Vordingborg Køkkenet A/S har eksisteret siden 1963, hvilket er din overordnede garanti for, at du handler med en seriøs virksomhed. Desuden kan du altid holde øje med vores kreditværdighed nederst www.vordingborg.com. AAA-logoet opdateres hele tiden og du får derfor altid den dagsaktuelle rating. Gode produkter, god service og ordentlighed er vores eksistensberettigelse, og vi følger de bestemmelser som er angivet i købeloven.

Produktansvar

Vordingborg Køkkenet A/S har naturligvis det produktansvar mv. som lovgivningen foreskriver.

Udvidet Produktgaranti

For køkkener købt af private til brug i private hjem, købt efter 1. marts 2020, yder Vordingborg Køkkenet A/S en udvidet produktgaranti. 25 års garanti dækkende materialefejl og produktionsfejl på skuffesider og skinner, hængsler, trådvarer og de skinner og metalbeslag, der hører til trådvarerne. 5 års garanti dækkende materialefejl og produktionsfejl på dit køkkenbad og garderobe herunder på skabe, bordplader, vaske og greb fra vores Vordingborg PLUS* og SMART* sortiment

For at du kan gøre brug af ovennævnte garantier skal du:

(1) Reklamere skriftligt eller digitalt til Vordingborg Køkkenet A/S over den pågældende fejl inden rimelig tid,

(2) Forevise en faktura hvoraf det fremgår at du har købt produktet af Vordingborg Køkkenet A/S,

(3) Dokumentere, at det købte produkt stadig er installeret og i brug af dig som købte det og

(4) Produktet stadig er på den angivne leveringsadresse.

Garantien kan ikke overdrages til tredjemand. Ovennævnte garantier dækker ikke, hvis produkterne har været placeret udendørs eller i meget fugtige miljøer, eller hvis produktet har været opbevaret, monteret, rengjort forkert, misbrugt eller anvendt forkert. Garantierne dækker ikke almindeligt slitage, ridser, mærker eller skader som er påført som slag eller anden ekstrem påvirkning.

Hændelige skader og følgeskader dækkes ikke. Vordingborg Køkkenet A/S dækker ikke udgifter til udskiftning eller omkostninger i forbindelse dermed herunder montering, ekstraarbejder eller fragt. Skader som er dækket eller almindeligvis dækkes af husstandens forsikringer er ikke inkluderet i Vordingborg Køkkenet A/S’s udvidet produktgaranti.

Hvis der kan være tvivl om skadens opståen, forbeholder Vordingborg Køkkenet A/S sig ret til at lade skaden besigtige/behandle af leverandørs test laboratorium eller eksternt institut. Hvis det oprindelige produkt er udgået, forbeholder Vordingborg Køkkenet A/S sig ret til at levere et passende erstatningsprodukt.

Økonomisk garanti

Vordingborg Køkkenet A/S ejer alle sine butikker i kæden og er derfor det selskab, du handler med i alle køkken- og bad leverancer. Som kunde er du derfor sikret tryghed i alle købets faser og sikkerhed for, at du altid vil modtage de ydelser, du har betalt for (fx hvis du har forudbetalt en andel ved ordreafgivelse). Du handler altså ikke med en mindre, selvstændig franchisetager. Der er den økonomiske tryghed til forskel.

Tilfredshedsgaranti

Vordingborg Køkkenet A/S er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF) under Dansk Byggeri. Som forbruger har du derfor mulighed for at klage over køkkenleverancer til Byggeriets Ankenævn, som består af repræsentanter fra forbrugerrådet samt en landsdommer. Det vil sikre dig uvildig behandling af din sag, hvis du føler, at du er blevet forkert behandlet i forbindelse med et køkkenkøb. Vordingborg Køkkenet A/S har skrevet under på, at vi vil følge alle nævnets afgørelser, hvis vi skulle blive part i en sag.  Læs mere på Køkken Anke Foreningens hjemmeside.

Udarbejdet 28-02-2020 af og gældende for Vordingborg Køkkenet A/S cvr 15502304

*Tilrettet d. 24.04.2024

Link til originaldokument finder du her: 25 års garanti