Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Design dit eget køkken

Dansk køkken design

 

Tegn dit køkken, sammen med en af vores mange konsulenter – og så får du et design fra en 100% dansk-ejet køkkenkæde. I Vordingborg Køkkenet, har vi brugt mere end 55 år på at specialisere os i netop køkkener. Det betyder at vi har både know-how og kender til de bedste løsninger, når der skal tegnes og planlægges. Vi sætter en ære i at designe dit køkken således at du bliver 100% tilfreds med indretningen. Det er nemlig dig, og din familie, som de næste mange år skal bruge og ikke mindst leve i køkkenet.

Design dit eget køkken med Vordingborg Køkkenet

Køkkendesigner hjælper dig gratis

 

Få besøg af en køkkendesigner

I respekt for, at det er dit køkken, og dit hjem, hvor dit nye design køkken skal være et centralt rum, så tilbyder vi altid gratis hjælp fra en køkkendesigner. Du har ønskerne og drømmene om hvilken stil det nye køkken skal have og hvilke behov det skal opfylde. Konsulenten er ekspert i at komme med gode råd og vejledninger, til hvordan plads og budget udnyttes optimalt, så I får mest muligt luksus for pengene. Sammen udarbejder I køkkenet, og resultatet bliver en køkkentegning med 3D indretning.

Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med det designede eller det store sortiment af lågefronter og elementer, som Vordigborg Køkkenet har, så er det helt okay. Du forpligter dig nemlig ikke til at købe det køkken design, som din køkkendesigner præsenterer for dig.

Se dit køkken i 3D

 

Køkkentegning – design dit eget køkken 3D

På den køkken plantegning, som bliver resultatet af jeres fælles arbejde vil du kunne se dit køkken, komplet med skabe, bordplade, hvidevarer, belysning, loft, vægge, møbler – ja kort sagt; du kan opleve dit nye køkken du køber det. Det er med til at sikre at du har det fulde overblik, inden du køber, så du kan dobbelttjekke at alt er som du ønsker af et nyt køkken. Lige fra design til plantegning – placering af vask, hvidevarer, skabe og skuffer.

online køb af køkken, nyt køkken, indretningsforslag, Vordingborg Køkkenet