Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

happy days hos Vordingborg Køkkenet, nyt køkken, gode tilbud

Happy Days

Efteråret har efterhånden overtaget pladsen fra sommeren, og vi hygger igen med varm kakao ved køkkenbordet. Du tænker måske, at det nu er tid til, at det gamle køkken bliver skiftet ud med et nyt. Lad dig inspirere her på siden, for vi har fundet fem fantastiske fødselsdagstilbud til dig, hvor der er noget for enhver kommende køkkenkundes smag.

Om du har brug for et køkken fyldt med masser af arbejdsplads i form af bordplader, eller du ønsker markedets bedste hvidevarer. Måske har du altid drømt om at have et armatur i dit køkken, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen, så du hurtigt og nemt kan nyde en kop varm te. Vi har også et tilbud til dig, der drømmer om massevis af funktionel og stilfuld indretning i dit køkken – med alt hvad det indebærer fra skuffeindsatser til belysning og affaldssortering. Sidst, men ikke mindst, har vi et tilbud til dig, der vil nyde en god kop kaffe, mens dit køkken bliver monteret - eller måske komme godt fra start og fylde køkkenet godt op med lækre ting, efter det er monteret.

 

 

 

Spar 50 % på grebsfrit Inline-køkken

Netop nu sparer du 50% på den flotte, grebsfrie Inline. Inline er Vordingborg Køkkenets mest populære køkkenlåge og er produceret i et helt fantastisk, lækkert materiale, som har en mat og silkeblød overflade. Denne overflade SKAL ganske enkelt føles og opleves i en af vores butikker. Den matlakerede lågefront er utrolig holdbar og er meget rengøringsvenlig. 

Ved 50% rabat på elementer gælder det grebsfri Inline. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr.

Tilbud på quooker, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

Quooker til 1 kr.

Måske har du altid drømt om at have et vandhane i dit køkken, der kan give dig kogende varmt vand direkte fra hanen, til når du skal koge kartofler, skolde skærebrætter eller blot nyde en kop varm te? 

Quooker leverer kogende vand, der hjælper til med at spare ventetiden på fx, at el-kedlen får kogt vandet.

Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand. Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort).

 

 

 

45% på tilbehør 

De små detaljer fuldender helheden i dit køkken. I dit nye køkken er det tilbehøret, der kan være med til at sætte prikken over i'et. Se et udpluk af udvalget her på hjemmesiden, i vores katalog eller se meget mere i vores butikker.

Tilbuddet på tilbehør gælder Vordingborg PLUS-sortimentet. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr.

25 % på udvalgte bordplader

Om du har brug for et stort køkken med masser af arbejdsplads eller et mindre køkken med praktiske løsninger, betyder ingenting. Vi skræddersyr løsninger præcis til dig, dine ønsker og drømme. Se hele udvalget her.

Ved bordpladekøb gælder tilbuddet 40 mm VK PLUS laminatbordplader svarende til antal bestilte køkkenelementer – à minimumsværdi 30.000 kr.

 

spar 40 % på dine nye hvidevarer, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

 

40 % på hvidevarer

Vi har et stort udvalg af hvidevarer til dit nye køkken som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD og PROGRESS. Måske er du mest til synlige hvidevarer i stål, hvid eller sort, der er med til at danne udtrykket i køkkenet? Måske er hvidevarer, der er integrerede og dermed en del af den samlede helhed i køkkenet, den perfekte løsning til dig? Om du vælger den kvalitetsbevidste løsning, eller om du er mere til det budgetvenlige valg, er helt op til dig. Vi har hvidevarer, der passer præcist til dit behov.

Max. 5 hvidevarer ved brug af dette tilbud – derefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr.

 

Gratis montage

Når du køber køkken hos os, kan du vælge at lade vores certificerede montører hjælpe dig med at montere dit nye drømmekøkken. De er specialuddannet til professionelt og hurtigt at montere køkkener. Så læn dig trygt tilbage og lad vores montører hjælpe dig på vej mod et færdigt køkken.

Gratis montage forudsætter køb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr.

 

 

Gratis designforslag

Hos os er designsforslag til dit nye drømmekøkken altid gratis. Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag, i farver, baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken.

Kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik her, og book dit møde allerede i dag.

 

 

Kampagnen gælder i perioden d. 18.10.19 t.o.m. d. 21.11.19. Tilbuddene kan ikke kombineres indbyrdes, med andre rabatter, tilbud eller finansiering. Tilbuddene gælder ved komplet køkkenkøb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Forudsætter levering i 2019. Ved 50 % rabat på elementer gælder det grebsfri Inline. Ved bordpladekøb gælder tilbuddet på 40 mm VK PLUS laminatbordplader svarende til antal købte køkkenelementer. Tilbuddet på tilbehør gælder Vordingborg PLUS-sortimentet. Der kan ved brug af tilbuddet på Quooker kun købes ét stk til kampagneprisen pr. køkkenkøb à minimum 30.000 kr. Herefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Tilbuddet gælder kun Quooker Fusion armatursæt (adgang til både koldt, varmt og kogende vand. Vælg mellem krom, rustfrit stål og sort). Max. 5 hvidevarer ved brug af tilbud herom – derefter gælder Vordingborg Køkkenets normalpriser. Gratis montage forudsætter køb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.