Greb til dine skuffer kan være altgørende for hjemmets vigtigste rum, og  det er derfor vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Kunne dit køkken eller badeværelse også trænge til en opfriskning, så kan nye greb være løsningen til dine skuffer, hvis du ønsker forandring til dit hjem. 

Med et greb fra Vordingborg Køkkenet, kan du være med til at sætte dit helt eget præg på dine skuffer. Det greb som du vælger, vil have stor betydning for skuffernes udstråling. Du kan opnå mange forskellige udtryk med nye greb til dine skuffer, fx det elegante gennem lige og skarpe greb eller det rå  med mørke greb. Hos os kan du både købe greb i sort, rustfrit stål, krom og læder.

Gråt køkken, landkøkken, Cascada, Vordingborg Køkkenet

Knopper og greb til skuffer 

Alle kan have et ønske om nye greb. Hos os finder du hvad du leder efter, uanset om du skal købe nyt, eller vælger at give gamle elementer i køkkenet, badeværelset eller bryggerset et nyt liv.

Grebet til dine skuffer, er en lille detalje med en stor betydning. Om det er i køkkenet, bryggerset eller på badeværelset, så fuldender grebet det samlet udtryk. Du bør derfor nøje overveje, hvilken stil du ønsker, før du vælger greb.

Det kan være svært, at finde præcis det greb der passer til din smag. Men hos os, kan du finde et udvalg af greb til skuffer, uanset om det er til dit køkken, bryggers eller badeværelse.

Håndgreb til skuffer

Der findes mange forskellige typer greb til køkken, bad og bryggers, det kan være den klassiske løsning eller et mere moderne af slagsen. Hos os finder du et bredt udvalg af greb til dine skuffer, de fås både i sort, guld, rustfrit stål, træ, krom og læder.

Du kan også vælge at gå med et mere ”gammeldags” greb til dine skuffer, hvilket eksempelvis giver køkkenet et retro look. De ”gammeldags” greb, falder godt i tråd med et landkøkken, her er grebet med til at give køkkenet et endnu mere romantisk udtryk, end det har i forvejen. 

Er du på udkig efter greb til dine skuffer, så find inspiration i vores køkkenkatalog lige her.