Fødselsdagsfest

Vordingborg Køkkenet holder fødselsdagsfest. Det fejrer vi med en køkkennyhed og en masse fantastiske fødselsdagskonkurrencer.

Se mere her

 

Køb dit nye drømmekøkken hos Vordingborg Køkkenet

Her på Aktuelle Tilbud siden giver vi dig et hurtigt overblik, hvad vi kan tilbyde og anbefale til dig, som er på udkig efter dit nye drømmekøkken - naturligvis til nogle af markedets bedste priser.

Hos os kan du vælge mellem 3 forskellige køkkenlinjer:

  • SMART, som er bæredygtige køkkener lavet i klimaneutral produktion
  • Vordingborg PLUS, hvor du får en pris, der er ALT inklusive
  • Line N, som er luksuskøkkener med ægte grebsfrie designs

Herunder fortæller vi dig mere om, hvad der er unikt ved hver enkelt køkkenlinje.

 

Pris
18.299,-
SMART
Pris
18.299,-
SMART

 

SMART 

SMART-linjen er til dig, der gerne vil være med til at passe på naturen. Den er det naturlige køkkenvalg. SMART-køkkenerne er nemlig produceret med naturen for øje, så både produktionen og produkterne er så miljøvenlige og bæredygtige som muligt. Vi har derfor bl.a. PEFC- og FSC-mærkning, så du kan være sikker på, at køkkenerne er produceret uden unødigt træspild og med bæredygtighed i fokus.

Tænker du, at dine nuværende hvidevarer stadig er i deres elektroniske forår, så kan du i SMART nemt genbruge dine hvidevarer. Det er nemlig muligt at tilpasse skabene til dine nuværende hvidevarer, så de kan genbruges og få nyt liv i dit nye SMART-køkken. Du skal blot nævne modelnr. og mærke for din køkkenkonsulent, så bliver skabene tilpasset hvidevarerne. Det, synes vi, er smart genbrug.

Læs mere om SMART

 

Køb klimavenligt køkken SMART hos Vordingborg Køkkenet

SMART

- det naturlige køkkenvalg

SMART-køkkenlinjen byder på flere forskellige muligheder og farver til dit nye bæredygtige køkken. I dette køkken ser du den flotte løvgrønne låge, der komplimenterer ethvert rum og danner rammen for en rolig atmosfære. 

Alle elementer er bæredygtige og mærket med PEFC + FSC. Produktionen er tilmed certificeret klimaneutral, hvilket betyder, at der bliver holdt nøje regnskab med udledningen af CO2. 

SMART er derfor det naturlige valg for dig, der ønsker et køkken, der er produceret med naturen in mente.

Se flere bæredygtige køkkener

 

Pris
43.564,-
Alt inklusive
Pris
43.564,-
Alt inklusive
Pris
55.943,-
Alt inklusive
Pris
81.515,-
Alt inklusive
Pris
95.502,-
Alt inklusive
Pris
43.564,-
Alt inklusive

Vordingborg PLUS

- køkkenet til hele familien

I dette køkken er det den elegante grebsfrie låge, Inline, der pryder elementernes fronter. Inline er en af vores absolut mest populære låger i PLUS-linjen, der med sit enkle udseende og smukke lige linjer tilfører en eksklusivitet til køkkenets udseende.

Med i prisen får du ALT, hvad du skal bruge for at have et brugsklart køkken, hvor du kan lade dine kreative madlavningsevner få frit spil.

Se flere PLUS-køkkener

 

Kød dit nye drømmekøkken til en pris ALT inklusive

Vordingborg PLUS

I Vordingborg PLUS-linjen har vi konceptet med ALT inklusive. Det betyder i bund og grund, at den pris, du ser på Vordingborg PLUS-køkkener her på hjemmesiden, er inklusive ALT, hvad du skal bruge for at få et komplet, brugbart køkken. Det kan eksempelvis være; fabrikssamlede elementer, bordplade(r), indbygningsovn, køleskab, opvaskemaskine, emhætte, kogesektion, vask, armatur, tilbehør, sokkel og levering med indbæring.

PLUS byder på et imponerende sortiment, hvor der er noget for enhver smag. Om du er til moderne, glatte låger, om du er til romantiske, stemningsfyldte låger eller om du altid har drømt om et farvet køkken, så har vi et køkkendesign, der opfylder dine køkkendrømme.

Se vores PLUS-køkkener

Pris
160.894,-
Alt inklusive
Pris
160.894,-
Alt inklusive
Pris
183.519,-
Alt inklusive
Pris
160.894,-
Alt inklusive

Line N

- det ægte grebsfrie luksuskøkken

Køkkenlinjen Line N præsenterer sig selv utrolig eksklusivt med de markante designlinjer og en sofistikeret sort, silkemat låge. De mange unikke designdetaljer og den høje kvalitet i produkterne giver dig et køkken udover normalen. Til en samlet pris, der inkluderer ALT, hvis det er det, du ønsker.

Line N er, ikke uden grund, vores eksklusive designlinje til dig, der ønsker et køkken af højeste kvalitet, med det fedeste ekstraudstyr og med markedets bedste hårde hvidevarer. Line N er køkkenet, som dine naboer vil misunde dig, som dine gæster vil beundre, og som du selv vil elske at lave mad i.

Se flere luksuskøkkener

 

Køb dit Line N-luksuskøkken hos Vordingborg Køkkenet

Line N

Line N er vores linje med luksuskøkkener lavet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller design. Det, der er kendetegnet med Line N, er designet på køkkenet, hvor det er det grebsfrie design, der er den primære, fremtrædende faktor i køkkenets æstetiske udtryk. Det kalder vi ”ægte grebsfri”. Med ægte grebsfrit design får du ingen indfræsede greb, grebslister eller synlige greb, men derimod er det køkkenets æstetisk smukke linjer, der bliver fremhævet.

I Line N kan du vælge at få ALT inklusive, ganske som i Vordingborg PLUS, når du får et tilbud på dit nye, unikke Line N-køkken. Det betyder, at du får en samlet pris for hele herligheden, når du har valgt dine luksus hvidevarer, de ægte grebsfrie låger, den lækre bordplade, den ambiente belysning, og hvad du ellers ønsker af designmæssige detaljer i dit nye luksuskøkken. Dermed er du ikke i tvivl om, hvor meget køkkenet i sidste ende kommer til at koste.

Se luksuskøkkener fra Line N

Køkken med sten- og træ-struktur

 

Så let får du et nyt køkken

  1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter i en Vordingborg-butik nær dig.
  2. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi.
  3. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken. Eller vi leverer, og du monterer. Det er helt op til dig.

Book møde Se alle vores køkkener

 

Er du på udkig efter et nyt køkken? Vi giver dig her et par hurtige svar på de mest stillede spørgsmål. 

Find endnu flere svar her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 55 37 21 22.

Hvordan får jeg et nyt køkken

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.

Læs mere om nyt køkken

I Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver at guide og hjælpe med dig med planlægningen af dit nye køkken. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os med visheden om, at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Hvad er leveringstiden for et nyt køkken?

Vordingborg Køkkenet har en leveringstid på 4-6 uger, fra du skriver under på købsaftalen til dit nye køkken bliver leveret på din adresse.

Hvad betyder ALT INKLUSIVE?

Når du får et tilbud på et nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet, får du en samlet pris på et komplet køkken. Så den pris, du ser på tilbuddet, er prisen for et helt køkken, hvor du får alt lige fra samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler, levering og hvad du ellers har haft af ønsker til dit køkken. Det er vigtigt for os at give dig en troværdig pris, hvor du ikke skal påregne en masse ekstraudgifter.
Læs mere om komplet køkken her

Kan jeg få tegnet mit nye køkken gratis?

Ja. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken. Alt sammen helt gratis og uforpligtende.