Vores fritstående køkkenø giver en åbenhed og fleksibilitet i dit hjem. Køkkenet er nemlig ikke bare et køkken. Det er et samlingspunkt for dig og din familie, hvor køkkenøen er køkkenets hjerte. Lektier, bagning, kortspil - ja stort set alt bliver bare meget hyggeligere, når man er flere om det. Det er så meget nemmere, når I kan bevæge Jer frit rundt om elementerne. Mange af vores kunder spørger, har vi plads og er det dyrt? Pladsen kan vi hjælpe Jer med at måle, og prisen behøver ikke nødvendigvis være højere, end på alle andre typer af køkkener.

Køkken med siddeplads

En køkkenø med siddeplads, giver god anledning til lektielæsning. Mens der kokkereres i køkkenet, kan børnene få klaret skolearbejdet, og samtidig være tæt på forældrene i køkkenet.

Ud over en helt plain kløkkenø, hvor det udelukkende er bordpladen, som dækker hele øen. Så kan du også vælge, at få en køkkkenø med vask, eller en så kaldt kogeø, hvor både komfur og køkkenvask er inkluderet i køkkenøen. 

Med vores fritstående køkkenøer, skal du ikke vælge mellem madlavning og familietid. Køkkenet er netop ofte familiens samlingspunkt. Det er her, der laves mad, bages boller, smøres madpakker, laves lektier og dagens begivenheder vendes over aftensmaden. En køkkenø, skaber derfor ramme om en masse gode snakke med familie og venner, som vi alle har behov for i en til tider travl hverdag. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvilket type køkken med tilhørende ø, som vil passe bedst til dit hjem? Så book et gratis og uforpligtende møde med os via dette link.

Nordic-låge, nyt køkken, landkøkken, Vordingborg Køkkenet
inspiration til nyt køkken Vordingborg Køkkenet
Nordic, nyt køkken, landkøkken, køkkeninspiration, vordingborg køkkenet