Hylder til dit køkken er med til, at skabe lethed og et mere åbent udtryk. De kan enten bruges som erstatning af overskabe eller bruges i sammenhæng med dem, så der er mange muligheder alt efter dine ønsker. 

indret dit køkken inspiration nyt køkken vordingborg køkkenet

Køkkenhylde

Køkkenhylder kan bruges på mange måder, men alle fede hylder til køkkenet er med til, at skabe god stemning i dit køkken. De kan bruges til at udstille dine yndlingsting for, at give køkkenet mere personlighed. Hylderne kan også bruges til, at opbevare praktiske ting i forbindelse med madlavning, så er de altid lige inden for rækkevidde, når du har brug for dem. En god idé kan være, at prioritere de ting du holder mest af, eller bruger oftest, så ikke det bliver en rodet opbevaringsløsning. 

 

Smalle hylder til køkken

Køkkenhylder kan også bruges i et mindre køkkken, fx i en lejlighed, for at udnytte pladsen maksimalt. Især små hylder til køkken, i hvid, kan være med til, at skabe større rummelighed i det lille køkken. En køkkenhylde kan udnytte alle små kroge og dermed give køkkenet større personlighed, på trods af mindre plads. 

Design hylder til køkken

Der findes mange forskellige designs af køkkenhylder. Det kan være alt fra glas-, laminat-, træ-, metalhylder til køkkenet eller svævende hylder. Det er en god idé, at gøre sig overvejelser omkring, hvilket materiale ens køkkenhylder skal være i, i forhold til vedligholdelse og rengøring. Laminathylder er eksempelvis markant nemmere at vedligeholde og rengøre, end rustikke træhylder er, da materialet er mere sart. 

metalhylder til køkken

Rustikke metalhylder til køkken 

Metalhylder er med til, at give dit køkken et mere rustikt look. Hos Vordingborg Køkkenet tilbyder vi en metalhylde med integreret LED  lys, som er med til at give køkkenet mere hygge og varme. 
Er du mere til det rustikke look tilbyder vi også en hylde af bronzelaminat, som er med til at give et mere råt udtryk til køkkenet.