Når du vælger køkkenleverandør er det vigtigt, at du bemærker de små forskelle. Vordingborg Køkkenet har tænkt på kvaliteten i detaljerne. Det er nogle af dem, vi viser dig her. Hvis du vil se endnu flere af de fordele vi kan tilbyde eller har du et ønske om at se og opleve de forskellige køkkendetaljer i virkeligheden, så kom ind i din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik, hvor de alle er udstillet.

Lys træbordplade og sort nichebeklædning fra Vordingborg Køkkenet

40 mm bordplade

I Vordingborg PLUS får du 100% naturtro laminatbordplader i en tykkelse á 40 mm, med indbygget fugtbeskyttelse i topkvalitet – sidstnævnt uden ekstra betaling. Vidste du at der er mere end 40 forskellige laminatbordplader at vælge imellem hos Vordingborg Køkkenet?

Se bordpladevarianterne

Samlede møbler

At møblerne er samlede betyder, at du slipper for bøvl med at samle dine nye køkkenelementer. Der er tilmed forboret huller til greb og bordplade.

Vordingborg Køkkenet laver både store og små køkkener – også til en lille lejlighed

Kvalitetselementer

Alle vores elementer er samlede fra fabrikken, så du behøver ikke selv at samle dine nye skabe og skuffer, før det monteres. Uanset hvilken pris du giver for dit køkken, kan vi garantere dig, at du med et Vordingborg PLUS køkken får et godt og solidt køkken, som holder i mange år. Du finder et stort udvalg af skabe i forskellige bredder, højder og dybder, så der er rig mulighed for at skræddersy et køkken, der passer ind i dit rum. Alle kanterne på skabene er forseglede for at sikre, at smuds og fugt ikke trænger ind i elementerne. Hylderne i skabene kan laste op til 50 kg pr m2.

Hele køkkenets udtryk afhænger i høj grad af, hvilken låge du vælger. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et af markedets største udvalg af køkkenlåger og fronter. Uanset om du er til nostalgiske fyldningslåger eller moderne højglans, så har vi køkkener for enhver smag.

Se oversigt over låger

Fantastisk hyggelig kvalitetslåge York 901 i sandfarve fra Vordingborg
beskyttelse til låge

Dupper, der aldrig falder af

Alle vores anslagsdupper er fræset ind i lågen. Det betyder, at de bliver siddende for altid. Mange andre steder bliver disse blot klistret på lågen.

Flip-op eller lift-up låge

Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder denne type låge, skal du vide, at den er en del af vores sortiment. Fordelen ved lågen er, at den åbner opad, og du undgår derfor mange buler og ømme hoveder – læs mere om denne smarte løsning.

Flip-op, flip-up eller lift-up køkkenlåge? Uanset hvad så har Vordingborg Køkkenet det
Vælg et miljørigtigt køkken hos Vordingborg Køkkenet

Omtanke for miljøet

Vælg et komplet køkken, der er værd at dele indeklima med. Vores køkkener er Dansk Indeklima-mærket, og dette er din sikkerhed for, at der ikke frigives giftige mængder af formaldehyd og andre kræftfremkaldende stoffer. Vores elementer er tilmed fremstillet af PEFC-godkendt, miljøvenligt træ. Det giver dig en garanti for ansvarlige arbejdsrutiner, og for at der genplantes et nyt træ hver gang der fældes et til produktion af køkkener.

Læs mere

Pefc logo
Vordingborg Køkkenet bærer indeklima mærket
Vil du tænke grønt, når du vælger køkken? Det kan du hos Vordingborg Køkkenet
hængsel til skab

Brugervenlige hængsler

Vordingborg Køkkenet leverer køkkenlåger, som er nemme at montere og justere. Hænger lågen en smule, kan du nemt justere hængslet helt uden at tage lågen af skabet.

Quooker

Varmt, koldt og kogende vand i én hane. Tiden er blevet et faktum og ville det ikke være skønt at slippe for at vente på at elkedlen har kogt? Du kan tage en kop te i løbet af sekunder eller koge pasta få minutter før spisetid. Med en Quooker får du 100° kogende vand – energi- og vandbesparende, børnesikker og multi-funktionel.

Kontakt os for mere info

Kogende vand direkte fra armaturet, hos Vordingborg Køkkenet
Kvaliteten er i top da der er 5 hængsler på nye køkkenlåger fra Vordingborg Køkkenet

Fem hængsler på højskabe

Det sikrer lågen og skaber god stabilitet og langtidsholdbarhed. Og skabene er uden overflødige modulhuller - så undgår du, at fugt og snavs trænger ind i pladerne.

Få inspiration til dit nye køkken vordingborg køkkenet
Siemens hvidevarer i et fantastiske køkken fra Vordingborg Køkkenet

Luksus-ovne og espressomaskiner

Når du køber nyt køkken er det måske ikke blot nye køkkenelementer og bordplader du skal ud og investere i. Måske passer de gamle hvidevarer ikke til det nye køkken eller også er det blot på tide at udskifte til nye. Hvor der kan spares mange penge på billige køkkenelementer, der dog er i topkvalitet, kan der passende bruges lidt ekstra på f.eks. en super lækker Siemens ovn med et hav af funktioner. I ovenviste køkken er ikke nøjedes med én, men der er hele to af slagsen. Mellem de to ovne er der en toplækker indbygget espressomaskine, som laver en fantastisk kaffe. Det er blandt andet dét vi mener med "Luksus alle har råd til".

Se flere hvidevarer

lækre hvidevarer til køkkenet

Alle vores hvidevareskabe er specialtilpasset det enkelte produkt. Der er ingen luft omkring dine hvidevarer, for vi leverer med tætsluttende lister, så der ikke kan trænge snavs ind bagved.

Med dette smarte og eksklusive emfang i bordet, undgår du at emhætten tager udsynet ved en kogeø. Når den ikke er i brug køres den ned og bliver plan med bordpladen.

lækker indbygget emhætte til køkkenet

AAA er lig med kreditværdighed

Vordingborg Køkkenet er et køkkenfirma med det mest anerkendte bevis på, at vi er en solid virksomhed. Vi er AAA-godkendte, og det betyder, at vi har helt styr på økonomien – hvilket også er din sikkerhed for at din køkkenhandel vil blive gennemført, til punkt og prikke.

Læs mere om vores garantier

AAA Guld Kreditvurdering
Drop skuffeskabet og få lavet skab med indvendige bakker hos Vordingborg Køkkenet

Skab med indvendige bakker

Et smart alternativ til skuffer, er et skabselement med dejlige rummelige bakker med fuldt udtræk. Det gør det nemt at overskue, hvad du har i skabet.

Smart indretning af vaskeskab

Her ser du en praktisk indretningsløsning til dit vaskeskab, som holder orden og styr på redskaberne.

Smart vaskeskab med orden i indretningen hos Vordingborg Køkkenet

Skuffer med fuldt udtræk og softluk

I Vordingborg PLUS får du lækre dybe og rummelige skuffer med fuldt udtræk, som gør det let for dig at overskue hvad du har helt inde bagved.

rummelige køkkenskuffer med rumopdeling
stor hvid skuffe med god plads

Overskuelige skuffer

Vordingborg Køkkenet leverer skuffer med lækker ruminddeling, der nemt og hurtigt giver dig overblik.

Lækker bestikindsats i træ

Hos Vordingborg Køkkenet kan du få forkellige bestikindsatser i massivt træ eller plastik, som kan inddeles på mange forskellige måder, alt efter hvad der passer bedst hjemme hos dig.

bestikindsats af træ med krydderiholder
stor skuffe med god plads

Ruminddeling i bøg og eg

Praktisk og eksklusiv ruminddeling i massivt træ til tallerkner i den dybe skuffe.

Spots og belysning

Smarte, enkle og næsten usynlige spots, som giver både et flot lys i køkkenet og et godt arbejdslys.

lækre spot lys i køkkenet Vordingborg Køkkenet
oplev det ergonomiske køkken

Hjørnekarrusel

Karrusellen udnytter pladsen fuldt ud i dit hjørneskab og gør det let at få fat i de store gryder bagerst i skabet.

hvidt smart hjørnekarrusel