Stålrammen på vores skuffer er lavet i ekstremt høj kvalitet. Den dobbeltbelagte ramme lukker jævnt, hvilket forhindrer stort set alt lukkestøj. Der støttes op om den lydløse lukning med  dæmpningssystem, som er standard i alle vores skuffeskabe. Kort før skuffen lukkes, bremses bevægelsen til en slowmotion, så skuffen lukkes langsomt og lydløst – uagtet om skuffen har en belastning eller ej. Det samme system bistår også med at åbne skuffer, nærmest ubesværet.

Skuffen er konstrueret med et 16 mm bundpanel. Dette er med til at sikre, at bunden har en høj belastningsevne. Udvalgte skuffer kan problemfrit belastes med op til 60 kg. Se bæreevnen i viste tabel. 

Skufferne er efter fysikkens prismeprincip, der minimerer risikoen for, at skufferne begynder at hænge. Når fronten på skuffen skal justeres, er justeringselementet let tilgængeligt og er synligt forklaret, da side- og højde-justering er vist med symboler. Denne monteres i øvrigt helt uden brug af værktøj. Med et enkelt klik, på hver side af skuffen, kan fronten afmonteres, ligesom den blot kan presses tilbage på plads igen – med et klik som bekræftelse af korrekt montering.

 

Se også vores side om greb til skuffer