Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Kickstart 2021 med dit nye drømmekøkken.

Hos Vordingborg Køkkenet hilser vi det nye år velkommen og glæder os til at kunne hjælpe dig med at få opfyldt din køkkendrøm, så du får lige præcis det drømmekøkken, som du har ønsket dig. Derfor kickstarter vi 2021 med en helt fantastisk intro-rabat på to af nyhederne i vores lågesortiment:

 

Netop nu sparer du 50 % på den flotte Nordic og den lækre Easytouch - begge er låger fra vores Vordingborg PLUS-sortiment.

 

Lad dig inspirere til dit nye køkken og følg nedenstående links til inspirationssiderne, hvor vi har samlet en masse lækre detaljer til dig - både af Nordic og Easytouch.

Kampagnen gælder i perioden 05.01.21 t.o.m. 07.02.21. Tilbuddet gælder halv pris (50% rabat) på låger og elementer fra Nordic- og Easytouch-serien fra Vordingborg PLUS og ved køb af køkken for min. 30.000 kr. efter rabat. Forudsætter levering i 2021. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

 

 

Introrabat på Easytouch, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic

Med sine sofistikerede udskæringer er Nordic-lågen den seneste nyhed inden for genren 'landkøkkener'. I kombination med overskabe og bordplade i betonlook, får den et moderne islæt, der komplimenterer rummet. Læs mere om Nordics kvaliteter her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Easytouch

Den special-coatede Easytouch-låge er en drøm at have i køkkenet. Den skjuler nemlig fedtfingre, så de ikke er synlige på dine køkkenlåger. Læs mere på inspirationssiden og se alle de fordele, som du får med en Easytouch-låge.

 

 

 

 

 

 

Find os her

Grundet nuværende Corona-restriktioner må vi desværre holde butikkerne lukket, men vi er stadig klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne på hjemmebesøg samt præsenterer dit køkken i vores 'drive-in' uden for butikkerne. Kontakt din nærmeste butikbestil en opmåling eller book et møde - så er du godt på vej mod dit nye køkken.