Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Tilbehør

Køkkenet er først fuldendt, når det har fået lige netop det tilbehør, som du drømmer om. Når først alle de større beslutninger omkring køkkenlåger, elementer, bordplader og indretning er truffet, så er det tid til at få detaljerne på plads. I sådan en situation er det godt at vide hvilke muligheder der er. Derfor har vi vist et lille udpluk her. Se meget mere i vores butikker eller i vores Dreambook.

F.eks. er en bestikindsats ikke blot en bestikindsats. Der er en bred variation i både materialer og inddelinger. Lægger køkkenet op til et grafisk look, med sort ask eller et mere landligt udtryk med lys bøg? Måske er alt hvad du ønsker, en praktisk bestikindsats i rengøringsvenlig plast? Hvordan skuffen skal indrettes afhænger af, hvilke køkkenredskaber du bruger i dit køkken. Uanset hvad du vælger, er det umuligt at overse – skuffeindsatser skaber overblik og orden i dit køkken!