Et badeværelse i sort er med til at skabe eksklusivitet og bryder rigtig fint med alle hjemmets hvide rammer. Den sorte farve er en god løsning til dig, som i forvejen har et sort køkken for at skabe en sammenhængende stil i alle hjemmets rum.

Hvordan indretter man et sort badeværelse?

Sorte badeværelser - og generelt sort i indretning af hjemmet - er en måde hvorpå man kan skabe et stilrent og flot hjem. De sorte farver i hjemmet og på badeværelset er med til at give rummene en elegant og eksklusiv følelse.

At indrette et sort badeværelse kan være en udfordring, da sort ofte kan virke dominerende og overdøvende, især i mindre rum. Men med den rigtige balance og kombination af farver, materialer og belysning kan du skabe et elegant og sofistikeret rum.

Husk, at et sort badeværelse kan være en smuk og sofistikeret tilføjelse til dit hjem, hvis det er gjort rigtigt. Vi har derfor her samlet nogle tips til at hjælpe dig med at indrette et sort badeværelse.

Skab kontrast

Sort ser smukt ud, når det står i kontrast til andre farver og materialer. Overvej at tilføje hvide fliser eller marmor på gulvet og væggene for at give rummet et lyst og luksuriøst udseende. Du kan også vælge at tilføje dekorative ting til badeværelset ved at tilføje en anden farve for at give badeværelset mere karakter og for at du tilføre rummet dit personlige præg.

Den rette belysning

Det er vigtigt at have den rette belysning på badeværelset både på vægge eller i loftet. Du kan overveje at tilføje forskellige lyskilder på badeværelset, som vil give forskellig lysintensitet og være med til at skabe en unik stemning i rummet.Specielt ved spejlet kan det være en god idé med et godt arbejdslys, når du fx skal sætte hår, lægge makeup.

Vælg møbler og tilbehør med omhu

Møbler og tilbehør kan være med til at skabe en kontrast til det sorte badmøbel. Ved at vælge møbler og tilbehør i naturlige træfarver eller materialer kan du give rummet et mere organisk udseende. Du kan på den måde tilføre rummet det specielle touch fra den nordiske indretning, hvor naturens farver og materialer indføres i indretningen af hjemmet. Du kan også tilføje planter og blomster, som kan give liv, varme og farve til rummet, samtidig med at den elegante sorte farve på badmøblet stadig vil stå i fokus.

Hvilke låger skal man vælge i et sort badeværelse?

Hos Vordingborg Køkkenet kan du få flere forskellige sorte lågefronter, som alle sammen vil komplimentere dit badeværelse rigtig godt og samtidig skabe et helt forskelligt og personligt udtryk, der matcher netop din boligstil.

Vores sortiment indeholder forskellige sorte låger; vi har f.eks. vores Structura Nero-låge, som er i trælook med naturtro struktur, der skaber et rustikt look. En af vores mest populære serier er Touch, hvor vores sorte låge er en klassisk mat laminatlåge. Serien er populær på grund af sit elegante, moderne udseende, der er tidløst og vil pryde dit badeværelse i mange år fremover. Derudover har vi også vores sorte fyldningslåge i Sylt-serien, der med sine smukke udskæringer skaber en romantisk og hyggelig stemning i dit hjem.

Hvilken låge du foretrækker, er naturligvis dit eget personlige valg. Sammen med vores køkkenkonsulent vil I kunne finde ud af, hvilken låge der passer bedst til netop dine drømme om badeværelset.

Structura, sort låge, nyt badeværelse, Vordingborg Køkkenet
Sort 340 Touch låge fra Vordingborg Køkkener
badeværelse nyt bad sylt vordingborg køkkenet

Sort hylde til badeværelse

Hylder til dit badeværelse er med til at åbne rummet op og give en luftig indretning og er især en god løsning til dig, som har et mindre badeværelse. Med hylder er der mange muligheder, og det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dem.

Du kan nemlig både bruge åbne hylder som en smart opbevaringsløsning til dine vigtigste ting på badeværelset eller til at sætte et personligt præg, f.eks. med billeder, citater eller dine absolut yndlings pynteting.

En sort hylde til badeværelset kan også bruges i forlængelse af et højskab til badeværelset i sort. Dette vil strømline indretningen og matche det resterende mørke look i badeværelset. Alt i alt en god løsning, hvor du kan skabe en hyggelig stemning. Så kan du evt. gemme alle de større praktiske ting væk i skuffer og bag skabslågerne i dit højskab.

Med i badarrangementet medfølger også et sort armatur fra Cassøe

Sort armatur til badeværelse

Et armatur til badeværelset i sort er for rigtig mange en helt unik løsning, specielt sammen med greb, brusesæt eller håndvask til badeværelset i sort. Det skaber nemlig en gennemgående stil, som matcher rigtig godt sammen med dit badeværelse.

At vælge et sort armatur til badeværelset kan på den måde være med til at forstærke denne gennemgående elegante følelse i badeværelset. Men samtidig er armaturet også en oplagt måde, hvorpå du kan skabe kontrast på badeværelset for at bryde denne “sort-på-sort” følelse, der godt kan opleves.

Sort vandhane til badeværelse

Den sorte vandhane kan du bruge i sammenhæng med dit mørke badeværelse for at skabe en rød tråd gennem hele indretningen. Du kan også kombinere et mat sort armatur til det hvide og stilrene badeværelse, hvis du gerne vil opnå en farve kontrast i rummet.

Hvad end du vælger et sort og stilrent badeværelse, eller et flot og minimalistisk hvidt badeværelse, vil en sort vandhane passe ganske perfekt ind. Der er ingen grænser for, hvordan du sammensætter dine badeværelsesdrømme - og vi hjælper dig gerne på vej.

sorte klinker til bad

Sorte klinker i badeværelse

Sorte klinker til badeværelset er en unik løsning på at få tilføjet mørke toner til dit badeværelse. Især for dig, som ønsker et sort design og eksklusiv stil i dit badeværelse. Dette hvis du tilmed føler at sorte badmøbler ikke er i din smag.

De sorte klinker er rigtig gode til at dekorere dit badeværelse med, f.eks i sammenhæng med greb, armatur eller knager til badeværelset i sort, for at skabe en sammenhængende stil. Sorte klinker er dog også gode til hvide badmøbler og elementer eller accessories i messing eller guld. Det skaber kontraster og en eksklusivitet til dit badeværelse, som dine gæster kun vil kunne lade sig imponere af.

Ønsker du mere inspiration til dit drømme badeværelse, så kan du allerede nu book et møde med en af vores konsulenter lige her eller bestille dit badkatalog nu.

Sort højskab på badeværelset

Et sort højskab på badeværelset kan være en stilfuld og praktisk løsning til opbevaring af toiletartikler, håndklæder, og andre ting til badeværelset. Den sorte finish giver et moderne og sofistikeret udseende, som kan passe til forskellige indretningsstile på badeværelset, fra minimalistisk til luksuriøs.

Højskabe er designet til at udnytte pladsen optimalt og kan give dig meget opbevaringsplads, selv i mindre badeværelser. De kan have forskellige indretninger, såsom skuffer og hylder, der kan hjælpe dig med at organisere dine ting på en måde, der passer til dine behov.

Hvis du ønsker at skabe en gennemgående sort farve i dit badeværelse er et sort højskab på badeværelset altså et oplagt valg. Et sort højskab kan også nemt kombineres med andre farver og materialer i badeværelset.

Ønsker du at skabe denne gennemgående følelse af luksus og eksklusivitet er et sort højskab et helt oplagt valg af skab til dit sorte badeværelse.