Vi skræddersyr dit badeværelse, så det passer perfekt til dig. Det er vigtigt for os at dit badeværelses design matcher dine behov, drømme og præferencer til perfektion. Badeværelset har nemlig en helt afgørende rolle i dit hjem, selvom det måske er et af hjemmets mindste rum. Det er her, du starter og slutter din dag, så derfor skal det også have et design, som du er helt vildt med. Dit design af badeværelse skal skabe trygge rammer, hvor du føler dig komfortabel, og nyder at færdes.

Her på siden kan du læse mere om, hvilke overvejelser og gode råd, du kan tage med i forbindelse med dit fremtidige badeværelses design. 

Badeværelse design 

Design dit nye badeværelse, med inspiration i de mange bud på badeværelses design, som Vordingborg Køkkenet tilbyder, her på hjemmesiden. Ikke to familier er ens, og selvom de basale behov ligner hinanden, så er der meget forskel på hvad vi prioriterer, når familien skal lave design af nyt badeværelse. Måske er det grebsfri låger, der er det vigtigste — eller måske er det vaskepladen der er i fokus. Du kan finde lidt af hvert i vores galleri, med tilbud på badeværelses design. Dog er det blot forslag, da vi altid kan tilpasse med lige netop de mål, låger eller andet design, der passer dig bedst.

En god idé, når du skal opgradere dit nuværende eller designe helt nyt badeværelse er, at gøre dig tanker om, hvilke farver, materialer og hvilken stil du ønsker i dit badeværelse. Her kan du fx starte med at gøre dig tanker om, hvad der fungerede i dit gamle badeværelse, som du muligvis kan trække med over i det nye. Dertil overveje, hvad der ikke fungerede, som du gerne vil have forbedret. Det kan nemlig gøre processen nemmere, at skabe dit helt rette designer badeværelse, når der er taget udgangspunkt i det gamle. Dette er en rigtig god start, når du skal brainstorme over badeværelses design idéer. 

Nyt badmiljø, Laser-serie, Vordingborg Køkkenet
Nyt badmiljø, grebsfri Inline, Vordingborg Køkkenet

Design badeværelse koncepter 

Her på siden har vi en fin række af badeværelses koncepter. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke muligheder du har, og hvilken stil du godt kan lide. Derfor kan du finde badeværelse design idéer i flere forskellige stilarter, størrelser og forskellige budgetter — samlet i en bred pallette af badmiljøer, kombinationsmuligheder og unikke løsninger. Ønsker du et håndgribeligt overblik over din badeværelses inspiration, kan en mulighed være at kigge i vores badkatalog her. Her finder du flere forskellige badeværelses koncepter, både små og enkle eller store og luksuriøse badeværelser. På kreative online sider med inspiration, så som Pinterest, kan du også finde badeværelse design idéer. Dog er stilen ofte ikke let og lys, som vi kender den i Skandinavien. Derfor vil du bedre kunne genkende stilen, som klassisk dansk badeværelse design, hvis du henter inspiration fra danske badeværelses leverandører. 

Vores konsulenter vil fungere som din personlige badeværelses designer, når du booker et gratis og uforpligtende møde. Vi designer til dit budget, så ønsker du et billigt design badeværelse, så kan vi også imødekomme dine drømme og gøre dem til en realitet. 

Lille badeværelse med opbevaring inspiration

Små badeværelser design

Design et lille badeværelse i samråd med os. Små badeværelser kan sagtens indrettes, med gode opbevaringsmuligheder, så pladsen bliver udnyttet bedst mulig, på trods af de få kvadratmeter. Når du skal designe dit lille badeværelse er det en god idé, at vælge lyse badeværelsesmøbler kombineret med enkle greb. Det er med til, at åbne rummet mere op grundet den rolige lyse stil, som får rummet til at virke større. Overvej om der er dele af det lille badeværelse, der ikke bruges til at færdes i og derfor kan udnyttes til skabsplads, fra væg til væg — måske oppe i højden?

Det lille badeværelse kan være en prisbevidst løsning, men stadig føles som et stort luksuriøst badeværelse. De mindre og enkle møbler kan give dig plads i rummet, så du ikke får fornemmelsen af at dit badeværelse er så lille igen. Der er masser af muligheder — det er kun fantasien der sætter grænser, selv når det gælder et design af lille badeværelse.

Design badeværelse skabe 

Skabe, i et flot design, er en vigtig del, når du skal designe dit badeværelse. Du har måske plads til mere end blot dit vaskeskab. Det er her du bør tænke kreativitet og praktisk på samme tid. Skabene skal både være flotte, matche stilen samt kunne rumme alle familiens ting, i smarte opbevaringsløsninger. Du kan overveje at udnytte pladsen ved spejlet, så du sætter et stort spejlskab op. Spejlet vil give illusionen af, at rummet er større og at du er længere fra spejlet end du egentlig er.

I det lille badeværelse er skabe oppe i højden en god løsning, for at udnytte loftshøjden uden at tage for mange kvadratmeter. I det store badeværelse kan du evt. vælge et større badmøbel, som fylder fra væg til væg og kan rumme alt hvad hjertet måtte begære af plejeprodukter, håndklæder, mv. Vi anbefaler, at du vælger side- og opbevarings skabe i samme materiale og farve som selve badeværelsesmøblet for, at skabe en sammenhængende stil og ikke skaber for mange forstyrrende elementer, som tager blikket fra de flotte detaljer i badeværelset. 

Design tilbehør til badeværelset 

Har du ikke behov for et skab, men derimod en let og elegant opbevaringsplads, som ikke tager for meget af rummets opmærksomhed og plads? Design dit nye badeværelse med en eller flere hylder, for at udsmykke og dekorere med dit mest flotte design tilbehør til badeværelset. Det skaber en personlig stil, som vil komplimentere rummet og vil imponere dine gæster, når de ser dit badeværelse. 

Vordingborg Køkkenet har flere forskellige slags hylder eller åbne reoler. Du kan faktisk købe hylder, som matcher dit skab eller bordplade. På den måde skaber du en sammenhængende stil samtidig med, at du holder et lavt budget og sparer en masse penge. 

Badeværelse design og installation 

Når du designer badeværelse sammen med Vordingborg Køkkenet kan du tilkøbe installation af dine badeværelsesmøbler og skabe. Bemærk at vores montører desværre ikke udfører el- og vvs-arbejde. Har du lidt finesse og forstand på håndværkerarbejde, kan du sagtens selv monterer dine badeværelses skabe. De er designet på en måde det gør det let at montere. En bærende liste skrues fast til væggen i vatter, hvorefter de fabrikssamlede skabe blot hænges op og fastgøres til listen. Hurtigt og nemt. 

Design badeværelse — renovering eller nybyg; Vi hjælper dig med badmøbler til det hele! Vordingborg køkkenet matcher dine drømme om badeværelse design til dit budget. Dét, til en pris, hvor alt er inkluderet — både skabe, vask, armatur og spejl.