Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Er du klar til sommerforkælelse?

Vores lækre låge Touch er en af vores absolut mest populære serier, og den sparer du netop nu 50 % på.

Touch har en utrolig holdbar, blød og flot mat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Med sit unikke look er lågen dermed et perfekt valg til dit nye køkken.

Touch-lågen findes i 7 forskellige, spændende farvevariationer, så du har her både mulighed for at sætte dit personlige præg og tilføre flotte, farverige løsninger til dit nye køkken.

Kampagnen gælder i perioden 03.08.20 t.o.m. 30.08.20. Tilbuddene gælder på elementer i Touch-køkkenserien fra Vordingborg PLUS ved komplet køkkenkøb. Forudsætter levering i 2020. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

 

 

Touch, tilbud, rabat, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

 

Drømmer du om nyt køkken?

Vi guider dig gennem processen, lige fra første gang vi hilser på hinanden, til dit nye køkken er sat op hjemme hos dig. Køkkenet bliver tegnet, så det passer til netop dig. Om du ønsker et hvidt, gråt eller sort køkken med bordplade i betonlook, træstruktur eller en helt ensfarvet, bestemmer du. Dette er kun en brøkdel af kombinationsmulighederne. Vordingborg Køkkenets store sortiment gør det muligt at lade fantasien få frit spil, så du kan få det drømmekøkken, der passer præcis til dig.

 

 

 

 

 

 

 

Vælg den rigtige bordplade

Om du har brug for et stort køkken med masser af arbejdsplads, eller om du har brug for et mindre køkken med pladsbesparende løsninger, betyder ingenting. Vi har løsninger, der skræddersys præcis til dig, dine ønsker og drømme. Når du skal vælge bordplade, har du et udvalg på mere end 40 forskellige varianter af flotte og slidstærke laminatbordplader at vælge mellem i Vordingborg PLUS-sortimentet. Se de mange varianter her.

 

 

Fakta om produkterne

Vil du lære mere om, hvordan vores elementer er bygget op, og hvordan de forskellige dele fungerer, og hvilken betydning de har i dit køkken? Vi har her samlet en række fakta til dig, fx hvor meget skufferne kan bære, hvordan sokkelbenene fungerer osv, så du kan få et indblik, hvad vores elementer præcis kan gøre for dit nye køkken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erfaren leverandør af dit nye køkken

Vordingborg Køkkenet har været i køkkenbranchen siden 1963, og vi leverer hvert år mere end 10.000 køkkener. Indtil nu har vi leveret langt flere end en kvart million køkkener, så vi kan med rette sige, at vi er en meget erfaren og stolt leverandør af køkkener.

Vordingborg Køkkenet er en kapitalkæde, og vi ejer alle vores 27 butikker. Det vil derfor være den samme gode service, du møder i alle butikker.

Vil du vide mere om os, så læs med her.

 

 

 

 

 

 

 

Kom godt i gang

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du her på Vordingborg Køkkenets hjemmeside, i fanebladet ”Køkkener”, finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig og sammen planlægge næste skridt i "projekt nyt køkken".

 

 

 

 

 

Vi hygger i køkkenet

Køkkenet er mere end blot et køkken. Det er her, der fremtrylles mad og nye opskrifter udvikles. Eller klassikere genopfriskes. Forestil dig, at du nyder en god kop kaffe i dit nye drømmekøkken. I køkkenet breder der sig samtidig en liflig duft fra sommerens bær, der stille simrer i en gryde på den integrerede kogesektion og bliver forvandlet til en af sommerens danske klassikere; rødgrød med fløde.