Armatur, blandingsbatteri, vandhane — ja kært barn har mange navne, men hvad enten du bruger det ene eller andet navn, så ved vi hvad du mener. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at du vælger det rigtige. Som meget andet her i livet, så handler det om en afvejning af behov, Gør du mange grøntsager og ferske fisk i stand, eller bliver dit armatur, blandingsbatteri eller vandhane mest brugt til, at vaske hænder og hældevand op i elkedlen?

 

Køkken armatur med udtræk

Køkken armatur med udtræk letter arbejdsprocessen i dit køkken, fx når du tilbereder grøntsager eller fersk fisk. Udtrækket gør, at du nemt kan komme til og med præcision kan styre, hvor vandet skal ramme. Med et køkken armatur med udtræk kan du spule madvarerne rene nede i vasken, uden at få vandsprøjt over hele køkkenbordet og efterfølgende kan vasken spules ren igen. Dermed bliver din arbejdsproces nemmere, og dine grøntsager hurtigere rene.

Køkken armatur med bruser

Armatur med bruser kan også godt være et godt valg

Tidligere så et armatur med bruser ofte meget industrielt ud. Det var et stort og bastant armatur med en bruser, der ofte havde en fjeder omkring sig. I dag kan man heldigvis få et mere raffineret og elegant armatur med bruser, som kan passe ind i ethvert køkken. Er du på udkig efter bestemte farver eller materialer, fx sort, krom, børstet krom eller børstet messing ift. armatur med bruser, så kan du hente hjælp hos Vordingborg Køkkenet. Besøg os i vores butikker og se vores udvalg af armature med bruser.

vandhane messing

Køkken armatur i sort, krom eller messing?

Find dit nye køkken armatur blandt vores udvalg i spændende materialer hos Vordingborg Køkkenet. Et armatur i messing kan enten give en indretningsstil, der er nostalgisk og romantisk eller hyper moderne, alt efter hvordan messing og udformning er kombineret. Især i den senere tid ses armaturer i messing hyppigere og hyppigere i boligblade, side om side med bestik og diverse køkkenredskaber i messing, eller andre gyldne metaller.

Armaturer fås dog også i andet end klassiske metal-looks. Vi oplever især, at vores kunder efterspørger et sort køkken armatur. Det kan nemlig skabe ro og harmoni i indretningen, når en sort køkkenvask kombineres med et sort armatur. Så bliver både vask og armatur til en samlet enhed. Der igen kan kombineres med andre sorte elementer i indretningen, så som sorte greb, køkkenets sorte kogezone, sort stænkplade og en ovn med sort glas. 

Sort armatur til badeværelse

Armatur badeværelse

Et armatur til badeværelset er kronen på værket

Gå ikke på kompromis, når du skal vælge armatur til badeværelset. Det er kronen på værket, der kan gøre hele forskellen og binder din indretning sammen. På lige fod med et køkken armatur, kan valget af materialer sætte tonen for stilen i dit badeværelse. Skal dit armatur på dit badeværelse være i messing? En vandhane i messing kan give rummet varme og hygge, som kontrast til de typiske hvide låger. Især går materialet messing også godt sammen med grå toner. Måske er dit design af badeværelset mere egnet et sort badeværelsesarmatur, hvis du ønsker badeværelset har kontrast og klare definerede rammer? 

 

Armatur til håndvask

Enkeltgrebs betjening – eller armatur med sensor?

Vi anbefaler enkeltgrebs armaturer til, når du skal finde dit nye armatur til din håndvask. Et berøringsfrit armatur kan være vandbesparende, men det er ikke muligt at lade vandet løbe for, at få den ønskede temperatur eller, hvis vasken skal fyldes med vand, evt. hvis der er noget der skal lægges i blød her. 

Indbygget armatur

Har du styr på rette vask til dit indbygningsarmatur på bad eller toilet?

Vælger du et indbygget armatur i væggen, kan Vordingborg køkkenet sagtens levere badmøblerne, vask og spejl hertil. Vi har vaske i sortimentet uden hanehul, så du får det enkle og stilrene udtryk, du ønsker i dit bad rum.