Når du skal forny dit badeværelse er der mange beslutninger, der skal tages. Det handler om at finde de rette møbler, i de rette materialer og farver, men også om at finde det helt rette spejl. Hos Vordingborg Køkkenet kan vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om et nyt badeværelse. Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler, billige spejle til badeværelse, armaturer, bordplader og vaske. Vores priser er ALT inklusive – det vil sige, at alt det førnævnte er inkluderet i prisen. Du kan derfor regne med vores priser – og ikke få nogle ubehagelige prischok, som ikke matcher dit budget.

Spejl på badeværelse

Ud over at have en praktisk funktion, har et spejl på badeværelse også en indretningsmæssig betydning. Spejlet kan være med til at sætte den sidste prik over i’et i dit badeværelse, og derfor er det vigtigt at du tænker det ind som en del af det badeværelsesmøbel du vælger. Kom ind i et af Vordingborg Køkkenets showrooms og find inspiration til dit nye badeværelse. Vores konsulenter står klar til at designe dit nye badeværelse sammen med dig. Hvad enten du drømmer om et badeværelse med lys over spejl, et facetslebet spejl til badeværelse eller et stort spejl til badeværelse, så designer vi altid ud fra dine ønsker, behov og dit budget.

Rundt spejl badeværelse

Runde spejle i badeværelse hitter lige nu. Ofte er badeværelset præget af lige linjer i både fliser, møbler mm., og her kan et rundt spejl være med til at bryde de lige linjer, og skabe et roligere og mere afrundet udtryk. I vores showrooms vil du kunne se badeværelsesudstillinger med forskellige typer spejle, og her vil du opleve, hvad det runde spejl kan gøre ved det samlede udtryk i et badeværelse.  Runde spejle fås både med og uden lys, og i mange forskellige størrelser. Her er det blot op til dig og dine præferencer, om du foretrækker det ene frem for det andet.

Spejl med lys badeværelse

Når du skal have nyt badmiljø er det værd, at overveje om du ønsker et spejl med indbygget lys. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et udvalg af spejle med lys, i forskellige former og størrelser. Oplev eksempelvis vores runde spejl med bagvedliggende lys – det er super elegant, da lyset er med til at give spejlet en visuel dybde i rummet. Derudover er det enormt praktisk fordi det giver lys i hele rummet, men også sikrer dig de allerbedste arbejdsforhold når du f.eks. skal lægge makeup. Ønsker man ikke bagvedliggende lys, har vi også et udvalg af spejle med lys, som i stedet har en integreret LED-lysstribe. Dette sikrer dig fortsat de bedste arbejdsbetingelser, og bidrager med et behageligt lys i dit badeværelse.

Hænge spejl op badeværelse

Hos Vordingborg Køkkenet matcher vi dine drømme til dit budget. Vores konsulenter har dygtiggjort sig i at designe dit nye badeværelse ud fra dine ønsker og behov til dit budget. Vi anbefaler derfor også altid, at du har fastlagt et klart budget over de drømme og krav, som du har til dit badeværelse inden du besøger os. På den måde kan vi, på den bedst mulige måde, hjælpe dig i mål med dine badeværelsesdrømme. Når du lægger dit budget, er det også vigtigt, at du overvejer, om du selv har mod på at montere dit nye badeværelse, eller om vi skal hjælpe dig med, at bestille monteringen. Ønsker du selv, at montere møblerne, hænge spejl op, og montere de sidste detaljer, såsom lampe på badeværelse over spejl, så sparer du naturligvis nogle penge, som måske kan bruges på endnu mere luksus til dit badeværelse, i stedet.

Skab til badeværelse med spejl

Et spejlskab kan være en perfekt løsning, til dit badeværelse, hvis du ønsker ekstra meget opbevaringsplads, eller hvis du har et mindre badeværelse, hvor det er vigtigt at udnytte alle elementer optimalt, så du får mest muligt plads til opbevaring. Hvis du vælger et spejlskab, får du som en bonus ekstra mange spejle. Spejlskabene er nemlig lavet med spejle på både for- og inderside af lågerne. Med et spejl med dobbeltlåger får du altså både et stort spejl til badeværelse, med masser af opbevaring – OG hele fire spejle, så du nemt kan se, om frisuren er sat ordentligt i nakken.