Hvad er egentlig et bademiljø? Behøver det overhovedet være med badfaciliteter, så som bruser eller badekar? Vores forståelse af bademiljø — og de bademiljøer du ser her på siden — er at alle har det til fælles at de indeholder minimum ét form for skabselement, en vask, et armatur og et spejl. Det er nemlig alt sammen essentielt — og med til at skabe et bademiljø, hvad end det står i et rum sammen med badekar, brusekabine eller blot et toilet. Så er du på kig efter skabe til dit toilet, så lad dig ikke snyde af overskriften 'bademiljø'. Du er stadig kommet det helt rette sted hen!

Bademiljø

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Nyt badeværelse? Drømmen er første skridt på vejen!

Drømmer du om et nyt badeværelse, så er du kommet det rigtige sted hen. Vi elsker nemlig badeværelser, og de badmøbler som hører sig til et lækkert badeværelse. Dagen begynder og slutter ofte i badeværelset, derfor er det vigtigt at du finder lige bestemt det udtryk, som du drømmer om. Lyst, mørkt, 1 eller 2 vaske, LED lys i spejlet, det er spørgsmål som vi ved rigtigt mange af vores kunder stiller sig selv – Og hvad med pladsen, hvor meget plads har vi i baderummet ? Skal vores badeværelse have andre funktioner, såsom vaske/tørremaskine ?

– Vi der er ansat hos Vordingborg Køkkenet, er sat i verden for at hjælpe med at svare på disse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Badeværelsesinventar i alle størrelser og farver

Badeværelset er et rum, du bruger flere gange dagligt, så når du vælger dit nye badeværelsesinventar, er det vigtigt at vælge ud fra alle de lækre detaljer og den gode kvalitet, som ligger bag det smukke design. Vores bademøbel sortiment spænder vidt, så om du er på udkig efter et lille badeværelsesmiljø eller måske et større badmiljø med 120 cm skabe eller skuffer, så kan vi hjælpe dig. Lad dig inspirere til dit nye bad sæt hos Vordingborg Køkkenet. Vores store, lækre sortiment rummer alle de løsninger, du kunne drømme om til dit nye badeværelse. Skal det være en hvid, grebsfri låge, så du får et minimalistisk, moderne bademøbel? Her har du mulighed for at sætte dit eget præg på rummet med spændende tilbehør og farve på væggene, samtidig med at dit badmøbel holdes stilrent. Eller du kan vælge en sort, elegant fyldningslåge, hvor udtrykket er med til at understrege den romantiske stil, og hvor lågen fortæller sin egen historie og hjælper dig til at indrette dit bademiljø i rolige toner.

Badeværelse med din yndlingslåge

I de bademiljøer tilbud, du ser herunder, har vi gjort os umage med udvælge bad sæt som dækker bredt. Det er alle badeværelsesmiljøer med vask, spejle og naturligvis bademøbler. Måske finder du et badeværelsesarrangement, som passer lige i dit badeværelse, men kan ikke lide lågen? Fortvivl ej – alle badeværelsesarrangementer passer med de låger du finder i vores oversigt. Se dem alle her.

15.509,-

Lækkert minimalistisk bad

21.824,-

Badeværelse i romantisk stil

15.364,-

Badmøbler i rå nordisk stil

17.705,-

Et bad fyldt med wellness

30.736,-

Bad med dobbeltvask og plads til to

27.882,-

Dobbelt op på plads

12.995,-

Lækre bad-møbler der giver ro

14.288,-

Lyst og indbydende badeværelse

21.354,-

Sort badeværelse med 2 vaske