Ønsker du en billig renovering af badeværelse kan det nemt gøres med lidt billig maling (til badeværelse) og helt nye badmøbler. En god løsning til dig, som ønsker at spare penge på badeværelset og prioriterer andre dyrere boligprojekter, så som nyt køkken.

Kombinér med nye fine pynteting og du har et badeværelse, der står som helt nyt! Når du renoverer dit badeværelse billigt, behøver du ikke at spare op i længere tid end højest nødvendigt — og du kan få råd til andre boligprojekter, hvis det ønskes! Hos Vordingborg Køkkenet hjælper vi dig med, at tegne dit nye billige badeværelse - lige præcis som du ønsker det, til dit budget.

Billig badeværelse inventar

Heldigvis fås vores skabe og låger i forskellige prisniveauer. Hvis du vælger en låge fra en af de laveste prisgrupper og kombinerer med et alment vaskeskab til badeværelse, så har du starten på, hvad der bliver godt og billigt badeværelsesinventar. Sprit nyt - lige præcis i den stil, som du ønsker det. Husk i øvrigt på, at vi altid har over 60 forskellige greb i forskellige nuancer og materialer med hver deres unikke design, som du frit kan vælge mellem, til dit badmøbel. Dette udvalgte sortiment af greb følger gratis med i prisen på skabet, så der kommer ikke nogle overraskende ekstra omkostninger.

Billig håndvask til badeværelse

Billig håndvask til badeværelse

Håndvasken ser måske dyr ud, men en vaskebordplade er en god måde, at få en billig håndvask til vaskeskabet i dit badeværelse. Med en håndvask der går ud i ét med en bordplade, minimerer du omkostningerne. Du sparer nemlig udgiften til også at købe en bordplade, som en fritstående håndvask skal stå ovenpå eller en nedfældnings håndvask skal udskæres til og sænkes ned i.

Ud over at være en billig håndvask, har vaskepladen også den fordel, at den med sine smukke glidende overgange, ikke har samlinger der kan beskadiges, hvis der ligger vand i længere tid. Vordingborg Køkkenet har et sortiment af netop disse keramik vaske, der er både flotte og til en pris der er meget konkurrencedygtig. 

Billige fliser i badeværelse

Vordingborg Køkkenet kan desværre ikke hjælpe med at lægge fliser i dit badeværelse, ligesom vi heller ikke forhandler fliser. Vi anbefaler dog, at hvis du har drømmen om at få lagt billige klinker eller gulvfliser i badeværelset, så gå efter keramiske og glaserede, da de ofte er billigst.

Hvis billige gulvfliser til badeværelset ikke er en bidende nødvendighed, men du blot ser dig om efter et hvilket som helst billigt gulv til badeværelse, så kan det anbefales at kigge nærmere på enten mikrocement eller endda vinyl til vådrum. Det er begge gulvtyper, der er særdeles holdbare, nemme at lægge og billige pr. m².

Husk, at hvis du har bestilt montering af badmøbler, så skal håndværkeren være færdig med flise- eller gulvarbejdet, inden montøren ankommer, så de ikke går i vejen for hinanden og dermed koster dig ekstra i arbejdstid.

Nyt badeværelse — billigt!

Så er du ude efter et badeværelse, billigt og i lækkert design, så er det et besøg værd hos din nærmeste Vordingborg Køkkenet. Vi er vant til at hjælpe kunder, der alle har forskellige budgetter og forskellige forståelse af, hvad der er billigt. Hvis du ønsker at sammenligne et tilbud på nyt badeværelse, der virker billigt, med de tilbud som vi kan give, så husk at tage højde for at vores priser er alt inklusive — også vask, armatur og spejl. Dertil ankommer vores elementer forsamlet fra fabrikken, så du slipper for at samle skabene mv. Du sparer ikke blot penge, men også tid.