Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Armatur

Køkken armatur med udtræk

 

Køkkenarmatur med udtræk er et praktisk valg

Køkken armatur med udtræk letter arbejdsprocessen i dit køkken, fx når du tilbereder grønsager eller fersk fisk. Udtrækket gør at du nemt kan komme til og med præcision kan styre hvor vandet skal ramme. Med et køkken armatur med udtræk kan du spule madvarene rene nede i vasken, uden at få vandsprøjt over hele køkkenbordet og efterfølgende kan vasken spules ren.

Armatur med bruser

 

Armatur med bruser kan godt være elegant

Tidligere så et armatur med bruser ofte meget industrielt ud. Det var et stort og bastant armatur, med en bruser der ofte havde en fjeder omkring sig. I dag kan man heldigvis få et mere raffineret og elegant armatur med bruser, som kan passe ind i ethvert køkken. Er du på udkig efter bestemte farver eller materialer (sort, krom, børstet krom eller børstet messing) ift. armatur med bruser, så kan du hente hjælp hos Vordingborg Køkkenet. Besøg os og se vores udvalg af armature med bruser.

Køkken armatur med bruser
vandhane messing

Køkken armatur i sort, krom eller messing?

Find dit nye køkken armatur blandt vores udvalg – i spændende materialer hos Vordingborg Køkkenet. Et armatur i messing kan enten give en indretningsstil der er nostalgisk og romantisk eller hyper moderne, alt efter hvordan messing og udformning er kombineret. Især i den senere tid ses armature i messing hyppigere og hyppigere i boligblade, side om side med bestik og diverse køkkenredskaber i messing – eller andre gylde metaller.

Armature fås dog også i andet end klassiske metal-looks. Vi oplever især at vores kunder efterspørger et sort køkken armatur. Det kan nemlig skabe ro og harmoni i indretningen, når en sort køkkenvask kombineres med et sort armatur. Så bliver både vask og armatur til en samlet enhed, der igen kan kombineres med andre sorte elementer i indretningen, så som sorte greb, køkkenets sorte kogezone, sort stænkplade og en ovn med sort glas. 

Armatur badeværelse

 

Et armatur til badeværelse er kronen på værket

Gå ikke på kompromis, når du skal vælge armatur til badeværelse. Det er kronen på værket, der kan gøre hele forskellen og binder din indretning sammen. På lige fod med et køkken armatur, kan valget af materialer sætte tonen for stilen i dit badeværelse. Skal dit armatur på dit badeværelse være i messing? En vandhane i messing kan give rummet varme og hygge, som kontrast til de typiske hvide låger. Især går materialet messing også godt sammen med grå toner. Måske er dit design af badeværelset mere egnet et sort badeværelsesarmatur, hvis du ønsker badeværelset har kontrast og klare definerede rammer? 

 

Armatur til håndvask

 

Enkeltgrebs betjening – eller armatur med sensor?

Vi anbefaler enkeltgrebs armature, til når du skal finde dit nye armatur til din håndvask. Et berøringsfri armatur kan være vandbesparende, men det er ikke muligt at lade vandet løbe for at få den ønskede temperatur eller hvis vasken skal fyldes med vand, evt. hvis der er noget der skal lægges i blød her. 

Indbygget armatur

 

Har du styr på rette vask til dit indbygningsarmatur på bad eller toilet?

Vælger du et indbygget armatur i væggen, kan Vordingborg køkkenet sagtens levere badmøblerne, vask og spejl hertil. Vi har vaske i sortimentet uden hanehul, så du får det enkle og stilrene udtryk du ønsker, i dit bad rum.