Der er mange måder enten, at give dit retro badeværelse nyt liv på, eller give dit nye badeværelse et touch af retro på. Har du et badeværelse i retro, men ønsker du at pifte det op med et nyt badmiljø, som kan få de gamle fliser til at fremstå moderne igen? Så er du kommet til det rette sted – hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af badmøbler, som kan få et hvert gammelt badeværelse til at se nyt ud! Vores badmøbler er i samme sortiment som vores køkkenskabe, og derfor har vi noget matchende til langt de flestes stil. Derudover har du mulighed for, at føre en rød tråd gennem stilen i dit hus ved, at lave køkken og badeværelse i samme design.

Står du modsat og skal lave helt nyt badeværelse, men gerne vil give det en retro-feeling, er der naturligvis også råd for dette. Her kan du vælge farvede fliser, som giver badeværelset associationer til 60’erne og 70’erne. Fliserne kan komplimenteres af et stilrent badmiljø i lyst trælook og med sorte greb. Hertil kan der tilføjes et rundt spejl med integreret lys – alt dette kan give dig en følelse af et nyt og moderne badeværelse med et touch af retro.

Retro fliser badeværelse

I 60’erne og 70’erne var det populært at beklæde badeværelset med fliser i alskens forskellige farver. Herunder lyserød, blå, turkis, bordeaux og mange flere. Herefter kom vi ind i en lang periode hvor hvide fliser på væggen, samt naturstenslignende flise på gulvet var at foretrække – sådan skifter moden med tiderne, og flere af disse moder vender ofte retur efter en årrække. Lige nu er vi inde i en tid, hvor det igen er blevet populært at vælge farvede retro fliser til badeværelse. Når du har besluttet dig for en flise, har Vordingborg Køkkenet et stort udvalg af badmiljøer, som passer til alle typer af fliser og stilarter. Kom ind i en af vores butikker og bliv inspireret til hvilket badmiljø, som skal pryde dit nye badeværelse.

Retro lamper til badeværelse

Gør dit badeværelse retro ved hjælp af de små, men ikke mindst vigtige detaljer. Lamper og belysning generelt er en vigtig komponent i et badeværelse. Det er vigtigt, at du har den rette belysning i dit badeværelse, da det ofte er her, du vil stå og gøre dig klar til dagen, tage make-up på osv. Derudover kan lamper også have en dekorativ betydning i dit badeværelse, og de kan faktisk have stor indflydelse på badeværelsets samlede udtryk. Vælger du eksempelvis en badeværelse lampe i retro stil, kan dit badeværelse få et helt andet udtryk, end hvis du vælger en topmoderne lampe. Derfor er lamper også et super godt indretningsværktøj at gøre brug af, når du ønsker at give dit nye badeværelse personlighed.

Spejl badeværelse retro

Spejlet har en vigtig funktion i badeværelset, både praktisk og indretningsmæssigt. Det er derfor også vigtigt, at du har spejlet i dine overvejelser, når du skal designe dit nye badeværelse. Forestiller du dig, at skulle have et retro badeværelse i art deco stil eller et badeværelse i retro vintage stil, så kan du underbygge den stil med et spejl, der taler lige nøjagtigt ind i den stil.  Hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af spejle i forskellige størrelser og former, med og uden integreret lys. Ønsker du et spejl i retro stil, kunne du med fordel overveje et spejl med lys, som kan opfattes som værende den moderne fortolkning af retro hollywoodspejlet.