken fyldt med masser af arbejdsplads i form af bordplader, eller du ønsker markedets bedste hvidevarer. Måske har du altid drømt om at have et armatur i dit køkken, der kan give dig kogende varmt vand direkte fra hanen, til du skal koge kartofler, skolde skærebrætter eller blot nyde en kop varm te og vil springe ventetiden på el-kedlen over. Vi har også et tilbud til dig, der drømmer om massevis af funktionel og designfyldt indretning i dit køkken – med alt hvad det indebærer fra skuffeindsatser til belysning og affaldsortering. 
Sidst, men ikke mindst, har vi det perfekte tilbud til dig, der ønsker at tage på et behageligt ophold, mens dit køkken bliver sat op – eller alternativt måske komme godt fra start og fylde køkkenet godt op med lækre ting, efter det er monteret. Se dette tilbud; du får et SuperGavekort på 5500 kr i forbindelse med dit køkkenkøb. 

Så er der vist blot tilbage at sige – Tillykke med dit nye Vordingborg køkken!

Tilbuddene gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer à minimum 30.000,- kr og er gældende i perioden den 03.09.18 t.o.m. 27.10.18. Forudsætter levering i 2018. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter eller finansiering. Ved bordpladekøb gælder tilbuddet 40 mm VK PLUS-laminatbordplader svarende til antal købte køkkenelementer.  Tilbuddet på tilbehør gælder Vordingborg PLUS-sortimentet. Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen, pr. køkkenkøb. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Ved brug af tilbuddet på SuperGavekort, tilsendes gavekortet personligt efter kampagnens udløb.  Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.