Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Køkken

Du er her

Historie


Vordingborg Køkkenet har i over 55 år været en af danskernes foretrukne leverandører af køkkener.

Vordingborg Køkkenet, som oprindeligt blev stiftet i 1963, har i årtier været en af landets førende leverandører af køkkener til danske familier. Vordingborg Køkkenet, som i dag er et datterselskab under VK Holding a/s, blev i 1996 omdannet til en kapitalkæde, hvor alle butikker ejes af selskabet. Det betyder, at alle butikker styres centralt fra Vordingborg Køkkenets hovedsæde med fælles ledelse, markedsføring og fælles prisstruktur.

Anerkendelse
Vordingborg Køkkenet blev i 1999 kåret til Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. Samme år, og i 2000 og 2006, blev vi udnævnt til 'Entrepreneur of the year'. I 2014 blev vi optaget i Berlingske Top1000, og blev i af samme avis kåret til Guldmager. Ligeledes i 2014 vandt vi Vordingborg Erhvervsråds erhvervspris.

Tre gange, i både 2006, 2008 og 2017 er vores elever i hhv. marketing og IT afdelingen blevet kåret til årets elev i Dansk Industri.

Vordingborg Køkkenet er en solid virksomhed, som er AAA-mærket. Det er kun knap fem procent af danske virksomheder, som opnår denne kreditanerkendelse. AAA-mærket er et kvalitetsstempel, som vi naturligvis værner om. Det "gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser".