Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Kom til Golden Days, spar 50 % på grebsfrit køkken, Inline, Vordingborg Køkkenet

Kom til GOLDEN DAYS hos Vordingborg Køkkenet

Vi har fundet et fantastisk gyldent tilbud til dig: Netop nu får du den lækre Inline-serie til 1/2 PRIS.

Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære grebsfrie køkkenserie og er produceret i et helt fantastisk, lækkert materiale, som har en silkemat og silkeblød overflade. 

Kampagnen gælder i perioden den 29.11.20 – 04.01.21. Tilbuddet gælder halv pris (50% rabat) på låger og elementer fra Inline-serien fra Vordingborg PLUS og kun ved køb af køkken for min. 30.000 kr. efter rabat samt levering i 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

 

 

 

 

Hvad gør Inline så populær:

Det moderne design i Inline-serien giver et flot udtryk og får køkkenet til at emme af elegance. De indfræsede greb tilfører vandrette linjer og er med til at skabe en symmetri og minimalisme i køkkenet, der er helt unik. 

Den matlakerede lågefront er utrolig holdbar og meget rengøringsvenlig. 

Inline er fremstillet med en helt utrolig overflade, der føles dejlig silkeblød. Dette er en af de låger, der bare skal opleves i virkeligheden, inden du bestemmer dig. Kom ind i din nærmeste butik og oplev denne smukke, unikke låge. Lad en af de dygtige køkkenkonsulenter lave en tegning, så du kan se dine ønsker, drømme og behov til dit nye køkken komme til virkelighed. Bestil en opmåling her.

 

 

 

 

Når du bestiller en opmåling:

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten vil derefter måle rummet til dit nye køkken op. Efterfølgende tager han tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Endelig kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken. Alt dette er helt GRATIS og UFORPLIGTENDE.