Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Aktuelle tilbud

Vordingborg Køkkenet er altid friske for et godt tilbud — men vidste du at vi faktisk har nogle af køkkenmarkedets laveste priser, når det kommer til køkkener alt inklusive?

 

Hos Vordingborg Køkkenet er ALT inklusive — undtagen ubehagelige overraskelser. Vordingborg Køkkenet har en ambition om ikke, at give vores kunder falske forhåbninger når de skal købe nyt køkken. Derfor ”opfandt” Vordingborg Køkkenet, tilbage i år 2008, det koncept vi kalder ”ALT inklusive”. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at når du ser- eller får en pris hos os, så indebærer den givne pris ikke kun køkkenelementerne, men derimod et komplet køkken med ALT hvad man skal bruge for, at have et funktionelt køkken.

Oplev ALT INKLUSIVE køkkener her hos Vordingborg Køkkenet

Respekt for vores kunders penge

Da Vordingborg Køkkenet, som de eneste i køkkenbranchen, begyndt at gøre brug af ”ALT inklusive”, var det med en idé om, at forbrugerne fortjente at få en reel pris på et komplet køkken, og ikke kun en pris som indeholder en brøkdel af det, der bliver vist i en udstilling eller på et køkkenbillede. Dette er nemlig hvad vores konkurrenter ofte gør; de prissætter et køkken, men den viste pris er som regel ikke den pris forbrugeren reelt set ender med at skulle betale, for det viste køkken. Ofte indeholder denne pris udelukkende elementerne, hvorefter du som kunde skal påregne en yderligere udgift til eksempelvis bordplade, hårde hvidevarer, bestikindsatser osv. På den måde kan forbrugeren kun blive negativt overrasket, da man vil opleve at ens budget ikke rækker til drømmekøkkenet alligevel. Det er ikke den måde vi ønsker at drive forretning på!

For os er det vigtigt at have respekt for vores kunders penge – hvilket betyder, at vi ikke ønsker at møde vores kunder med kedelige prisoverraskelser ved, at vise dem et køkken som i sidste ende overskrider deres budget – netop fordi tilbuddet ikke indebærer et komplet køkken. Hos Vordingborg Køkkenet sætter vi en ære i, at være ærlige over for vores kunder og derfor er det alt afgørende, at de køkkentilbud vi giver er til at gennemskue. Dét er nemlig at have respekt for vores kunder, og deres penge!

Din køkkendrøm kan sagtens opfyldes for 50.000 eller under!

Mange har en idé om, at et nyt køkken ikke fås for under 100.000 kr. Ikke fordi køkkenelementerne i sig selv er dyre, men fordi et køkken er meget mere end blot skabe og skuffer – et nyt køkken er først færdigt og fuldt funktionelt når der både er sokkel, hårde hvidevarer, affaldssystem, belysning osv.  Den antagelse kan Vordingborg Køkkenet dog hurtigt afkræfte. Med vores unikke koncept, kan vi nemlig sagtens opfylde din køkkendrøm for 50.000 kr. eller under! Det kan vi blandt andet fordi vores køkkener er alt inklusive, og vi derfor har gode aftaler med bl.a. vores hvidevareproducenter, hvilket giver fordelagtige priser til vores kunder. Kundens samlede pris bliver også formindsket ved, at fragtomkostningerne reduceres når det komplette køkken bestilles- og leveres samlet.

Du tænker sikkert; ”det lyder for godt til at være sandt! Hvad får jeg reelt set når de lover mig et komplet køkken?”  Det er ikke for godt til at være sandt – det tilbud du får fra os indeholder ALT – helt ned til mindste detalje. Når du ser et køkken hos os kan køkkentotalprisen eksempelvis omfatte følgende:

 • Fabrikssamlede elementer
 • Alle bordplader
 • Indbygningsovn
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Emhætte
 • Glaskeramisk kogeplade
 • Vask
 • Blandingsbatteri
 • Diverse tilbehør
 • Affaldssystem
 • Skabsbelysning
 • Sokkel
 • Levering og indbæring

Vi ønsker at klemme så meget luksus ind i dit nye køkken, som muligt, til det aftalte budget. Derfor vil dit køkkentilbud blive udarbejdet med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi gør det som de andre ikke tør!

Hvorfor værner vi så meget om vores ”Alt inklusive”- koncept? Det gør vi, ganske enkelt, fordi vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder noget som vores konkurrenter ikke kan. Og fordi det netop er dette koncept, der gør os helt unikke – vi tør, at give vores kunder et tilbud de kan regne med. Det tror vi har været med til, at give os den store succes, vi har i dag – succes bygger på tilfredse kunder, og tilfredse kunder får man ved at give dem det man lover!

Vi viser dig et køkken til en given pris, og den givne pris kan du regne med! Du skal derfor ikke være nervøs for hvad den reelle slutpris bliver. Alt hvad du ser, er nemlig alt hvad du får med i prisen.