Drømmer du om nyt badeværelse? Så er du på helt rette vej. Vigtigheden af et badeværelse er nemlig helt unikt i dit hjem. Det er her din morgen- og aften rutiner starter og slutter, så det er vigtigt, at du finder din personlige stil, som du føler dig helt komfortabelt i. Der er mange svar på, hvad et nyt badeværelse skal indeholde. Nogle ønsker at de praktiske løsninger med små børn er vigtigere end et design, som er præget af welness og luksus, hvor der fx er walk in bruseniche eller spabad.

Vordingborg Køkkenet ønsker at hjælpe dig ligegyldig, hvilke drømme om nyt badeværelse du har. 

 

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse findes i mange afskygninger i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig, hvilket budget du har lagt for dit nye badeværelse. Hvilke valg du træffer angående badeværelse møbler, armatur, brusekabine eller toilet er helt op til dig, men dine valg vil også afspejles i prisen. Du kan sagtens få et nyt billigere badeværelse, som stadig har et unikt design, så budgettet rækker længere, og du måske har flere penge til andre investeringsprojekter, fx til dit nye drømmekøkken. Hvis du er interesseret i både, at købe køkken og badeværelse hos os er det også en god mulighed, så finder vi en rigtig god pris til dig. 

Hvilken pris – nyt badeværelse og hvordan?

Beregn pris på nyt badeværelse, uden at få ubehagelige overraskelser. Din pris på nyt badeværelse (komplet) kan variere meget, alt efter hvilke materialer du vælger. Derfor er det et godt valg, at kigge efter badmøbler til et nyt badeværelse hos os. Her kan du nemlig finde skabselementer, vaske, armaturer og spejle til en god samlet pris. På den måde holdes de samlede omkostninger nede, så der er mere luft i budgettet til nye fliser, hvis det er dét du ønsker. Dette er en ekstra stor hjælp, hvis du har flere nye badeværelser der skal laves på én gang. Dermed kan vi også finde en endnu bedre og super lav pris til dig!

Nyt badeværelse i minimalistisk og varm stil

Byg nyt badeværelse 

Lav nyt badeværelse og glæd dig over de smukke badmøbler, der pryder din helt egen lille bad oase. Når først alt det hårde slid er overstået, med evt. byggetilladelse og et flot nyt bad er ved at samle sig i rummet, så kommer turen til valg af badmøblerne. Her handler det om at vælge badmøbler, der både er praktiske, i god kvalitet, men også komplimenterer dit badeværelse overordnet set. Byg evt. et nyt bad med en rå flise på væggen og vælg en struktur på badmøblets låger, der lægger sig op ad i stilart. Fx som vist her, med lågen Speed. 

Læs mere om dette badeværelse

Gammelt badeværelse til nyt

Er du i gang med en renovering af dit gamle badeværelse, og ønsker et helt nyt. Det er intent problem hos Vordingborg Køkkenet, vi har nemlig et bredt udvalg af bademiljø. Der er ingen tvivl om, at hvis du vælger at skifte et gammelt badeværelse til nyt, så vil det ikke blot højne oplevelsen af din daglige rutiner i dit badeværelse, men også højne din boligs værdi – og i sidste ende; pris. Så der er mange grunde, der taler for at få nyt badeværelse, hvis dét du har er ved at være for gammelt. Måske er armaturet heller ikke af nyere dato og har ikke vandbesparende funktioner? Så er det blot at komme i gang!

Book møde med en konsulent

Flot toiletspejl med indlagt LED lys, for bedste belysning på toilettet eller badeværelset

Billigt nyt badeværelse

Om du er på udkig efter badmøbler til et nyt lille badeværelse eller kæmpe nyt badeværelse, prisberegner vi altid så du får den absolut bedste pris. Der er stort set ikke to ønsker om nye badeværelser der er ens. Nogle ønsker et badeværelse, hvor der er skuffer og ingen sideskabe er, mens andre ønsker at der er så mange skabe som muligt, for at udnytte plads til opbevaring. Alle ønsker vil vi gerne tilgodese og kan opfylde, ved personlig henvendelse til en af vores konsulenter. Så – hvad koster nyt badeværelse? Det vil vi gerne komme med en række bud på – i hvert fald i forhold til badmøblerne. Derfor har vi samlet nogle af vores designeres opstillinger på denne side, til en særlig god pris!

Læs mere om hvordan du får et nyt billigt badeværelse

Se hele galleriet over nye badeværelser med pris