Reklamation

Ved reklamation af hvidevarer

På hvidevarer skal der bruges et modelnummer (et såkaldt E-nummer). Dette nummer kan stå forskellige steder, se evt. brugsvejledningen over produktet for placering eller kontakt nedenstående numre for hjælp. 

Ved reklamation på nedenstående hvidevarer henviser vi til, at du som kunde direkte kontakter producenten af hvidevaren. På den måde bliver processen hurtigere. Hvidevareservices kan kontaktes på:
 

Ved hvidevarer, der ikke er angivet herover – eller ved skader opstået under transport – bruges nedenstående reklamationsformular.

 

Øvrige reklamationer

Herunder finder du formularen til udfyldelse ved reklamation. Du bedes udfylde formularen så uddybende som muligt med varenummer, beskrivelse af fejl/mangler osv.

Vedhæft venligst 1 billede af fejlen tæt på og 1 billede af hele varen.

Ved enkelte vaske skal der bruges et produktionsnummer (et såkaldt A-nummer). Dette findes, såfremt det er relevant, på undersiden af vasken. 

Formålet med at behandle dine personoplysninger er for at give dig den bedste service. Hvis du vil vide mere om Vordingborg Køkkenets behandling af personoplysninger, kan du klikke her.
 

Adresse
Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?
Hvornår har du købt produktet
Send billeder der viser hvad reklamationen drejer sig om.
Maks 10 filer.
Maks 200 MB.
Tilladte fil-typer: gif, jpg, jpeg, png.