Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

Vordingborg Køkkenet har fået forårskuller!

Foråret er kommet, vi går mod lysere tider, og vi har fundet flere fabelagtige tilbud til dig, der drømmer om nyt køkken eller bad.

Spar 50 % på den flotte Laser-serie eller den elegante Riva-serie* eller spar 30 % på dit nye badmiljø**

 

Spar 50 % på Riva- og Laser-serierne

Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt. Det er her, der laves mad, bages boller, smøres madpakker, laves lektier og dagens begivenheder vendes over aftensmaden. For os er det vigtigt at hjælpe dig, som kunde, til at få netop det køkken, der passer til dig og dine behov. Skal ovnen placeres op i højden, så den får en god arbejdshøjde? Måske er en barløsning det helt rigtige for dig, eller det kan være, at du har et helt tredje ønske til dit nye køkken. Følg nedenstående links til inspirationssiderne, hvor vi har samlet en masse lækre detaljer til dig - både i Laser og Riva.

Lad dig inspirere til dit nye køkken eller badmiljø herunder.

Laser 

I Laser-serien får du en robust låge, der vil holde år efter år. Serien findes i 5 forskellige farver, således at du kan få præcis det køkken, du har drømt om. En hvid låge i køkkenet giver et tidløst og elegant look, som kan kombineres med alverdens farver og materialer i indretningen. Gå på opdagelse i serien her.

Riva

Riva-serien er kendetegnet ved sine flotte strukturer på lågerne. Du får her et smukt, unikt køkken, hvor du kan kombinere de 7 forskellige farver, så du får netop det køkken, du drømmer om. Lad dig inspirere til dit nye Riva-køkken her.

Aktuelle tilbud, forårskuller, tilbud, nyt køkken, nyt badmiljø, Vordingborg Køkkenet

Spar 30 % på badmiljøer

Badeværelset er et rum, du bruger flere gange dagligt, så når du vælger dit nye drømmebadeværelse, er det vigtigt at vælge ud fra alle de lækre detaljer og den gode kvalitet, som de nye badmiljøer tilbyder. Netop nu sparer du 30 % på badmiljøer. Vores udvalg byder på skuffer, skabe, bordplader, vaske, vandhaner m.m., så du kan skræddersy dit nye badmiljø, så det passer præcis til dit hjem.

Sort badeværelse med 2 vaske

Dette sorte badeværelsesmøbel er utrolig elegant til dit nye badeværelse. Om du planlægger en totalrenovering eller blot en udskiftning af møblet på dit badeværelse, dette møbel vil pryde og give dit badeværelse et moderne look. Møblet er bygget op med den eksklusive låge, Structura Nero, som står flot sammen med den hvide bordplade med to integrerede vaske.

Alle badeværelser kan vælges ud fra hele Vordingborg PLUS-sortimentet, så finder du en opstilling på et badmiljø, der passer til dit badeværelse, men ønsker et andet lågevalg, kan dette sagtens lade sig gøre.

 

Lad dig inspirere til dit nye badmiljø herunder eller se et udpluk af sortimentet her.

*Kampagnen med 50 % på Riva- og Laser-serierne gælder i perioden 29.03.21 t.o.m. 02.05.21 og forudsætter levering 2021. Tilbuddet gælder på elementer fra Riva- og Laser-serien fra Vordingborg PLUS-sortimentet. Tilbuddet gælder ved køb for min. 30.000 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.

**Kampagnen med 30 % på badmiljøer gælder i perioden 29.03.21 t.o.m. 02.05.21 og forudsætter levering 2021. Tilbuddet på badmiljøer gælder for hele Vordingborg PLUS-sortimentet og gælder kun ved komplet køb af badmiljø. Ved badmiljø menes badelementer inkl. vask, armatur, bordplade og spejl. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Bemærk, at priser vist i og på Vordingborg Køkkenets katalog- og hjemmeside er specielle katalog- og netpriser, hvorfor de ikke kan kombineres med indeværende kampagne. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.