Vordingborg Køkkenet blev stiftet i 1963 og har dermed været en af Danmarks førende leverandører af køkkener  til danske familier i mange årtier. 

Vordingborg Køkkenet er i dag er et datterselskab under VK Holding a/s og blev i 1996 omdannet til en kapitalkæde, hvor alle butikker ejes af selskabet. Det betyder, at alle butikker styres centralt fra Vordingborg Køkkenets hovedsæde med fælles ledelse, markedsføring og fælles prisstruktur.

 

Anerkendelse

Vordingborg Køkkenet blev i 1999 kåret til Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. Samme år, samt i 2000 og 2006, blev vi udnævnt til 'Entrepreneur of the year'. I 2014 blev vi optaget i Berlingske Top1000 og blev i af samme avis kåret til Guldmager. Ligeledes i 2014 vandt vi Vordingborg Erhvervsråds erhvervspris.

Tre gange, i både 2006, 2008 og 2017 er vores elever i hhv. marketing og IT-afdelingen blevet kåret til årets elev i Dansk Industri.

Vi er en særdeles solid virksomhed, som er AAA-mærket i guld. Kreditvurderingen i guld er kun tildelt 1217 virksomheder i Danmark og er et bevis på, at virksomheden har en utrolig solid økonomi. AAA-mærket er derfor et kvalitetsstempel, som vi værner om. Det "gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser".