Easytouch, nyt køkken, glat låge, Vordingborg Køkkenet

Easytouch er den perfekte låge til køkkenet – specielt til småbørnsfamilier, hvor der ofte er små fedtede børnefingre, der hjælper til i køkkenet. Generelt vil det være en drøm at have en låge i køkkenet, der skjuler fedtfingre. Easytouch er en helt unik låge med en special-coatet, smudsafvisende overflade, der gør, at man ikke kan se fingeraftryk m.m. Den er helt genial at have i køkkenet.

Alle vores elementer er samlede fra fabrikken, så du behøver ikke selv at samle dine nye skabe og skuffer, før det monteres. Uanset hvilken pris du giver for dit køkken, kan vi garantere dig, at du med et Vordingborg PLUS-køkken får et godt og solidt køkken, som holder i mange år. Du finder et stort udvalg af skabe i forskellige bredder, højder og dybder, så der er rig mulighed for at skræddersy dit køkken, der passer ind i dit rum. Alle kanterne på skabene er forseglede for at sikre, at smuds og fugt ikke trænger ind i elementerne. Hylderne i skabene kan laste op til 50 kg pr m2.

Lad dig inspirere til dit nye køkken blandt de mange flotte køkkener og lækre detaljer. Når du er klar til dit nye køkken, er vores dygtige køkkenkonsulenter parate til at hjælpe dig med at tegne dit drømmekøkken. Se nærmeste butik her.

Easytouch findes i 8 farver

Serien findes i 8 forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde en farve, der passer præcis til dit hjem og din indretning.

Se alle farverne

Book møde

Elegante løsninger i køkkenet

Easytouch, nyt køkken, glat låge, køkkeninspiration, Vordingborg Køkkenet

En sort Easytouch-låge giver et elegant og moderne udtryk i dit nye køkken. Med åbne hylder får du en luftig indretning og giver mulighed for innovatiove løsninger. De åbne løsninger får en dybde ved at tilføje lys under hylderne.

Easytouch, indretning, åbne hylder, nyt køkken, Vordingoborg Køkkenet
Easytouch, hylder, lys, indretning, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Easytouch, vitrinelåge, lys, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Easytouch, nyt køkken, køkkeninspiration, Vordingborg Køkkenet

Det lyse køkken

Et hvidt køkken giver et lyst og indbydende køkken, hvor der er rig mulighed for at sætte dit personlige præg samt implementere farver i rummet. 

Når du bestiller en opmåling:

Sammen med en af vores køkkenkonsulenter aftaler du tidspunkt for et møde, hvor konsulenten kommer på besøg hjemme hos dig. Her gennemgår I sammen de ønsker, behov, krav og drømme, du har til dit nye køkken. Køkkenkonsulenten begynder med at måle rummet til dit nye køkken op. Derefter tager han tilbage til butikken, tegner et 3D-forslag i farver baseret på dine ønsker, krav m.m., som I sammen har aftalt. Derefter får du præsenteret 3D-tegningen af dit nye køkken.