Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Vi garanterer at designe til dit budget - eller under!

Skal du have nyt køkken? Når Vordingborg Køkkenet tegner dit nye køkken, garanterer vi at designe til dit budget - eller under!

Vores køkkenkonsulenter er uddannet til at tegne køkkener. Sammen finder vi køkkenet, der opfylder netop dine ønsker, drømme og behov. Om du har et budget på under 30.000 kr., 40.000 kr. eller over 50.000 kr. er uden betydning. Dit køkken bliver skræddersyet til dig.

Sort landkøkken, Sylt, fyldningslåge, nyt køkken Vordingborg Køkkenet
Nyt køkken, sort Structura, Vordingborg Køkkenet

 

Vind dit nye køkken

Netop nu har du en helt unik mulighed for at vinde dit nye køkken. Hver tirsdag trækker vi lod blandt alle de køkkenhandler, der er blevet lavet, i den forgangne kalenderuge. Det vil sige, at hvis du har bestilt og skrevet under på dit nye køkken i denne uge, er du med i lodtrækningen på tirsdag. Det betyder, at hvis du er så heldig at blive en af de 3 udtrukne vindere, får du dækket op til 50.000 kr. af dit nye køkkenkøb. 

Start din deltagelse ved at booke et møde med din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik. Skynd dig, for kampagnen gælder kun i en begrænset periode!

 

 

 

Danmarks største udvalg af køkkenserier

Vidste du, at Vordingborg Køkkenet har Danmarks største udvalg af køkkenserier? Det betyder, at du har utallige muligheder, når du skal vælge dit nye køkken. Kombinationerne mellem låger, korpusfarver og bordplader er nærmest uendelige. Udvalget spænder nemlig over mere end 70 låger, 40 bordplader og 50 GRATIS greb. Der er derfor noget for enhver smag og pengepung. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal finde udtrykket til dit nye køkken. 

Vil du høre mere? Så besøg din nærmeste butik her eller book et uforpligtende møde her.

Køkkenkonkurrencen gælder i perioden 07.09.20-27.09.20. Køkkenkonkurrencen gælder kun private handler foretaget i en af Vordingborg Køkkenets butikker, hvor fakturabeløbet/depositummet er betalt. Der udtrækkes en vinder ved tilfældig lodtrækning hver tirsdag d. 15.09.20, 22.09.20 samt 29.09.20 - altså i alt 3 vindere. Gælder ved komplet køkkenkøb foretaget i forgangne kalenderuge. Bliver du udtrukket som vinder, kan du blive krediteret op til 50.000 kr. Vi tager forbehold for materialevalg og materialeomfang.  Bliver du udtrukket som vinder, og såfremt du vælger at tage imod krediteringen på op til 50.000,- forbeholder vi os også retten til at offentliggøre dig som vinderen på vores sociale platforme. Vinderne vil blive kontaktet direkte og derefter offentliggjort på Vordingborg Køkkenets Facebook-side.

Konkurrencebetingelser, vilkår for lodtrækning m.m. kan du læse mere om her.

 

Et indblik i kundekartoteket

Vi er så stolte, når vi ser, hvilke flotte køkkener der bliver leveret til vores kunder. Det vil vi gerne dele med dig. 

Derfor har vi taget et kig i vores kundekartotek og fundet disse tre flotte eksempler frem på kunder, som har fået nyt køkken hos os inden for det seneste stykke tid.

 

Kundekøkken, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Anita og Leif i Vejle

'Smukt køkken og virkelig god service.

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat og ser frem til at nyde vores nye køkken i mange år fremover.'

 

Sådan var ordene fra et par, der har handlet i butikken i Vejle. Ønsket var at få et lyst køkken med maksimal udnyttelse af skuffer og skabe. Dette ønske er blevet opfyldt ved at indrette køkkenet med store dybe skuffer med softluk og fuldt udtræk. Fordelen ved fuldt udtræk er, at du får et perfekt overblik over skuffens indhold. Kontrasten mellem de hvide skuffer og skabe og den mørke bordplade samt de mørke greb giver en rigtig flot finish. Den rustikke nichevæg tilfører samtidig køkkenet et råt look. 

 

 

Nicheplade over bordplade, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Sort vask, nyt køkken, Touch, Vordingborg Køkkenet
 

Kundekøkken, nyt køkken, Esbjerg, Vordingborg Køkkenet

Herluff i Esbjerg

'Det er bare stedet, hvor man køber sit køkken. 100 % professionelt, alt er blevet overholdt, fra start til slut, som lovet. Vi købte køkkenet i Esbjerg'

 

Disse flotte ord kommer fra en glad kunde, der har handlet med butikken i Esbjerg. Ønsket om et stort køkken med en åben indretning og en masse skabsplads er i den grad gået i opfyldelse.

De store højskabe giver mulighed for at få plads til diverse køkkenmaskiner, og ovnen er kommet op i højden for at sikre et optimalt ergonomisk arbejdsmiljø. En smart detalje er, at der i forlængelse af køkkenøen er lavet en tilhørende spiseplads. Det giver mulighed for, at hele familien kan samles, mens der laves mad. Den lyse bordplade giver et flot samspil med lågen i trælook.

 

Kundekøkken, nyt køkken, højskabe, Vordingborg Køkkenet
Nyt køkken, Structura, køkken i trælook, Vordingborg Køkkenet

Nyt køkken, hvid bordplade, Vordingborg Køkkenet

 

Har du lyst til at se flere kommentarer fra vores kunder? Så kan du finde dem under hver butik.

 

 

 

Skal vi mødes?

Er dine drømme om nyt køkken blevet vækket, og har du lyst til at mødes med os? 

Så skynd dig at booke et møde med en af vores køkkenkonsulenter nær dig. De står klar med en god kop kaffe og er parat til at hjælpe dig, så din drøm om et nyt køkken kan blive til dit nye drømmekøkken.