Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Fritstående køkkenø

Et køkken med køkkenø, giver dig de bedste forudsætninger for et hyggeligt samlingspunkt

Vores fritstående køkkener, giver en åbenhed og fleksibilitet i dit hjem. Køkkenet er nemlig ikke bare et køkken. Det er et samlingspunkt for dig og din familie, hvor køkkenøen er køkkenets hjerte.

 

Køkken med siddeplads

En køkkenø med siddeplads, giver god anledning til lektielæsning. Mens der kokkereres i køkkenet, kan børnene få klaret skolearbejdet, og samtidig være tæt på forældrene i køkkenet.

Ud over en helt plaine kløkkenø, hvor det udelukkende er bordpladen som dækker hele øen. Så kan du også vælge at få en køkkkenø med vask, eller en så kaldt kogeø, hvor både komfur og køkkenvask er inkluderet i køkkenøen. 

Med vores fritstående køkkener, skal du ikke vælge mellem madlavning og familietid. Køkkenet er netop ofte familiens samlingspunkt. Det er her, der laves mad, bages boller, smøres madpakker, laves lektier og dagens begivenheder vendes over aftensmaden. En køkkenø, skaber derfor ramme om en masse gode snakke med familie og venner, som vi alle har behov for i en til tider travl hverdag. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvilket type køkken med ø, som vil passe bedst til dig hjem? Så book et gratis og uforpligtende møde med os via dette link.