Pris

34.823,-
Alt inklusive

Pris

34.823,-
Alt inklusive

Pris

46.039,-
Alt inklusive

Pris

45.429,-
Alt inklusive

Pris

57.245,-
Alt inklusive

Pris

34.823,-
Alt inklusive

Alt inklusive

Rummelighed i køkkenet når pladsen er knap

Få et nyt køkken, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Køkkenet er fra en af vores mest populære serie, nemlig Speed-serien, som findes i flere forskellige farver.

Se køkkenet

 

Nogle af markedets billigste priser - ALT inklusive

Vordingborg Køkkenet er altid friske for et godt tilbud — men vidste du, at vi faktisk har nogle af køkkenmarkedets laveste priser, når det kommer til køkkener alt inklusive? Når du ser en pris på et køkken hos os, er den derfor ikke blot en af de billigste - den er også ALT inklusive.

Hvad betyder ALT inklusive?

Vi har et mål om at gøre køkkenkøbet så gennemskueligt som muligt for vores kunder, når de skal købe nyt køkken. Derfor ”opfandt” Vordingborg Køkkenet, tilbage i år 2008, det koncept, vi kalder ”ALT inklusive”. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at når du ser - eller får en pris hos os, så indebærer den givne pris ikke kun køkkenelementerne, men derimod et komplet køkken med ALT, hvad man skal bruge for at have et funktionelt køkken  — også selvom køkkenet er på tilbud.

 

Pris

35.799,-
Alt inklusive

Pris

35.799,-
Alt inklusive

Alt inklusive

Køkken klædt helt i hvidt

Alle elementer og låger fra den populære Touch-serie og er i alpinhvid kombineret med en laminatbordplade ligeledes i alpinhvid farve. 

Se køkkenet

Din køkkendrøm kan sagtens opfyldes for 50.000 kr. eller under!

Mange har en idé om, at et nyt køkken ikke fås for under 100.000 kr. Ikke fordi køkkenelementerne i sig selv er dyre, men fordi et køkken er meget mere end blot skabe og skuffer – et nyt køkken er først færdigt og fuldt funktionelt, når der både er sokkel, hårde hvidevarer, affaldssystem, belysning osv.  

Den antagelse kan Vordingborg Køkkenet dog hurtigt afkræfte. Med vores unikke koncept, kan vi nemlig sagtens opfylde din køkkendrøm for 50.000 kr. eller under! Det kan vi blandt andet, fordi vores køkkener er ALT inklusive, og vi derfor har gode aftaler med bl.a. vores hvidevareproducenter, hvilket giver fordelagtige priser til vores kunder. Kundens samlede pris bliver også formindsket ved, at fragtomkostningerne reduceres, når det komplette køkken bestilles- og leveres samlet.

Du tænker måske; ”det lyder for godt til at være sandt! Hvad får jeg reelt set, når de lover mig et komplet køkken?”  Det er ikke for godt til at være sandt – det tilbud, du får fra os, indeholder ALT – helt ned til mindste detalje. Når du ser et køkken hos os, kan totalprisen på køkkenet eksempelvis omfatte følgende:

 

 • Fabrikssamlede elementer
 • Alle bordplader
 • Indbygningsovn
 • Køleskab
 • Opvaskemaskine
 • Emhætte
 • Glaskeramisk kogeplade
 • Vask
 • Blandingsbatteri
 • Diverse tilbehør
 • Affaldssystem
 • Skabsbelysning
 • Sokkel
 • Levering og indbæring

 

Vi ønsker at klemme så meget luksus ind i dit nye køkken, som muligt, til det aftalte budget. Derfor vil dit køkkentilbud blive udarbejdet med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 

Pris

61.195,-
Alt inklusive

Pris

61.195,-
Alt inklusive

Pris

35.086,-
Alt inklusive

Pris

75.194,-
Alt inklusive

Pris

45.597,-
Alt inklusive

Pris

61.195,-
Alt inklusive

Alt inklusive

Køkken med kontrast

Indbydende alpinhvidt køkken i Touch-serien med sorte grebslister og 40 mm laminatbordplade.

Se køkkenet

Vi gør det, som de andre ikke tør!

Hvorfor værner vi så meget om vores ”Alt inklusive”- koncept? Det gør vi, ganske enkelt, fordi vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder noget, som vores konkurrenter ikke gør. Og fordi det netop er dette koncept, der gør os helt unikke. Vi tør at give vores kunder et tilbud, de kan regne med. Det, tror vi, har været med til at give os den succes, vi har i dag – succes bygger på tilfredse kunder, og tilfredse kunder får man ved at give dem det, man lover!

Vi viser dig et køkken til en given pris, og den givne pris kan du regne med! Du skal derfor ikke være nervøs for, hvad den reelle slutpris bliver. Alt, hvad du ser, er nemlig alt, hvad du får med i prisen.

 

Nyt køkken med velbehag

Et nyt køkken giver nyt liv i hjemmet. Det er ofte den del af indretningen, der tager længst tid, for der er mange valg, der skal træffes; hvilken farve skal der være på køkkenlågen, skal der være skuffer eller skabe, og skal bordpladen være i træ- eller stenlook. Kombinationsmulighederne er nærmest ubegrænsede og beslutningerne mange. Men når du drikker den første kop kaffe i dit nye køkken, går det hårde arbejde op i en højere enhed, og du kan med velbehag nyde dit flotte køkken i mange år fremover.

 

Pris

57.538,-
Alt inklusive

Pris

57.538,-
Alt inklusive

Pris

68.653,-
Alt inklusive

Pris

72.186,-
Alt inklusive

Pris

83.700,-
Alt inklusive

Pris

57.538,-
Alt inklusive

Alt inklusive

Køkken med praktisk indretning

Se dette charmerende grå køkken fra Riva-serien. Den let melerede overflade giver et flot spil i farverne og et smukt udtryk i køkkenet.

Se køkkenet

Vi kan endnu mere

Der er naturligvis ingen regler uden undtagelser. Vores fantastiske "Alt inklusive"-koncept begrænser sig ikke kun til køkkener under 50.000 kr. Hver gang du får et tilbud fra os, er prisen "Alt inklusive" – også selvom du har et højt budget. Ønsker du ’det lille ekstra’, kan vi naturligvis også det. Det ser du et specifikt eksempel på her, hvor det stilrene hvide køkken er fra vores populære Inline-serie. Serien kendetegnes ved den bløde, rengøringsvenlige overflade og den integrerede grebsløsning.

 

Køkken med sten- og træ-struktur

Så let får du et nyt køkken

 1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter i en Vordingborg-butik nær dig.
 2. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi. ALT Inklusive.
 3. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken. Eller vi leverer, og du monterer. Det er helt op til dig.

Book møde Se alle vores køkkener

 

Er du på udkig efter et nyt køkken? Vi giver dig her et par hurtige svar på de mest stillede spørgsmål. 

Find endnu flere svar her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 55 37 21 22.

Hvordan får jeg et nyt køkken

Der er flere måder, du kan starte projekt ”nyt køkken”; ønsker du i ro og mag at søge inspiration, kan du på Vordingborg Køkkenets hjemmeside i fanebladet ”Køkkener” finde en bred palet af vores sortiment. Derefter kan du bestille et møde med en køkkenkonsulent i en butik nær dig.

Er du mere til at mærke og føle produkterne, er du velkommen til at besøge den nærmeste butik og få en uforpligtende snak med køkkenkonsulenterne, hvor du samtidig kan se vores køkkener, åbne skuffer, mærke materialet på bordpladen osv. Derefter kan du booke et møde med en af konsulenterne.

Læs mere om nyt køkken

I Vordingborg Køkkenet er det en af vores fornemmeste opgaver at guide og hjælpe med dig med pålanlægningen af dit nye køkken. Derfor kan du trygt overlade styringen af projektet til os med visheden om, at vi nok skal sørge for, at dine ønsker for et nyt køkken bliver opfyldt – lige fra planlægning, opstart og til færdigt køkken. 

Hvad er leveringstiden for et nyt køkken?

Vordingborg Køkkenet har en leveringstid på 4-6 uger, fra du skriver under på købsaftalen til dit nye køkken bliver leveret på din adresse.

Hvad betyder ALT INKLUSIVE?

Når du får et tilbud på et nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet, får du en samlet pris på et komplet køkken. Så den pris, du ser på tilbuddet, er prisen for et helt køkken, hvor du får alt lige fra samlede skabe, bordplade, hvidevarer, armatur, sokler, levering og hvad du ellers har haft af ønsker til dit køkken. Det er vigtigt for os at give dig en troværdig pris, hvor du ikke skal påregne en masse ekstraudgifter.
Læs mere om komplet køkken her

Kan jeg få tegnet mit nye køkken gratis?

Ja. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken. Alt sammen helt gratis og uforpligtende.