Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Vi matcher ALT

Er du på udkig efter et prismatch? Så skal du bestemt besøge Vordingborg Køkkenet, da tilbudsmatch er vores speciale! Få tjekket dine priser hos os – så giver vi det bedste match på priserne og med produkter der er højeste kvalitet!

Husk, når du sammenligner med andre priser, at hos Vordingborg Køkkenet får du SAMLEDE SKABE inkl. SOKKEL OG GREB. Har du fået den helt rigtige indretning af dit drømmekøkken? Har du fået det bedste tilbud på det køkken, der er lige efter dine ønsker? - Hvis du er i tvivl, og hvad enten du har fået tilbuddet af en af vores egne butikker eller af en konkurrerende køkkenbutik, så upload dit køkkentilbud, så matcher vi ALT og giver dig tilfredshedsgaranti.

Få matchet, som minimum, prisen på sammenlignelige køkkener fra konkurrerende køkkenbutikker.

Tilfredshedsgaranti; Stemmer det tilbud, du sidder med ikke 100% overens med det, du drømte om, så giver vi dig tilfredshedsgaranti. Upload dit tilbud, og vi hjælper dig med garanti med at få det køkken, du drømmer om. Du får i hverdagene svar inden for 24 timer. Uploader du i weekenden, får du svar senest tirsdagen efter.