Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

surprise dage hos vordingborg køkkenet overraskende gode tilbud

Velkommen til vores SURPRISE-DAGE! 

 

Vi slår dørene op til et væld af gode tilbud, hvor der er noget for enhver smag. Står du med overvejelserne om at købe dit nye drømmekøkken, er det nu, der er en masse penge at spare!

Vi guider dig gennem processen, lige fra vi første gang hilser på hinanden, til dit nye køkken er sat op hjemme hos dig. Køkkenet bliver tegnet, så det passer til netop dig. Om du ønsker et hvidt, gråt eller sort køkken med bordplade i betonlook, træstruktur eller en helt ensfarvet, bestemmer du. Dette er kun en brøkdel af kombinationsmulighederne. Vordingborg Køkkenets store sortiment gør det muligt at lade fantasien få frit spil, så du kan få det drømmekøkken, der passer præcis til dig.

Læs videre om alle de overraskende gode tilbud.

 

Spar 50 % på køkkenserien Touch

Netop nu sparer du 50 % på den flotte, matte Touch-serie. Touch har en utrolig holdbar, blød og flot mat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Med sin unikke overflade er lågen et perfekt valg til dit nye køkken. 

Ved 50 % rabat på elementer gælder det Touch-serien. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr.

 

 

 

 

 

Bordplader til 1 kr.

Om du har brug for et stort køkken med masser af arbejdsplads, eller om du har brug for et mindre køkken med pladsbesparende løsninger, betyder ingenting. Vi har løsninger, der skræddersys præcis til dig, dine ønsker og drømme. Når du skal vælge bordplade, har du et udvalg på mere end 40 forskellige varianter af flotte og slidstærke laminatbordplader at vælge mellem i Vordingborg PLUS-sortimentet. Se de mange varianter her.

Ved bordpladekøb gælder tilbuddet 40 mm Vordingborg PLUS-laminatbordplader svarende til antal bestilte køkkenelementer – ved køb af køkken for minimum 30.000 kr.

 

 

tilbud på Quooker nyt køkken vordingborg køkkenet

 

 

 

Quooker til 1 kr.

Måske har du altid drømt om at have et armatur i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, til når du skal koge kartofler, skolde skærebrætter eller blot nyde en kop varm te? 

Quooker leverer kogende vand, der hjælper til med at spare ventetiden på, eksempelvis at el-kedlen får kogt vandet. Her får du meget nemt og hurtigt kogende vand direkte fra hanen.

Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk. til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand). Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort.

 

 

 

 

 

Book møde online

Går du i køkkentanker? Book dit møde online allerede i dag. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Når du har gjort det, er du et skridt tættere på at gøre dine køkkendrømme til dit drømmekøkken.

I disse tider er det vigtigt, at vi passer på hinanden og mindsker spredningen af COVID-19 mest muligt. Derfor har vi valgt at tilbyde ”privat shopping” for dig i alle butikkerne. Det betyder, at når du kommer til møde i butikken, har du nu mulighed for at få hele køkkenbutikken for dig selv uden andre kunder. Læs mere her.

 

 

 

 

Kampagnen gælder i perioden 03.04.20 til og med 03.05.20. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Tilbuddene gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Forudsætter levering i 2020. Ved 50 % rabat på elementer gælder det Touch-serien. Ved bordpladekøb gælder tilbuddet på 40 mm Vordingborg PLUS-laminatbordplader svarende til antal købte køkkenelementer. Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand). Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.