Et lille badeværelse, i boligen, er meget almindeligt — især i de større byer, rundt omkring i Danmark, hvor der er mange mennesker der bor tæt sammen, fx i små lejligheder. Dog ser vi også et øget ønske om mere luksus i ældre parcelhuse, hvor mange renoverer og opretter et ekstra lille gæste badeværelse. Da der er mindre kø ved badeværelset i dagligdagen, kan familien fx hurtigere komme afsted om morgenen. Et lille badeværelse kan sagtens indrettes så det sprudler af design og velvære. Det vil vi, i Vordingborg Køkkenet, gerne hjælpe dig med.

 

Lille badeværelse inspiration

Søger du inspiration til toilet, til lille badeværelse eller til hvilket som helst andet sted, hvor der skal bruges en håndvask, inkl. skab til opbevaring, så kan vi hjælpe dig! Blandt al vores badeværelse inspiration har vi her samlet et lille udvalg, så du kan blive inspireret til hvordan dit lille badeværelse kan indrettes. Fælles for forslagene er, at de tager højde for den trange plads, på det lille badeværelse, men samtidig har variationer af opbevaringsplads, da vi alle har forskellige behov. Et lille badeværelse til gæster har typisk ikke behov for så meget skabsplads, mens et ekstra lille badeværelse til familien måske skal bruges til opbevaring af familiens plejeprodukter, håndklæder eller andre remedier.

Lille sort badeværelse til inspiration
Lille træ badeværelse til inspiration
Lille badeværelse med opbevaring inspiration

Indretning af lille badeværelse

Trods den sparsomme plads, kan indretning af lille badeværelse godt virke uoverskuelig. Vi hjælper meget gerne, med vores mange års ekspertise i lille badeværelse indretning. Når du tænker badeværelse indretning, lille toilet eller lignende, så tænk over hvordan du kan placerere dét, der fylder mest, længst væk fra døren. Brusekabiner eller høje skabe bør være bagerst i rummet, mens de mindre møbler eller genstande er længst fremme. På denne måde får du rummet til at virke større og mere overskueligt. Kan du indrette en hel eller halv væg med smal skabsopbevaring, vil det ikke syne til at rummet er meget mindre, men du vil opnå en større og mere ren skabsflade, samtidig med god mulighed for opbevaring. Start evt. med at lave en ønskeliste til dit lille badeværelse, tegning med mål over rummet og få en idé over hvor meget dit projekt må koste. Det er godt at have ved hånden, når vi skal hjælpe med indretning af badeværelset.

Opbevaring på lille badeværelse

Opbevaring på det lille badeværelse

Med opbevaring på det lille badeværelse, er det vigtigt at afstemme badeværelse skabe med størrelsen af rummet. Smalle rum vil fx have en fordel i at blive indrettet med skabe, der ikke er så dybe. Det giver bedre plads til, at kunne bevæge sig rundt, men stadig også skabe god plads til opbevaring af, fx toiletpapir eller plejeprodukter. Har du mulighed for det, så er spejlskabe en unik mulighed for, at forstørre rummet optisk, samtidig med at du kan bruge skabene til opbevaring af alt det, som du har brug for at have ved hånden, i dine daglige rutiner. Spejlene vil få rummet til at syne dobbelt så stort, så jo mere spejl du kan få plads til, desto bedre. Er der ikke plads, kan et par hylder være en super løsning. Især oppe over øjenhøjde, fx over døren, da man dermed ikke tager opbevaringsplads, der hvor du skal bevæge dig rundt.

Lille skab til badeværelse

Er du på udkig efter et lille skab til badeværelse? Dette måske i form af et vaskeskab, til det lille badeværelse, hvor der kan opbevares ekstra håndsæbe eller håndklæder. Måske søger du også et lille overskab til badeværelse, der kan hænge på en smal plads, ved siden af spejlet, hvor du kan have tandbørster og plejeprodukter stående? Fordi Vordingborg Køkkenets udvalg er så stort, så vi har en stor fordel i, at kunne finde lige netop det lille skab til dit badeværelse, som du søger. Ikke nok med dét, så har vi et meget stort lågesortiment, der giver dig rig mulighed for, at sætte dit særlige præg på indretningen.

Lille håndvask badeværelse

Lille håndvask til badeværelse

En lille håndvask er et must, hvis du skal indrette dit badeværelse eller toilet med et lille vaskeskab — det giver sig selv. Hvis dit lille badeværelse eller toilet er smalt, kan det være en særlig god løsning, at vælge en lille håndvask, der har et armatur siddende på siden af vasken, fremfor på bagkanten. Dette sparer dig for op til 15 cm i dybden på skab og håndvask. Plads der er godt sparet, når du skal stå og vaske hænder eller lave din morgenrutine, foran din håndvask.

Er dit badeværelse mere kvadratisk og ønsker du at kræse om et design, der oser af wellness? Så kan en lille håndvask, i form af en fritstående bowle, være lige hvad du har brug for. Den bliver perlen i indretningen og skaber en helt unik stemning. Denne løsning er bedst, hvis du vælger et bredere vaskeskab, så der kan være bordplads til at stille ting, så som håndsæbe eller tandkrus.

Lille hylde til badeværelse

Lille hylde til badeværelse

Har du behov for let opbevaringsplads, men ikke har plads til et stort væghængt skab, så kan en lille hylde eller to gøre tricket. Det vil virke mindre kompakt og skabe luft og lethed i din indretning, af det lille badeværelse og toilet.

Hos Vordingborg Køkkenet kan du købe hylder, som matcher dit vaskeskab eller din bordplade i badeværelset. På den måde får du en fin rød tråd i indretningen, hvilket også skaber et roligt sammenhængende design. Dette er også en prisbevidst løsning, hvis du ønsker at skabe opbevaringsplads, men stadig holde et lavere budget.

Nyt lille badeværelse

Inden du påbegynder renovering af lille badeværelse, så kan det være en god idé at tage en snak med os. Måske kan vi se en særlig god måde at indrette et nyt lille badeværelse på, som du  ikke har overvejet endnu. Vi har nemlig mange års ekspertise i badeværelser og indretning heraf. Medbring meget gerne en lille badeværelse plantegning, så vi kan tale ud fra den, hvordan dit badeværelse bedst indrettes. Måske vi endda kan designe et lille badeværelse med vaskemaskine, hvis der er behov for dette? Mulighederne er uendelige, men fokuset ligger på dine behov, dine drømme og dit budget. Kontakt os allerede i dag, for et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan tale om hvordan du får et nyt lille badeværelse.