Har du brug for mere inspiration?

– Eller er du klar til et nyt badeværelse design?

Er du ikke helt afklaret med, hvad du egentlig ønsker, så har vi samlet flere sider med inspiration til badeværelse design. Ting som er gode at tænke på, inden du opstarter dit projekt nyt badeværelse. Læs fx også om det moderne badeværelse.

Du kan også hente hjælp til inspiration, hvis du kigger forbi vores galleri, hvor du finder en masse flotte badeværelser – med kompletter priser. Husk at de viste priser er inklusive LED-spejl, vask, armatur, greb og fragt. Altså det komplette sæt badmøbler til dit nye badeværelse.

Se vores fulde galleri med badeværelser via dette link

 

Et badeværelse er dér hvor du starter din morgen og slutter din aften. Derfor er det kun naturligt at du ønsker inspiration til hvordan en fornyelse af dit badeværelse kunne se ud. Der er mange måder at finde inspiration på. Den kan komme af en inspirerende smuk farve eller et bestemt materiale, med spændende strukturer. Dog er den nemmeste måde at få direkte visuel inspiration, at se hvordan andre har indrettet deres badeværelse. Vi vil gerne bidrage, med bud på hvordan du kan skabe den fornyelse der passer dig, hvorfor vi har samlet en række forskellige badeværelser til inspiration, her på siden. 

Flot toiletspejl med indlagt LED lys, for bedste belysning på toilettet eller badeværelset

Nyt badeværelse? Inspiration er første skridt på vejen!

Er du på udkig efter et nyt badeværelse, så er du kommet det rigtige sted hen. Vi elsker nemlig badeværelser, og de badmøbler som hører sig til et lækkert badeværelse. Du bruger mere tid i et badeværelse, end du måske tænker over. Derfor er det vigtigt at du finder lige bestemt det udtryk, som du ønsker. Lyst, mørkt, 1 eller 2 vaske, LED lys i spejlet, det er spørgsmål som vi ved rigtigt mange af vores kunder stiller sig selv – Og hvad med pladsen, hvor meget plads har vi i baderummet ?

– Vi der er ansat hos Vordingborg Køkkenet, er sat i verden for at hjælpe med at svare på disse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Badeværelse inspiration giver dig overblik

Flotte badeværelser er en af Vordingborg Køkkenets specialer. Vi forhandler møbler til badeværelser i absolut topkvalitet, og vi sætter en dyd i at give dig den absolut bedste oplevelse hele vejen. Dét fra første inspiration, badeværelse opmåling og til de flotte badeværelser står færdige.  Søger du billeder af badeværelser – lækre og flotte badeværelser – så er du kommet til det helt rette sted. Du finder en bred vifte af vores muligheder på siderne, men har vi ikke vist lige bestemt din badeværelsesdrøm, så tøv ikke med at kontakte os - vi har mere end 200.000 varenumre.

 

Indret badeværelse – i samråd med os

Vi ved at det er en stor beslutning at skulle indrette sit nye badeværelse, og derfor hjælper vi dig altid med 3D billeder af dit nye bad, således at du kan opleve dine nye badmøbler inden de kommer hjem til dig. Hvis du har søgt, inden indretning af badeværelse, inspiration til hvad du ønsker, så er det en god start, men hvis du ikke har, så fortvivl ej. Vores konsulenter er uddannede i at afdække de behov du måtte have, i forhold til dit nye design af badeværelse.

Lille badeværelse til inspiration

Den lille badeværelse inspiration

Det lille badeværelse er slet ikke så ualmindeligt og noget der ofte søges inspiration til. Faktisk har størstedelen af alle danskere et lille badeværelse, i deres indretning af hjemmet. Dét værende enten i form af et ekstra gæste badeværelse eller de primære badeværelser, der blot er små. Det vigtigste er at pladsen bliver udnyttet bedst muligt, med en indretning der er både smart og funktionel. Hvis du besøger din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik, så hjælper vi med inspiration til hvordan netop dit lille badeværelse kan indrettes. Du kan blive overrasket over, hvor stort et velindrettet lille badeværelse kan føles!

Se et eksempel på et lille badeværelse her.

Badeværelse inspiration; Skråvægge er ikke en forhindring!

Skråvægge kan muligvis sætte grå hår i hovedet på nogle, men ikke hos os. Vi har ekspertisen i at få plads til rigtig meget, på selv et lille badeværelse med skråvægge. Enten kan der sættes et langt vaskeskab op under skråvæggen eller som vist på nedenstående billede, kan en tilstødende væg udnyttes, med lave sideskabe.

Læs mere om dette badeværelse med skråvæg her.

Design badeværelse

Design badeværelse hos Vordingborg Køkkenet

 

Lækre badeværelser i alle størrelser og farver

Lækre badeværelser skal ikke blot være funktionelle, men også i et flot design. Det er et samspil mellem badmøblerne og de øvrige elementer på badeværelset, som skal gå op i en højere enhed. Det er derfor vigtigt at have øje for stilarten, så den røde tråd bibeholdes, i de lækre badeværelser. Ønsker man et design med minimalistiske islæt, så er det vigtigt at holde sig til en ensfarvet låge og gerne enten grebsfri eller med nedfræset grebsliste. Ønskes et mere eksotisk, nostalgisk eller romantisk design, så er fyldningslågen det sikre valg. Denne kan sagtens bruges på et badeværelse med overdådige detaljer og decor, uden at det fraviger stilen. 

 

Fliser – vores badeværelse inspiration til dig

Fliser til badeværelse er desværre ikke noget Vordingborg Køkkenet har i sortiment. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan give inspiration til fliser, til dit nye badeværelse. Vi anbefaler at du kigger i vores galleri, og ser de forskellige indretninger vi har lavet. Der er både ensfarvet, trælook og mosaik til badeværelse inspiration. Hvis der er nogle fliser du synes ser godt ud, så prøv at lave en forespørgsel hos din nærmeste forhandler af fliser til badeværelse. Ofte kan de skaffe fliser hjem, der ligner til forveksling. Fx fliserne i nedenstående badeværelse er noget vi ofte bliver spurgt ind til.

Se dette badeværelse med de populære fliser her.