Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

spar 50 % på touch nyt køkken bad vordingborg køkkenet
Drømmer du om et nyt køkken med silkebløde overflader? Så lad os hjælpe dig med at spare kassen på dit nye køkken:

Den lækre låge, Touch, er en del af vores absolut mest populære køkken-serie, og den sparer du netop nu 50 % på.

Touch har en utrolig holdbar, blød og flot mat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Med sin unikke overflade er lågen et perfekt valg til dit nye køkken.

Touch-lågen findes i 7 forskellige, spændende farvevariationer, så du har mulighed for at sætte dit personlige præg ved at tilføre flotte, farverige løsninger til dit nye køkken. Læs mere om Touch's fantastiske egenskaber: Inspiration med Touch-lågen.

Lad dig inspirere, kom ind i butikken nærmest dig, og lad os hjælpe dig med dit drømmekøkken!

 

Kampagnen gælder i perioden d. 16.09.19 t.o.m. d. 17.10.19. Tilbuddet gælder på elementer med Touch-lågen fra Vordingborg PLUS ved køb af komplet køkken. Forudsætter levering i 2019. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

 

Hygge i køkkenet

Køkkenet er mere end blot et køkken. Det er her, der fremtrylles mad og nye opskrifter udvikles. Eller klassikere genopfriskes. Forestil dig, at du nyder en god kop kaffe i dit nye drømmekøkken. I køkkenet breder der sig samtidig en liflig duft fra sommerens bær, der stille simrer i en gryde på den integrerede kogesektion og bliver forvandlet til sensommerens danske klassikere; rødgrød med fløde.

At samle familien rundt om spisebordet er en tradition i Danmark, som stadig i høj grad holdes i hævd. Vi hygger, og den danske hygge forbindes ofte med mad. Madlavning finder sted i køkkenet, som er et af husets mest centrale rum, hvor du kan samle familie samt venner og nyde hinandens selskab. Her hyldes det danske madkøkken.

 

Stemning frugt og is vordingborg køkkenet

spar 50 % på touch nyt køkken bad vordingborg køkkenet
spar kassen, få 50% på Touch nyt køkken vordingborg køkkenet

 

 

 

Detaljerne skaber helheden

For at skabe et roligt udtryk i dit køkken kan du lade linjerne være gennemgående i køkkenet. Derved opnår du en ensartethed i køkkenet, der er med til at give køkkenet en flot finish. Det er de små detaljer, der er med til at skabe den samlede helhed. 

 

 

 

 

 

 

Vi hjælper dig på vej

Det kan være lidt af en stor mundfuld at gå igang med projekt nyt køkken. Du kan sidde med en masse spørgsmål, som du søger svar på; hvilken farve skal køkkenlågerne have? Hvilken bordplade passer bedst til mig? Hvad koster et nyt køkken? Kan jeg få en siddeplads ved køkkenet? - Og mange andre spørgsmål kan presse sig på.

Fortvivl ej. Vores køkkenkonsulenter svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have. Vores køkkenkonsulenter designer dit nye køkken efter præcis dine ønsker, drømme og behov. Kunne du også tænke dig, at vi giver et bud på, hvordan dit nye køkken skal se ud? Så book en uforpligtende og GRATIS opmåling her.