Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

BYT til NYT - byt dit gamle køkken til et nyt

Nyt køkken byt til nyt vordingborg køkkenet

Drømmer du om et nyt køkken? Og tænker du over, hvad du kan bruge dine gamle køkkenskabe til? - Lige nu kan du bruge dem til at få rabat på dit nye drømmekøkken.

Vi giver dig netop nu 1.000 kr. i bytte for hvert af dine gamle køkkenskabe, altså pr. eksisterende og allerede monteret element uanset stand.

Det vil sige:

Hvis du har 10 elementer i dit nuværende køkken i dag, får du 1.000 kr. i rabat pr. skab i bytte. Altså 10.000 kr. i kontantrabat, hvis du køber min. 10 nye elementer til det rum, hvor dine gamle køkkenskabe er monteret. Hele rabatten skal bruges på køb af Vordingborg PLUS-elementer for en totalsum af min. 30.000 kr., efter rabatten er fratrukket. Det vil sige, din minimumsinvestering efter rabat er 30.000 kr. Rabatten beregnes som en kontantrabat, da vi ikke skal modtage eller bruge dine gamle køkkenelementer.

Tilbuddet gælder i perioden den 13.05.19 – 10.06.19 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Tilbuddet gælder ikke nedtagning af dit gamle køkken. Forudsætter levering i 2019. Vi tager forbehold for fejl i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer.

 

Kundekartotek

Få et indblik i et lille udpluk af de køkkener, vi har liggende i vores kundekartotek. Læs hvordan vores kunder har oplevet af købe køkken hos Vordingborg Køkkenet. Lad dig inspirere til, hvordan dit nye drømmekøkken kan se ud. 

Nyt køkken byt til nyt vordingborg køkkenet
"Vi har fået et rigtig dejligt køkken. Køkkenkonsulenten har været rigtig god til at få vores ønsker, behov og krav opfyldt. Og han kom med gode ideer. Køkkenet blev præcis, som vi ønskede os. Køkkenmontørerne var meget professionelle. Vi har selv haft stor indflydelse på, hvorledes vores nye dejlige køkken skulle være"

 

Byt dit gamle køkken til et nyt vordingborg køkkenet

"Vores nye køkken i sommerhuset er blevet super godt. Vi har fået rigtig god vejledning, vi er meget tilfredse med bordpladen og de valgte greb. Mange har været forbi, og alle har spurgt til bordpladen. Valget af materialerne matcher godt med resten af sommerhuset. Køkkenet var nemt at sætte op, alt var i orden og pakket forsvarligt ind. Køkkenet svarer utroligt godt til de udarbejdede tegninger."

 

Per og Lillian køkken og moodboard, credo

"Vi var så småt ved at tænke på nyt køkken til vores sommerhus, og med Vordingborg Køkkenets slogan, "luksus alle har råd til", var det nærliggende at tage en snak med den smilende køkkenkonsulent, vi mødte på en boligmesse. Køkkenkonsulenten fik synliggjort vores tanker og ideer. Super flotte tegninger, lige lidt småjusteringer, og vi fik bestilt vores drømmekøkken. Vi oplevede rigtig god service og kompetent rådgivning hele vejen igennem. Køkkenet kom præcis på det aftalte tidspunkt, et par friske fyre sørgede for, at intet blev beskadiget under transport og levering. Alt var som aftalt, intet manglede. Vi er super glade for køkkenet, der helt lever op til vores forventninger"

 

Få inspiration til dit nye køkken vordingborg køkkenet

 

Lyst til mere inspiration?

Skal køkkenet have en mørk eller lys låge, med eller uden udskæringer, med greb, grebslister eller helt grebsfrit? Vores store Vordingborg Plus-sortiment byder på noget for enhver smag. Vi har et væld af muligheder, du kan søge inspiration i HER.

 

 

 

Gratis indretningsforslag

Hos os er indretningsforslag til dit nye drømmekøkken altid gratis. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du et tidspunkt til et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken.

Kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik her, og book dit møde allerede i dag.