Skal du renovere badeværelse, og drømmer du om et lækkert marmor badeværelse? Så er du ikke den eneste – marmor er super populært lige nu, og mange drømmer om et sort marmor badeværelse, grønt marmor badeværelse, eller blot et badeværelse med marmor detaljer. Der er mange måder, hvorpå man kan bringe marmor ind i sit badeværelse. Ønsker du store flader med marmor, vil det være oplagt at vælge marmorfliser eller en marmorbordplade. Ønsker du blot at tilføje marmor detaljer, kan du gøre det gennem indretningen – her kan du eksempelvis indrette med sæbedispenser i marmor, tandbørste krus i marmor, lysestager osv. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Marmor fliser badeværelse

Skal du have, - eller har du marmor klinker i badeværelse og drømmer du nu om, at finde det rette badmiljø, som skal sætte prikken over i’et? Vordingborg Køkkenet har et stort udvalg af smukke badmiljøer, i forskellige størrelser, designs og kombinationer, og vi står altid klar til, at designe netop dit nye badmiljø. Har du brug for, at finde inspiration inden du tager den endelige beslutning, vil vi anbefale dig, at besøge et af vores store showrooms. Her finder du et udvalg af nogle af vores flotte badmøbler, og skulle du ikke finde det, der matcher dine ønsker, kan du finde yderligere inspiration i vores katalog eller på vores hjemmeside.

Marmor bakke til badeværelse

Alt efter dit badeværelses størrelse vil du ofte have mulighed for, at give dit badeværelse et personligt præg gennem indretning. Her kan du eksempelvis pryde dit badeværelse med carrara marmor detaljer – dette kunne eksempelvis være i form af en bakke, som kan bruges til at stille ting på. Dette kunne eksempelvis matches med et tandbørstekrus i samme materiale, du kunne sætte et duftlys, som giver dit nye badeværelse en hjemmelig duft. Det er de små detaljer som denne, der vil få dit badeværelse til at emme af eksklusivitet og personlighed. Der er naturligvis mange andre måder, hvorpå du kan inkorporere marmordetaljer i badeværelset på – det er blot op til dig, at finde ud af hvordan du bedst muligt skaber den helt rette stemning og stil i dit nye badeværelse.

Marmor håndvask badeværelse

Marmor er et populært materiale at gøre brug af i badeværelset. Dette fordi det er et smukt og eksklusivt materiale, men det kan også holde i mange år, hvis man passer godt på det. Marmor er derfor også et materiale, som kræver at du vil bruge penge og tid på, at passe godt på det. Hos Vordingborg Køkkenet kan du både få en vask i marmor, men også i andre materialer som keramik, granitex mm. Det er helt op til dig, dine behov og ønsker samt budget, for hvilken type håndvask du ønsker til dit nye badeværelse. Vores dygtige konsulenter står altid klar til, at vejlede dig og designe dit nye lækre badmøbel med, - eller uden marmor håndvask.

Rengøring af marmor badeværelse

Fordi marmor er et naturmateriale, der har et højt indhold af kalk, skal man være lidt varsom når man giver sig i kast med rengøring af marmor fliser i badeværelse. Det vigtigste er, at du ikke anvender syreholdige rengøringsmidler – herunder afkalkningsmiddel! Dette vil åbne og ætse overfladen, hvilket vil gøre overfladen mat. Så hvor man normalt ville afkalke fliserne i sit badeværelse jævnligt, skal man her tage andre rengøringsmidler i brug. Til almindelig rengøring anbefales en mild sæbe, der ikke fedter og efterlader film eller striber på overfladen. Man kan få rengøringsmidler, der er udviklet til natursten som marmor. Skal du lave en dybere rengøring, kan du købe forskellige plejesæt som både indeholder sæber, voks og den rigtige svamp. På den måde vedligeholder du allerbedst dine marmorfliser.