Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Book et møde og få et tilbud.

Du er her

Udstillingsmodeller til salg

Udsalg! Få de bedste tilbud på udstillingsmodeller

Med så mange butikker i kæden har vi løbende stor udskiftning i udstillingerne, og det betyder, at vi altid kan tilbyde dig et køkkenkup, hvor du sparer rigtig mange penge i forhold til nyprisen. Helt op til 75% rabat. Vær opmærksom på, at selvom prisen på køkkenet, bryggerset eller badet er billig, så er kvaliteten stadig i top! Modellen er kun blevet brugt til fremvisning i et af vores showrooms.

Hvis du er frisk på en hurtig handel, skal du lade øjnene falde ned over disse modeller, men skynd dig, vi oplever oftest stort run på vores udstillingsmiljøer, grundet vores attraktive prissætninger af dem.

 

Kontakt de respektive butikker vedr. salg af og tekniske oplysninger på udstillingskøkkener. Oplysningerne finder du ud for hvert køkken.

Du kan også læse mere om konceptet på vores side Køkken udstilling

Køkkenerne har stået som udstillinger i en længere årrække i vores butikker og kan derfor have brugstegn. Tilbuddet kan ikke kombineres med finansiering og andre rabatter. Det er købers eget ansvar og egen risiko at nedtage udstillingsmodellerne samt at transportere disse hjem. Vi tager forbehold for trykfejl.