lyst køkken med hvidevarer og rustik træbordplade og hylder

Skabe er en af de mest unikke opbevaringsløsninger til dit køkken, badeværelse eller bryggers, derfor er finishen også alfa og omega. Har du et ønske om, at dine skabe trænger til en opgradering, så kan nye greb til skabe være løsningen på det. 

Med et greb til dine skabe fra Vordingborg Køkkenet, kan du være med til at sætte dit helt eget præg på dine skabe. Grebet hat stor betydning for skabets udstråling. Du kan bruge samme greb både i køkken, badeværelse og bryggers for, at skabe en sammenhængende stil i hele hjemmet. Hvis du drømmer om et elegant udtryk, kan du med fordel vælge et greb med lige og skarpe kanter i rustfrit stål. Har du derimod større interesse i et råt design, kan du vælge en af vores sorte greb. Her hos os kan du både købe køkkengreb i sort, rustfrit stål, krom og læder.

sylt greb

Greb og knopper til skabe 

Det kan være svært, at finde det helt rigtige greb til dine skabe, da der kan være mange at vælge i mellem. Greb til dine skabslåger kan nemlig, både bruges i sammenhæng med køb af nyt køkken eller renovering af dit gamle. Ligegyldigt valg af greb anbefaler vi, at dine køkkenskabe greb passer til dine låger og din stil, så det giver et perfekt samspil i køkkenet. Du kan både vælge de samme greb til dine skabslåger i køkken og badeværelse for, at skabe en gennemgående stil, eller vælge forskellige greb og knopper for, at skabe diversitet i dine rum.

Greb til køkkenskabe 

Køkkenskabe greb er især væsentlige, hvis du har planer om at renovere dit gamle køkken. Det er nemlig en rigtig god måde, at skifte de gammeldags greb til dine skabe ud med nogle nye. Det giver et helt nyt udtryk i køkkenet, og du føler hurtigt, at dit køkken har fået en flot opfriskning. Vi tilbyder et bredt udvalg af greb til køkkenskabe i mange forskellige materialer, farver, størrelser og udformninger. Det kan være alt fra rustfrit stål, krom, træ eller læder til grebslister eller knopgreb. 

Håndtag til skabe 

Generelt bliver dine håndtag til alle dine skabe hurtigt slidte, så derfor kan du med fordel udskifte dine håndtag i stedet for at udskifte eller renovere hele køkkenet. Det er nemt, hurtigt og billigt at male de gamle køkkenlåger, og sætte nogle nye billige greb til skabe på. 

Greb til skabe i messing og guld

Guld og messing looket har sneget sig ind i danskernes hjem, og er med til at udvise noget eksklusivitet i boligindretningen. Ofte er armaturet i messing for at bryde med resten af køkkenets farve. Her ville det være helt unikt, at bruge guld eller messing greb for, at skabe en rød tråd gennem hele køkkenet. Fordelen ved messing er, at det ikke ændrer udseende over tid, og det er let at rengøre. God til dig, som ønsker at have et solidt greb, hvor man nemt kan tage en våd klud at tørre snavs eller fingeraftryk af.

Sort greb til skabe 

Mørke møbler er en stigende tendens i de danske hjem, og derfor er sorte greb til dine skabe en unik løsning. Sorte greb er essentielle både ved en renovering eller maling af et gammelt køkken, eller i de nye moderne drømmekøkkener, som i forvejen ofte er sorte. Det er med til, at udtrykke et elegant og stilrent design, og skaber harmoni med resten af stilen i hjemmet.