Ønsker du et klassisk badeværelse, som passer ind i de fleste hjem? Så læs endelig videre, for her hos Vordingborg Køkkenet har vi et bredt udvalg af klassiske matte lågefronter i en prisgruppe, hvor alle kan være med. Vores lågefronter findes i mange forskellige farver og nuancer med og uden struktur, men det er helt klart de hvide billige lågefronter, som der er mest populære i det klassiske badeværelse. Disse låger passer typisk ind i alle hjem, og komplimenterer stilen ligegyldig hvilken indretningsstil, der er fokuseret på. 

Er du interesseret i, at se hvilken af vores lågefronter, som du best kan lide til dit klassiske badeværelse, så kig her.

Badeværelse i klassisk stil 

Badeværelsesmøbler i alpin hvid, kombineret med greb og armatur i rustfrit stål, er typisk dét, der kendetegner et klassisk badeværelse. Dette er et højtelsket og stilsikkert valg for mange. Fordelen ved det klassiske look er, at stilen er meget lys og luftig, så et badeværelse, valgt i den klassiske stil, vil åbne rummet op og få det til at syne større. Du begiver dig derfor ikke ud i nogle usikre valg, hvor du senere hen vil fortryde det — med større udskiftninger og omkostninger til følge.

Vores konsulenter står til rådighed for dig, som er ude efter den lyse klassiske stil og giver gerne tips til hvordan vi kan gøre dit badeværelse til en klassisk perle.

Klassisk badeværelse inspiration 

Hos Vordingborg Køkkenet har vi masser af muligheder for, at sammensætte et klassisk badeværelse. Skab en rød tråd gennem boligen, så det fx passer til dit køkken, hvis dette også er i en klassisk stil. I vores 26 butikker kan du se vores bad udstillingsmodeller. Her kan du både indhente en masse badeværelse inspiration, samt mærke og se materialerne, som vores lågefronter og bordplader er lavet af. Derudover står vores køkkenkonsulenter altid til rådighed, i vores butikker til at indfri dine drømme. Du kan booke et møde med din nærmeste konsulent lige her

Du kan også se en masse klassisk badeværelse inspiration i vores badkatalog her

Hvid klassisk flise badeværelse

Klassiske fliser til badeværelse 

Det kan langt fra overraske, at det mest populære valg til vægge og gulve, når der skal renoveres, er klassiske hvide fliser til badeværelse. Det bibeholder det stilrene lyse look, som giver en rød tråd gennem hele indretningen. En klassisk hvid flise er fremtidssikret, da det er en tidsløs stilart, som giver plads til flere generationers moderne indretning. Skulle du ønske at give det klassiske badeværelse et twist, så kan du overveje at bruge én type hvid klassisk flise på gulvet, i kombination med en anden form for hvid klassisk flise til væg — eller måske lægge flisen i et andet mønster eller en anden retning. Det gør rummet levende og bryder med de ellers meget lige linjer, som fugerne skaber.

Det er helt op til dig, hvilket udtryk du ønsker, når det kommer til et klassisk badeværelse.

Badeværelse armatur i klassisk stil

Et populært klassisk armatur til badeværelse er som ofte i rustfrit stål. Det er blandt andet et genkendeligt klassisk look, fra de mange boligmagasiners portrættering af det klassiske badeværelse. Det gør en klassisk vandhane til badeværelse i rustfrit stål til en evindelig sikker vinder, fordi det er en taknemmelig medspiller, når der skal vælges interiør til badeværelset. Ønsker man at holde ro på budgettet, så er et klassisk armatur til badeværelse i rustfrit stål dét, som man skal gå efter. Udbuddet gør, at valgmulighederne er mange og prisen er overkommelig — ja, til tider endda overraskende lav!

Book et møde og hør mere om hvordan du kan få komplet nyt klassisk badeværelse, med både spejl, vask og armatur med i prisen.