Køkkentilbud på hele 2 køkkenfavoritter

Vil du have et godt køkkentilbud? Så er du kommet til helt rette sted! Netop nu har vi nemlig alletiders køkkentilbud, hvor du får to af vores bedst sælgende serier til helt fantastiske priser.

Vælg mellem

eller

  • den prisbevidste Laser

Både Inline og Laser er fra køkkenlinjen PLUS. Plus kendetegnes ved, at alle priser er inkl. ALT. Det betyder helt konkret, at du får en pris på et komplet køkken med alt, du skal bruge, for at have et fuldt funktionelt køkken. Det vil sige; fabrikssamlede køkkenelementer, alle hårde hvidevarer, bordplade(r), sokler, greb, vask, armatur og fragt helt ind i det rum, du ønsker.

Lad fantasien få frit løb, hent inspiration her på siden og book et møde allerede i dag med en af vores dygtige konsulenter. De står nemlig klar til at lave et GRATIS designforslag af dit nye Inline- eller Laser-køkken, -bryggers eller -badmiljø.

Book møde

Kampagnen gælder i perioden d. 03.04.24 t.o.m. 14.05.24. Tilbuddet gælder de viste køkkener på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i serierne Inline og Laser i PLUS-linjen og forudsætter levering i 2024. Tilbuddet gælder komplet køkkenkøb og kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

Pris
32.115,-
Alt inklusive

Om Inline

Inline er vores grebsfri bestseller i PLUS-linjen. Lågen er matlakeret med en silkeblød overflade, der er utrolig holdbar og er meget rengøringsvenlig. Med sit stilrene look får du et køkken i tidløst design til at danne rammen for et af hjemmets vigtigste rum.

Se alle tilbud på Inline

Pris
29.995,-
Alt inklusive

Om Laser

Laser-serien er vores prisbevidste og robuste låge, der kan modstå de strabadser en køkkenlåge kan blive udsat for. Lågen fås i en hel palet af farver, der er nemlig 8 forskellige farver, du kan vælge til dit nye køkken.

Se alle tilbud på Laser

Om Vordingborg PLUS og ALT inklusive

Vordingborg Køkkenet har forhandlet køkkenlinjen Vordingborg PLUS siden 2007, og denne linje er grundstenen i det koncept, vi kalder ”ALT inklusive”. ALT inklusive blev lavet til dig som kunde, så du aldrig skal være i tvivl om, hvad du reelt set skal betale for dit nye køkken. Prisen er yderst favorabel, da du får køkkenet som en pakkeløsning, og som altid vil ligge inden for dit budget. Det, synes vi, er god køkkenskik.

PLUS byder på et imponerende sortiment, hvor der er noget for enhver smag. Om du er til moderne, glatte låger, om du er til romantiske, stemningsfyldte låger eller om du altid har drømt om et farvet køkken, så har vi et køkkendesign, der opfylder dine køkkendrømme.

Du kan søge mere inspiration til dit nye drømmekøkken i køkkengalleriet. Følg det direkte link til PLUS-køkkener herunder, så er du godt på vej.

Se flere PLUS-køkkener

Pris
55.543,-
Alt inklusive

Grebsfrit køkken med moderne indretning

En hvid grebsfri låge som Inline er bare flot at have i et køkken. Den silkebløde overflade og de stilrene detaljer giver køkkenet et helt unikt look. Ønsker du et moderne, lidt råt udtryk i køkkenet kan du, som her, kombinere Inline med en laminatbordplade i gråt betonlook.

Se køkkenet

Om ALT inklusive

I Vordingborg PLUS-linjen har vi konceptet med ALT inklusive. Det betyder i bund og grund, at den pris, du ser på Vordingborg PLUS-køkkener her på hjemmesiden, er inklusive ALT, hvad du skal bruge for at få et komplet, brugbart køkken.

Det kan eksempelvis være fabrikssamlede elementer, bordplade(r), indbygningsovn, køleskab, opvaskemaskine, emhætte, kogesektion, vask, armatur, tilbehør, sokkel samt levering med indbæring til det rum, du ønsker.

Alle køkkenelementer bliver samlet på fabrikken, så når du modtager køkkenet, er montageprocessen lidt som du kender det fra byggeklodser. Der er ingen skabe, der først skal samles, så monteringen af køkkenet er nem at gå til. Der er endda også forboret til de greb, som du har valgt.

Alle skuffer og skabe har softluk. Det betyder, at der er sat en dæmper på elementerne, så skuffer og låger lukker ganske blidt og næsten lydløst.

Pris
51.579,-
Alt inklusive

Stilrent køkken med køkkenø

Den alpinhvide Laser-låge giver køkkenet et lyst og indbydende udtryk, og den er utrolig robust, hvilket gør den til et oplagt valg som køkkenlåge. Indrettet sammen med den mørke laminatbordplade emmer køkkenet af et elegant tidløst design, der fremtidssikrer køkkenet i mange år.

Se køkkenet

Sortimentet

Vordingborg PLUS byder på et imponerende sortiment med mere end 200.000 varenumre. Det er den køkkenlinje, hvor vi har det absolut største sortiment, hvor der er utrolig mange forskellige kombinationsmuligheder af forskellige skabe, låger, greb, tilbehør og meget mere. Der er derfor rig mulighed for at finde netop det køkken, du drømmer om at lave mad i til familien, vennerne eller bare til dig selv.

Du kan allerede nu gå på opdagelse i det store sortiment af køkkenlåger, hvor du kan blive inspireret til, hvilken stil du ønsker i dit nye køkken. Om du er til moderne, glatte låger, om du er til romantiske, stemningsfyldte låger, eller om du altid har drømt om et farvet køkken, så har vi et køkkendesign, der passer til dig, dine behov og ønsker.

Du kan ligeledes også se udvalget af de praktiske laminatbordplader, som PLUS-sortimentet indeholder. Med laminatbordplader får du alskens forskellige udseender, det kan være alt fra trælook og stenlook til ensfarvede bordplader. Laminatbordplader er utrolig holdbare og slidstærke. Derudover er de økonomisk venlige, så du kan med god samvittighed vælge præcis den bordplade, der passer til dig og dit køkken.

Pris
20.425,-
SMART

Køkkenlinjen SMART 

Er du blevet inspireret af ovenstående tilbud, men vil du gerne have et køkken, som ikke er ALT inklusive?

SMART-linjen er til dig, der gerne vil genbruge dine nuværende hvidevarer, og som ønsker et nyt køkken til en skarp pris. Som en bonus får du et køkken, der er produceret med naturen for øje, så både produktionen og produkterne er så miljøvenlige som muligt. SMART har bl.a. PEFC- og FSC-mærkning, så du kan være sikker på, at køkkenerne er produceret uden unødigt træspild og med bæredygtighed i fokus.

Genbrug dine hvidevarer

Er dine nuværende hvidevarer stadig er i deres elektroniske forår, så kan du i SMART nemt genbruge dine hvidevarer. Vi tilpasser bare skabene til dine nuværende hvidevarer, så de kan genbruges og få nyt liv i dit nye SMART-køkken. Du skal blot nævne modelnr. og mærke for din køkkenkonsulent. Det, synes vi, er smart genbrug.

Læs mere om SMART

Flot sort køkken med laminat og stilrent design

Så let får du et nyt køkken

  1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter i en Vordingborg-butik nær dig.

  2. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi.

  3. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken. Eller vi leverer, og du monterer. Det er helt op til dig.

Book møde  Se alle vores køkkener

Er du på udkig efter et nyt køkken? Vi giver dig her et par hurtige svar på de mest stillede spørgsmål. 

Find endnu flere svar her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 55 37 21 22.

Hvordan får jeg et nyt køkken

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.

Læs mere om nyt køkken

I Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver at guide og hjælpe med dig med planlægningen af dit nye køkken. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os med visheden om, at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Hvad er leveringstiden for et nyt køkken?

Vordingborg Køkkenet har en leveringstid på 4-6 uger, fra du skriver under på købsaftalen til dit nye køkken bliver leveret på din adresse.

Hvad betyder ALT INKLUSIVE?

Når du får et tilbud på et nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet, får du en samlet pris på et komplet køkken. Så den pris, du ser på tilbuddet, er prisen for et helt køkken, hvor du får alt lige fra samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler, levering og hvad du ellers har haft af ønsker til dit køkken. Det er vigtigt for os at give dig en troværdig pris, hvor du ikke skal påregne en masse ekstraudgifter.
Læs mere om komplet køkken her

Kan jeg få tegnet mit nye køkken gratis?

Ja. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken. Alt sammen helt gratis og uforpligtende.