Køkkenet er først fuldendt, når det har fået lige netop det tilbehør, som du drømmer om. Det er dét, som det vil sige at have et komplet køkken. Når først alle de større beslutninger omkring køkkenlåger, elementer, bordplader og indretning er truffet, så er det tid til at få detaljerne på plads. I sådan en situation er det godt at vide hvilke muligheder der er. Derfor har vi vist et lille udpluk her. Se meget mere i vores butikker eller i vores Dreambook.

F.eks. er en bestikindsats ikke blot en bestikindsats. Der er en bred variation i både materialer og inddelinger. Lægger køkkenet op til et grafisk look, med sort ask eller et mere landligt udtryk med lys bøg? Måske er alt hvad du ønsker, en praktisk bestikindsats i rengøringsvenlig plast? Hvordan skuffen skal indrettes afhænger af, hvilke køkkenredskaber du bruger i dit køkken. Uanset hvad du vælger, er det umuligt at overse – skuffeindsatser skaber overblik og orden i dit køkken!

stor skuffe med god plads
sort bestikindsats med indhold
stor hvid skuffe med god plads

Bestikindsatserne i bøg, fås i 4 forskellige varianter, og kan rumme alt fra køkkenknive til krydderiglas. Du kan også skabe et grafisk look, med en eller flere af de 4 varianter i sort ask. Også her kan du vælge at få knivblok eller krydderikværn i din skuffe. Sidst, men ikke mindst, kan du vælge den rengøringsvenlige bestikindsats i plast. Her kan du vælge mellem hele 8 forskellige indsatsvarianter.  

skab med meget plads
hvid køkkenskuffe med tallerkener
sort skuffe med indhold

Hvad med at få tallerknerne ned i skuffen? Så kan selv børnene være med til at dække op på spisebordet. Vælg f.eks. ovenstående universal-rumdeler i birk. Om du er til skilleplader eller -cylindre, så kan alle vores rumdeler-modeller fås i varianterne; bøg, birk og sort ask. Bemærk at rumdelerne fås op til 120 cm brede, og som vist på sidste af ovenstående billeder, i modellen sort ask; hvorfor ikke også indrette skuffen til opbevaringsglas og bøtter?

Den rette køkkenvask

Der findes et utal af køkkenvaske - både i størrelser, men ikke mindst i materialer. I Vordingborg Køkkenets sortiment finder du de fleste. Hvad end du er til silgranit - altså en helstøbt vask, eller hellere vil have en vask i stål, så har vi vasken til dig.

Alle typer vaske fås i smalle modeller, hvis du ønsker at prioritere mere plads til bordplade, men også i brede modeller, hvor du let kan vaske din bradepander uden at lave vandplaskeri ud på bordpladen. Eller hvad med en dobbeltvask, så der bliver mulighed for at udnytte vasken til flere formål på samme tid?

Det er også vigtigt at vasken har et godt samspil med dit valgte armatur. Måske har du allerede en ide omkring hvilket armatur der skal monteres i dit nye køkken, men hvis ikke, så læs med på vores side omkring nyt armatur.

Køkken med hyggelig belysning – bland andet i emhætten og under underskabe

Husk lyset ...

Skab hygge og god stemning i dit køkken, med forskellige typer belysninger. Det er hemmeligheden bag de bedste køkkenoplevelser. Ønsker du et godt arbejdslys, kan du med fordel vælge en indfræset lysskinne. Selvfølgelig med skjulte ledninger i overskabet. 

Sokkelbelysning

Med fleksibelt LED-lystape monteret under underskabet, får du en smuk sokkelbelysning. Med denne type køkkenbelysning rammer du elegant dit køkken ind. 

Vi har et stort udvalg af LED-spots til dit nye køkken – uagtet om du ønsker klassiske runde eller som vist herunder, moderne slimline spots.

Er du interesseret i at læse mere om de forskellige typer belysning til køkken, som Vordingborg Køkkenet tilbyder, så har vi samlet inspiration til dig på denne side.

lækker køkkenskabe med greb og intregreret lys
hvidt luksus køkken med hvidevarer og bordplade
hvidt overskab med lys under

Fremhæv din personlige stil, med en nichebeklædning

Ønsker du at bringe en bestemt stil ind i dit køkken, så er en nichebeklædning en rigtig god løsning. Det er en vægbeklædning, som oftest sættes op mellem bordplade og overskabe, men den kan placeres lige præcis dér, hvor du ønsker det – også som bagbeklædning i en reol.

Hvis du f.eks. gerne vil præge dit drømmekøkken med en stemning af natur, så kan du med fordel vælge en model med sten- eller træ-print. Måske du bedre kan lide et grafisk udtryk med mønstre? Vi har hele 17 forskellige slags nichebeklædninger at vælge i mellem – så der er noget for enhver smag. Derudover kan mange af motiverne tilpasses i 5 forskellige korpus-grundfarver.

Tænk på miljøet når du køber køkken

Affaldssortering i køkkenet

Pas på miljøet, med et affaldssystem – der gør din hverdag lettere og verden lidt grønnere. Med de nye og miljøbevidste regler inden for affaldssortering, anbefaler vi klart at vælge et stort vaskeskab eller en stor affalds skuffe. Dette for at imødekomme den plads som affalds sortering kræver. Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af affalds-systemer, med ét eller flere rum til sortering. Få fx dit affalds-system op i en god arbejdshøjde, så du skåner ryggen bedst muligt og har overblik over de forskellige inddelinger. Hvis dette ikke er muligt, kan du med både rengørings- og affaldssystemer, med teleskopudtræk, udnytte pladsen i vaskeskabet optimalt og få samme gode overblik.

køkkenskuffe med sorterings sytem af affald Vordingborg Køkkenet
køkkenskuffe til til sortering af affald
hvidt Køkken billede med åben skab

Greb

Nok er køkkenets overvejende visuelle udtryk defineret af skabsudformning og farvevalg, i samspil med bordpladen. Dog spiller valget af greb en essensiel rolle, når køkkenet skal opnå et moderne look. Det er dén udsmykning af dit køkken, der sætter den sidste prik over i'et. Dit valg af det helt rette køkken greb er derfor særlig vigtigt. Vordingborg Køkkenet har et bredt udvalg af greb til skabe eller greb til skuffer — som alle medfølger i prisen på dit valgte element. Derfor kan du få et bredt udvalg, uden at skulle betale merpris. Ønsker du specielle greb — fx indfræsede grebslister, så kan vi også hjælpe her, til en merpris. 

Læs mere om greb til køkken

Hylder i køkkenet, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Hylder til køkken

Hylder er en god måde at udnytte dit køkken på. De er nemme at montere, flytte eller udskifte, hvis du pludselig ønsker andre hylder eller skabe. Hylder er tilmed nemme at tilpasse selv de smalleste steder, så pladsen i køkkenet bliver brugt bedst muligt. Vordingborg Køkkenet har et bredt udvalg af køkken hylder – så der er noget for en hver smag.

Læs mere om vores udvalg af køkken hylder her