Vordingborg Køkkenet er stolt leverandør af køkkenluksus alle har råd til.

Vores produkter fortjener at være i danskernes hjem, eller rettere; danskerne fortjener ordentlige, miljøvenlige køkkener i godt design, i god kvalitet, med masser af lækre detaljer, og uden at de behøver koste en bondegård.

Hvordan kan det lade sig gøre at levere fantastiske køkkener helt ned til 25.000 kroner, alt inklusive — også hvidevarer?

Svaret er, at:

  • Vi er gode til at producere stort og effektivt.
  • Vores designere og indretningseksperter er i front.
  • Vi har fjernet alle fordyrende mellemled.
  • Vi kvalitetssikrer konstant alle led i produktionen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vordingborg Køkkenet er også en solid virksomhed at handle med. Vi ejer selv vores 26 butikker. For dig som kunde betyder det, at du aldrig risikerer at få penge i klemme. For bag dit valg af køkken står Vordingborg Køkkenet A/S, som er blandt de kun fem procent af alle danske virksomheder, der er AAA-kreditgodkendt. Vi er med andre ord en økonomisk meget solid virksomhed.

AAA logoet opdateres hele tiden og du får derfor altid den dagsaktuelle rating.

Vi lægger desuden vægt på at opføre os ordentligt i ordets bedste betydning. Vores succes bygger på tilfredse kunder. Derfor bruger vi megen energi på at rådgive dig ordentligt og på at servicere dig perfekt - fra vores første møde, og indtil du steger din første bøf i dit nye Vordingborg Køkken.