Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Vi presser priserne - spar 30% på hele Vordingborg Plus-serien!

Vi presser priserne aktuelle tilbud 2019 Splash

Sommeren er over os, og vi har derfor lavet et helt fantastisk tilbud til dig:

Netop nu sparer du 30% på ALT  i HELE Vordingborg Plus-sortimentet. Ja, du læste rigtigt. Det gælder ALT lige fra elementer, hvidevarer, låger, bordplader og tilbehør. Så har du en drøm om at skulle have nyt køkken, så skynd dig ind i nærmeste butik, for tilbuddet gælder kun i en begrænset periode!

Alle vores konsulenter står klar til at hjælpe dig. Kontakt nærmeste butik, og lad os hjælpe dig med at få din køkkendrøm til blive dit drømmekøkken.

Tilbuddet gælder ved køb af komplet køkken og omfatter elementer, hvidevarer, låger, bordplader og tilbehør fra Vordingborg Plus sortimentet. Tilbuddet gælder i perioden d. 01.07.19 t.o.m. 31.07.19 og forudsætter levering i 2019. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og  sortiment. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

 

Se her, hvad tilbuddet gælder:

 

1. Samlede elementer

Når du modtager dit nye køkken fra os, er alle skabe fabrikssamlede, så du slipper for at skulle samle alle elementerne selv. Du kan derfor nemt og overskueligt bygge dit køkken - ligesom når børnene leger med LEGO-klodser - det hele passer sammen.

 

 

 

 

 

2. Hvidevarer

Vi har et stort udvalg af hvidevarer til dit nye køkken som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD og PROGRESS. Måske er du mest til synlige hvidevarer i stål, hvid, sort, der er med til at danne udtrykket i køkkenet. Måske er hvidevarer, der er integrerede og dermed en del af den samlede helhed i køkkenet, den perfekte løsning til dig. Om du vælger den kvalitetsbevidste løsning, eller om du er mere til det budgetvenlige valg, er helt op til dig. Vi har hvidevarer, der passer præcist til dit behov.

  

 

 

3. Låger

I vores imponerende udvalg af låger finder du noget for enhver smag. Vi opdaterer hvert år vores udvalg til af låger, så vi hele tiden kan tilbyde dig de nyeste trends inden for køkkener. Lad dig inspirere i udvalget, så du kan finde stilen til dit nye køkken. Er du mere til at opleve produkterne i vores butikker, så besøg butikken nærmest dig, hvor du kan se vores køkkener i udstillingen samt mærke overfladerne og strukturerne.

 

 

 

 

 

4. Bordplader

Vi har et bredt udvalg af laminatbordplader i hele 44 forskellige farver i Vordingborg Plus-sortimentet. Bordpladerne er 40 mm i tykkelsen. Flere af bordpladerne findes også i udgaver på 16 mm samt designplader på 100 mm. Du kan se udvalget her på hjemmesiden. Vil du gerne mærke og se bordpladerne rigtigt, så kom ind i nærmeste butik og oplev hele udvalget.

5. Tilbehør

De små detaljer fuldender helheden. I dit nye køkken er det tilbehøret, der kan være med til at sætte prikken over i'et og være med til at sætte det personlige præg på dit køkken. Måske har du brug for en stikkontakt på bordbenet, en mobiloplader på køkkenøen eller lys i en hylde. Måske ønsker du en praktisk bestikindsats i rengøringsvenligt plast? Se et udpluk af udvalget her på hjemmesiden, og se meget mere i vores butikker eller i vores katalog.

Sådan kommer du godt igang:

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på her på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.