Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Greb til skuffer

Knopper og greb til skuffer 

 

Alle kan have et ønske om nye greb. Med os finder du hvad du leder efter, uanset om du skal købe nyt, eller vælger at give gamle elementer i køkkenet, badeværelset eller bryggerset et nyt liv.

 

Håndgreb til skuffer

Grebet til dine skuffer, er en lille detalje med en stor betydning. Om det er i køkkenet, bryggerset eller på badeværelset, så fuldender grebet det samlet udtryk. Du bør derfor nøje overveje, hvilken stil du ønsker, før du vælger greb.

Det kan være svært, at finde præcis det greb der passer til din smag. Men hos os, kan du finde et udvalg af greb til skuffer, uanset om det er til dit køkken, bryggers eller badeværelse.

Der findes mange forskellige typer greb til køkken, bad og bryggers, det kan være den klassiske løsning eller et mere moderne af slagsen. Hos os finder du et bredt udvalg af greb til dine skuffer, de fås både i sort, guld, rustfrit stål, træ, krom og læder.

Du kan også vælge at gå med et mere ”gammeldags” greb til dine skuffer, hvilket eksempelvis giver køkkenet et retro look. De ”gammeldags” greb, falder godt i tråd med et landkøkken, her er grebet med til at give køkkenet et endnu mere romantisk udtryk, end det har i forvejen. 

Er du på udkig efter greb til dine skuffer, så find inspiration i vores køkkenkatalog lige her.

Easytouch, nyt køkken, glat låge, Vordingborg Køkkenet