Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Gør et køkkenkup!

Netop nu får du HALV PRIS på den fantastiske køkkenserie Speed.

Det er ikke uden grund, at vores kunder mener, at lågerne fra køkkenserien Speed er nogle af vores mest populære modeller. For hvis du søger en låge, der er ekstremt slidstærk, så er Speed-lågen det perfekte valg til dit nye køkken i de næste mange år.

Med den matte overflade får du et fantastisk flot finish og en utrolig rengøringsvenlig låge, der gør den til en drøm at have i køkkenet.

Lågen findes i hele 7 forskellige farver, så du har mange muligheder for at designe dit nye køkken, så det passer præcis til dig og dit hjem. 

Vores dygtige køkkenkonsulenter står parat til at hjælpe dig med at udleve køkkendrømmen. Kontakt den butik nærmest dig og lad os sammen finde den køkkenløsning, der passer netop til dig.

Kampagnen gælder 04.03.19 t.o.m. 31.03.19. Tilbuddet gælder på elementer med Speed-lågen fra Vordingborg PLUS og gælder kun ved køb af komplet køkken. Forudsætter levering i 2019. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifi kationer og sortiment.

Vidste du...

At du hos Vordingborg Køkkenet altid får et gratis indretningsforslag til dit nye køkken? 

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken.