Sorter
Pris

Om SMART

Hos Vordingborg Køkkenet vil vi gerne imødekomme ethvert behov for nyt køkken. Derfor byder vi på forskellige køkkenlinjer, alt efter hvad du søger til dit nye køkken. SMART-linjen er det naturlige valg af køkken, hvis du vil være med til at passe på naturen. SMART-køkkenerne er nemlig produceret med naturen for øje, så både produktionen og produkterne er så miljøvenlige som muligt. Vi har derfor bl.a. PEFC- og FSC-mærkning, så du kan være sikker på, at køkkenerne er produceret uden unødigt træspild og med bæredygtighed i fokus.

Selve produktionen af køkkenerne er baseret på konceptet om, at den skal være klimaneutral. Køkkenerne skal være sunde både for miljøet og for kunden. Derfor er produktionen blevet mærket med bl.a. ”RAL – Klimaneutral Möbelherstellung” og ”DGM – Klimapakt Möbelindustrie”, som begge er bevis på, at køkkenerne er produceret efter garanterede sundhedsstandarder. Hele produktionen er nemlig konstrueret på en sådan måde, at den værner om miljøet til de kommende generationer.

Køkkenerne er blevet tildelt en af de højeste mærkninger for produktkvalitet, nemlig Das ”Goldene M” - das Gütezeichen für geprüfte Möbel; ”RAL Möbel Produktqualität”. Det er din sikkerhed, at køkkenerne overholder de givne sikkerhedskrav samt er sunde for indeklimaet, da de ikke udleder sundhedsskadelige stoffer.

Læs om alle certificeringerne

 

Sortiment og koncept

Konceptet i SMART-linjen er ganske enkel;

  1. Du vælger hvilken låge, du ønsker på elementerne i sortimentet, der byder på låger med glat overflade, låger i dynamiske farver, låger med naturlig struktur i overfladen eller låger med flotte udskæringer.

  2. Du vælger, hvilken bordplade du ønsker. Her kan du vælge mellem bordplader med forskellige stenstrukturer, træstrukturer eller ensfarvede overflader.

  3. Dine hårde hvidevarer kan du vælge at genbruge, og de får dermed mulighed for at få nyt liv i dit nye køkken. Det er en smart måde at genbruge produkter på, som stadig har flere levedygtige år i sig.

Har dine nuværende hvidevarer derimod udtjent deres værnepligt og skal opdateres til nye, mere miljøvenlige udgaver, så hjælper vi dig naturligvis også med det.

Når du modtager køkkenet, er alle skabe samlet fra fabrikken. Det er derfor nemt at gå til, når du skal montere dit nye SMART-køkken.

Alle skuffer og skabe kan tilkøbes med softluk, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om låger eller skuffer, der lukker hårdt i. Der vil nemlig være monteret en dæmper, så lukningen foregår stille og roligt.

Sortimentet er valgt ud fra, at køkkenet er tidssvarende i både udtryk og farve i mange år fremover. Derfor er du sikret, at de farve- og materialevalg, vi tilbyder i SMART, er valg, du med god ro i maven kan vælge, da du dermed fremtidssikrer dit køkken ved at vælge produkter, materialer og udtryk, der holder i mange år fremover.

Vi mener, at SMART er det smarte, naturlige valg af køkken til dig, der værner om naturen, klimaet og omverdenen.