Sorter
Pris
Riva
Pris 133.604 DKK Alt inklusive
Touch
Pris 137.995 DKK Alt inklusive
Riva
Pris 144.270 DKK Alt inklusive
Easytouch
Pris 145.478 DKK Alt inklusive
Touch
Pris 151.168 DKK Alt inklusive
Easytouch
Pris 163.266 DKK Alt inklusive

Om Line N

Kom inden for i en verden af luksuskøkkener med sofistikerede detaljer og elegante designløsninger.

Køkkenet er blevet hele familiens rum, og derfor, mener vi, at det er vigtigt at investere i dette rum ved at lave et lækkert køkken, der opfylder alle de behov, du og din familie måtte have.

Line N er Vordingborg Køkkenets eksklusive designlinje af køkkener til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og i allerhøjeste grad; design.

Det unikke ved Line N er designet på køkkenet, der kendetegnes ved det grebsfrie design, som vi kalder ”ægte grebsfri”. Med ægte grebsfrit design får du ingen indfræsede greb, grebslister eller synlige greb, men derimod er det køkkenets æstetisk smukke linjer, der bliver fremhævet.

Grebsprofilen placeret bag lågen fås i 10 forskellige farver og kan bruges som forstærker i køkkenet eksklusive design, fx kan profilen vælges i guldlook for at understrege køkkenets eksklusive design. Den ægte grebsfrihed giver køkkenet et let, luftigt og elegant udtryk på såvel underskabe som højskabe.

Har du en køkkenø, kan du tilmed vælge at lade de vandrette linjer i køkkenets elegante design fortsætte på øens endegavle. Det fuldender det luftige design og får nærmest bordpladen til at syne svævende.

Alt inklusive

I Line N-linjen har vi samme koncept som i Vordingborg Plus-linjen, nemlig ALT inklusive. Det betyder, at når du får et tilbud på et Line N-køkken, så er prisen ALT inklusive, såfremt du har ønsket dette.

Det vil sige, at tilbuddet viser, hvad dit køkken koster inklusive ALT lige fra samlede elementer med Line N-låger, bordplade, sokkel, luksus hårde hvidevarer, vask, armatur og fragt. Det vil sige, du får den samlede pris på, hvad et komplet, fuldt funktionelt Line N-luksuskøkken koster.

Ekstraudstyr

Til at sætte kronen på værket kan du vælge det tilbehør og ekstraudstyr til Line N, som du ønsker, der skal inkluderes i køkkenet for at få opfyldt de drømme og behov, du har til dit nye luksuskøkken. Dermed skaber du et unikt køkken, specialdesignet kun til dig. Vi har udvalgt et par eksempler til dig her, men ønsker du at se det fulde sortiment, så tøv ikke med at komme ned i vores nærmeste butik.

Der er alverdens gadgets og lækkerier, du kan tilføje køkkenet, og som er helt unikke for Line N-linjen: Grebsprofilen ved skufferne kan som nævnt vælges i 10 forskellige farver. Der kan monteres ambient belysning i skufferne og under bordpladen, der er med til at skabe en helt unik atmosfære i køkkenet. Skuffekanterne kan tilmed vælges med glassider for at understrege køkkenets elegante design.

Book et møde allerede nu – så hjælper vi dig med at designe et eksklusivt luksuskøkken fra Line N, som dine naboer vil misunde dig, som dine gæster vil beundre, og som du selv vil elske at lave mad i.