Det moderne badeværelse er blevet et rum i hjemmet, som benyttes flittigt af hele familien i hverdagen. Det er et af hjemmets rum, som både er med til at skabe massere af gode stunder, og samtidig sætter afslapning og velvære i højsædet. Badeværelset er et vigtigt rum. Det er her du bruger meget tid på din morgen- og aftenrutiner, som er særdeles vigtig i en travl hverdag. 

Badeværelse mode er vigtigt for dig, som ønsker at skabe et imponerende og stilrent hjem. Det er ligegyldigt, om du er i gang med at bygge helt nyt hus eller renovere en gammel 70'er villa, herunder toilet eller badeværelse. Moderne stil og trends sætter prikken over i'et i en hver bolig.

Moderne badeværelse inspiration

Hos Vordingborg Køkkenet har du mulighed for, at skabe dit helt unikke moderne badeværelse, som lever op til alle dine drømme, En af de bedste idéer er, at udnytte pladsen på badeværelset bedst muligt, ligegyldigt størrelsen. Du har mulighed for, at få moderne badeværelse møbler i flere forskellige størrelser, så det passer perfekt ind i dit hjem. Hvis du har to badeværelser er et godt råd også, at indrette det efter samme stil, så du skaber en sammenhæng og unik oplevelse i hjemmet. 

Få mere badeværelse inspiration

 

Badmiljø, Riva, trælook, struktur, Vordingborg Køkkenet

Moderne fliser til badeværelse 

Fliserne i dit badeværelse er et vigtigt element, da det er med til, at skabe hele oplevelsen og udtrykket i rummet. Især træ og natursten, fx marmor er blevet nogle af de populæreste materialer i de danske hjem, da de er med til at udtrykke et nedtonet og eksklusivt design. Et badeværelse i moderne beton er også blevet en trend, da det er med til at skabe et minimalistisk og råt bademiljø, som udståler det luksuriøse. Beslutningen er i sidste ende din, men det er vigtigt at det passer til dine moderne badeværelse møbler og resten af stilen i dit hjem. 

Badeværelse design 

Mode indenfor badeværelse er et vidt begreb, og kan være meget afgørende for din personlige stil. Du kan få dit badeværelse i moderne og stilrene materialer, og til lige netop det design du ønsker, det har nemlig afgørende betydning for hele oplevelsen. De fleste danske hjem har ofte to badeværelser, hvor det vil skabe en rød tråd i hjemmet, hvis samme design gik igen i begge badeværelser. Indretningen af et lille moderne badeværelse kan ofte være indrettet efter flere praktiske løsninger. hvor et stort badeværelse vil have flere muligheder for store walk-in brusekabiner, moderne badeværelse armaturer eller luksuriøse badekar for, at skabe mere wellness følelse i hverdagen. 

Vordingborg Køkkenet kan hjælpe dig i forhold til indretningen af dit bademiljø med vores moderne badeværelse møbler, som du kan se lige her. 

Flotte badeværelser 

Bademiljøer findes i mange afskygninger, farver og størrelser. Et flot badeværelse kan være mange ting, og derfor er indretningen af dit badeværelse tit en svær beslutning at træffe. Du har mulighed for selv, at designe dit bademiljø, som du ønsker det. Mangler du inspiration til badeværelser i moderne og flotte designs, så kan du se vores fulde galleri med badeværelser her. 

Vordingborg Køkkenet har mange svar på flotte moderne badeværelser. Om det er badeværelse møbler, armatur eller tilbehør, så er vi altid klar til, at hjælpe dig med dine drømme om nyt badeværelse. Et godt råd kunne være, at dit badeværelse skal passe til resten af stilen i dit hjem, så der er en rød tråd i hele boligindretningen.