Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Tilbudsfest! Få nyt køkken med rabat!

 

Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt. Det er her, der laves mad, bages boller, smøres madpakker, laves lektier og dagens begivenheder vendes over aftensmaden. For os er det vigtigt at hjælpe dig, som kunde, til at få netop det køkken, der passer til dig og dine behov; måske skal ovnen placeres op i højden, så den får en god arbejdshøjde, måske er en barløsning den helt rigtige løsning for dig, eller måske har du et helt andet ønske til dit nye køkken.

Vi holder køkkenfest og giver dig netop nu flere muligheder for at få opfyldt dine køkkendrømme til en uhørt billig pris: Spar 50 % på den flotte Laser køkkenserie!

 

Kampagnen gælder i perioden d. 10.01.22 t.o.m. 07.02.22
Tilbuddene gælder på elementer fra LASER-køkkenserien fra Vordingborg PLUS ved komplet køb af køkken. Forudsætter levering i 2022. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering.Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Køkken inspiration

 

Lad dig inspirere til dit nye køkken og følg nedenstående link til Laser køkken inspirationssiden, hvor vi har samlet en masse lækre køkkendetaljer til dig.

Den smukke låge i serien Laser, passer ind i et hvert køkkenrum. Hvad end du leder efter idéer til et vinkelkøkken, køkken med køkkenø eller et stort køkkenalrum, så kan du trygt vælge en låge fra Laser-serien til at pryde, når du køber nyt køkken.  

Læs mere om den fantastiske Laser serie

Laser køkkenserie, tilbud, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

En hvid låge i køkkenet giver et tidløst og elegant look, som kan kombineres med alverdens farver og materialer. I køkkenet med låger fra Laser-serien ovenfor er det en bordplade i trælook, der er benyttet. Denne tilfører en skandinavisk stemning, da du her bringer naturen indenfor i indretningen.