Køkken

Du er her

Aktuelle tilbud

 

Vi inviterer til tilbudsfest! 

Vi går helt amok med priserne i januar! Derfor holder vi TILBUDSFEST, og DU er inviteret! Vores butikker er spækket med fantastiske tilbud og pyntet op til den helt store fest.

Vi starter 2019 med at holde ekstra åbent for dig, der går med køkkendrømme:

 

Når du bestiller en opmåling

Når du bestiller en opmåling hos os, aftaler du tidspunkt for et møde med  køkkenkonsulenten, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten måler rummet til dit nye køkken op, tager tilbage til butikken, tegner et 3D forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter kommer du ind i butikken, hvor du får præsenteret 3D tegningen af dit nye køkken. 

 

Alle tilbuddene:

Du sparer netop nu bl.a. 50 % på den populære og utroligt lækre låge Touch. Derudover giver vi dig en stribe af andre fantastiske tilbud, som du kan se herunder.

Kontakt en af vores butikker - vi hjælper dig fra køkkendrøm til drømmekøkken.

 

Kampagnen gælder 04.01.19 t.o.m. 03.02.19. De enkelte tilbud kan ikke kombineres indbyrdes eller med andre rabatter. Gratis montage forudsætter køb af Vordingborg PLUS-elementer for min. 30.000 kr. Tilbuddet på 50 % rabat gælder på elementer fra Touch-serien fra Vordingborg PLUS ved køb af komplet køkken. Forudsætter levering i 2019. Vi tager forbehold for fejl i priser, specifikationer og sortiment.