Et badeværelse i sort er med til, at skabe eksklusivitet og bryder rigtig fint med alle hjemmets hvide rammer. Den sorte farve er en god løsning til dig, som i forvejen har et sort køkken for, at skabe en sammenhængende stil i alle hjemmets rum. 

Hos Vordingborg Køkkenet kan du få flere forskellige sorte lågefronter, som alle sammen vil komplimentere dit badeværelse rigtig godt, men skabe helt forskellige udtryk i din boligstil. Vi har fx både vores Structura Nero låge, som er i trælook og skaber et rustik look. Så har vi vores sorte Touch låge, som er en klassisk mat laminat låge, som er et sikkert valg i manges tilfælde. Derudover har vi også vores Sylt låge i sort, som er en fyldningslåge og skaber en romantisk og hyggelig stemning i dit hjem. 

Du kan se alle vores lågefronter i dette link, hvis du ønsker det fulde overblik. 

Structura, sort låge, nyt badeværelse, Vordingborg Køkkenet
Sort 340 Touch låge fra Vordingborg Køkkener
badeværelse nyt bad sylt vordingborg køkkenet

Sort hylde til badeværelse 

Hylder til dit badeværelse, er med til at åbne rummet op, og er især en god løsning til dig, som har et mindre badeværelse. Med hylder er der mange muligheder, og det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dem. Du kan nemlig både bruge åbne hylder, som en smart opbevaringsløsning til dine vigtiste badeværelses ting, eller til at sætte et personligt præg, fx med billeder, citater eller dine absolut yndlings pynteting.

En sort hylde til badeværelse, kan også bruge i forlængelse af et højskab til badeværelse i sort. Dette vil strømligne indretningen og matche det resterende mørke look i badeværelset. Alt i alt en god løsning, hvor du kan skabe en hyggelig stemning. Så kan du evt. gemme alle de større praktiske ting væk i skuffer og bag skabslågerne i dit højskab. 

Med i badarrangementet medfølger også et sort armatur fra Cassøe

Sort armatur til badeværelse 

Et armatur til badeværelse i sort er for rigtig mange en helt unik løsning, specielt til greb, brusesæt eller håndvask til badeværelse i sort. Det skaber nemlig en gennemgående stil, som matcher rigtig godt sammen med dit badeværelse.

Sort vandhane til badeværelse 

Den sorte vandhane kan du bruge i sammenhæng med dit mørke badeværelse for, at skabe en råd tråd gennem hele indretningen. Du kan også kombinere et mat sort armatur til det hvide og stilrene badeværelse. Dette vil komplimenteres ekstra fint med en række sorte knager til badeværelse, for at få flere eksklusive og mørke elementer ind, som bryder med alle de hvide overflader. Der er ingen grænser for, hvordan du sammensætter dine badeværelsesdrømme, men vi hjælper dig gerne på vej.

sorte klinker til bad

Sorte klinker i badeværelse

Sorte klinker til badeværelse er en unik løsning på at få tilføjet mørke toner til dit badeværelse. Især til dig, som ønsker et sort design og eksklusiv stil i dit badeværelse. Dette hvid du tilmed føler at sorte badmøbler ikke er i din smag.

De sorte klinker er rigtig gode til, at dekorere dit badeværelse med, fx i sammenhæng med greb, armatur eller knager til badeværelse i sort for, at skabe en sammenhængende stil. Sorte klinker er dog også gode til hvide badmøbler og elementer eller accesories i messing eller guld. Det skaber kontraster og en eksklusivitet til dit badeværelse, som dine gæster kun vil kunne lade sig imponere af. 

Ønsker du mere inspiration til dit drømme badeværelse, så kan du allerede nu book et møde med en af vores konsulenter lige her eller bestille dit badkatalog nu.