Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Vi garanterer, at vi designer til dit budget - eller under!

Skal du have nyt køkken? Er du i tvivl om, hvor meget du kan få inden for din budgetramme?  Når Vordingborg Køkkenet tegner dit nye køkken, vil vi garantere at designe til dit budget - eller under.

Vores køkkenkonsulenter er uddannet til at tegne dit køkken, der opfylder netop dine ønsker, drømme og behov. Om du har et budget på 30.000 kr, 40.000 kr eller 50.000 kr er uden betydning. 

 

Et indblik fra kundekartoteket

Vi er så stolte, når vi ser, hvilke flotte køkkener der bliver leveret til vores glade kunder. Det vil vi gerne dele med dig. 

Vi har derfor taget et kig i vores kundekartotek og fundet disse tre flotte eksempler frem på kunder, som har fået nyt køkken hos os inden for de seneste måneder. 

Kunne du også tænke dig, at vi giver et bud på, hvordan dit nye køkken skal se ud? Så book et møde med butikken nærmest dig her.

 

 

 

En sort skønhed flytter ind

Vores kunde fra Midtjylland har erhvervet sig denne sorte skønhed. Dette flotte køkken, sammen med den mørke bordplade, emmer af elegance. Stålarmaturet bryder harmonisk det mørke look.

Den samlede pris for køkkenet er kun 49.000 kr - ALT inkl. 

(Når prisen er ALT inkl. medfølger: samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler og levering)

Skal vi også designe dit nye køkken? Book møde i den nærmeste butik HER.

 

 

 

 

 

 

Lad køkkenkonsulenten hjælpe dig på vej

Det kan være lidt af en stor mundfuld at gå igang med projekt nyt køkken, og du kan sidde med en masse spørgsmål, som du søger at finde svar på; hvilken farve skal køkkenlågerne have? Hvilken bordplade passer bedst til mig? Kan jeg få en siddeplads ved køkkenet? - og mange andre spørgsmål kan presse sig på. 

Vores køkkenkonsulenter designer dit nye køkken efter præcis dine ønsker, drømme og behov.

 

 

 

Elegant, grebsfrit køkken lavet til kunde i Horsens

Vores kunde var helt solgt, da de fik fremvist deres nye køkken. Dette køkken er gennemført hvidt med vores flotte, grebsfri Inline-låge. Den hvide bordplade sætter prikken over i'et med det hvide, stilrene look, som køkkenet har.

Samlet pris for køkkenet: 50.000 kr. ALT inkl. (Når prisen er ALT inkl. medfølger: samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler og levering)

Er du lige så forelsket i dette køkken, som vores kunde? Så book et møde, og lad os vise dig, hvor flot dit nye køkken kan blive.

 

 

 

Kom godt igang

Der er flere måder, du kan starte projekt 'nyt køkken' på; Du kan søge inspiration, så du finder en rød tråd for, hvordan dit nye køkken skal se ud. Det kan være på internettet, i boligblad, på instagram, Facebook eller måske har dine venner en smart løsning i deres køkken, som du også vil have i dit nye køkken. 

Vil du hellere fysisk kunne mærke, se og føle på produkterne, så er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker. Når du er klar til næste skridt, kan du booke et møde med en af vores dygtige køkkenkonsulenter, som vil hjælpe dig med at få realiseret drømmen om et nyt køkken. Konsulenten kommer hjem til dig, måler rummet til køkkenet op og får klargjort hvilke ønsker, drømme og behov, du har til dit nye køkken. Derefter bliver du inviteret til præsentation af dit nye køkken i butikken.

 

 

Nyt køkken på toppen af Danmark

En glad kunde i Skagen har fået lavet dette flotte køkken i vores butik i Hjørring. Køkkenet er lavet i vores silkebløde Touch, der står i flot kontrast til den grå bordplade.

Prisen for hele herligheden er kun: 71.000 kr. ALT inkl.  - her også med montering.

(Når prisen er ALT inkl. medfølger: samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler og levering. I dette tilfælde gælder ALT inkl.-prisen også montering af køkkenet)