Et nyt køkken design er drømmen for rigtig mange af de tusinder af kunder, som besøger os hvert år. Fælles er, at de har mange fantastisk gode idéer og tanker om, hvordan lige bestemt deres helt eget køkken design skal se ud. Dét gør at alle køkkener bliver unikke og forskellige. Vi er vilde efter at høre meget mere om hvordan netop dit eget køkken design skal se ud — det er nemlig i sidste ende dig, som designer dit nye køkken, med kyndig hjælp og vejledning fra en Vordingborg køkkendesigner ekspert. Du siger blot hvad du ønsker og så gør vi det hårde arbejde.

 

Dansk køkken design

Når vi siger dansk køkken design så mener vi at tegner du dit køkken sammen med en af vores mange konsulenter, så får du et køkken design fra en 100% dansk-ejet køkkenkæde. I Vordingborg Køkkenet, har vi brugt mere end 55 år på, at specialisere os i dét der gør et køkken dansk i design, stil og kvalitet. Det betyder, at vi har både know-how og kender til de bedste løsninger, når der skal tegnes og planlægges. Vi sætter en ære i, at designe dit køkken således, at du bliver 100% tilfreds med indretningen. Det er nemlig dig, og din familie, som de næste mange år skal bruge og ikke mindst leve i køkkenet.

Læs mere om det unikke køkken

Design dit eget køkken med Vordingborg Køkkenet

Køkkendesigner hjælper dig gratis

I respekt for, at det er dit køkken, og dit hjem, hvor dit nye design køkken skal være et centralt rum, så tilbyder vi altid gratis hjælp fra en køkkendesigner. Du har ønskerne og drømmene om, hvilken stil det nye køkken skal have, og hvilke behov det skal opfylde. Din køkkendesigner er ekspert i, at komme med gode råd og vejledninger, til hvordan plads og budget udnyttes optimalt, så I får mest muligt luksus for pengene. Sammen udarbejder I køkkenet, og resultatet bliver en køkkentegning med 3D indretning.

Skulle du mod forventning, ikke være tilfreds med det designede eller det store sortiment af lågefronter og elementer, som Vordingborg Køkkenet har, så er det helt okay. Du forpligter dig nemlig ikke til, at købe det køkken design, som din køkkendesigner præsenterer for dig.

online køb af køkken, nyt køkken, indretningsforslag, Vordingborg Køkkenet

Design dit eget køkken i 3D

På den 3D køkken plantegning, som bliver resultatet af jeres fælles arbejde, vil du kunne se dit køkken, komplet med skabe, bordplade, hvidevarer, belysning, loft, vægge og møbler. Ja kort sagt; du kan opleve dit nye køkken, som du køber det, med den smarte 3D teknik. Det er med til, at sikre at du har det fulde overblik, inden du køber, så du kan dobbelttjekke at alt er, som du ønsker af et nyt køkken. Lige fra design til plantegning eller placering af vask, hvidevarer, skabe og skuffer. Er der noget du ønsker at ændre, siger du det blot til din køkkendesigner og så ændrer han det, efter dine ønsker. Det er nemlig dit helt eget køkken design.

Køkkentegning

Den køkkentegning, som dit tilbud laves ud fra, bør være retvisende, i forhold til det rum, som dit nye køkken skal stå i. Derfor anbefaler vi altid at vi kommer ud og måler køkkenrummet op, så alle mål stemmer overens på din køkkentegning. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at lave din egen opmåling, hvorefter vi udarbejder en køkkentegning, men det betyder også at vi ikke kan stå til ansvar for disse mål stemmer overens og er retvisende. Hvis du ønsker en opmåling, efterfulgt af køkkentegning og 3D billeder af dit nye køkken, så er det ganske gratis hos os og du kan til en hver tid springe fra — også selv efter at vi har udarbejdet din køkkentegning.