Skal du i gang med en komplet renovering af dit badeværelse i ældre design og leder du efter nye badmøbler?

Hos Vordingborg Køkkenet kan vi hjælpe dig på vej, til at opfylde drømmen om nyt badeværelse, komplet med møblement til overskuelige priser. Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler, som alle er slidstærke og rengøringsvenlige. Vores priser, her på siden, er ALT inklusive. Det vil sige, at både skabs- og skuffeelementer, bordplade, vask, armatur, spejl og fragt hører med i prisen. Derfor kan du regne med vores priser — og ikke få nogle ubehagelige prischok, som ikke matcher dit budget.

Du kan finde mere inspiration til dit nye badeværelse, komplet med spejl, vask og armatur, lige her.          

Komplet badeværelse pris 

Hos Vordingborg Køkkenet matcher vi dine drømme til dit budget. Derfor sørger vi for at du får en pris på et komplet badeværelse sæt, inkl. håndvask, armatur, bordplade og skabe, når du indhenter tilbud hos os. Prisen er ALT inklusiv - vores priser er til, for at give dig mere luft i budgettet til andre dele af badeværelses renoveringen. Så drømmer du om et billig komplet badeværelse, i et enkelt design, eller et stort luksus badeværelse med en følelse af wellness, så hjælper vi dig — uagtet hvilke drømme, du har.  

En pris på et komplet badeværelse, afhænger meget af hvilke valg du træffer, angående størrelse, materialer og design. Har du erfaring eller gå-på mod til selv at kunne montere dit nye badeværelse, så sparer du på denne måde penge, frem for at du skal have håndværkere til det. Ønsker du at få hjælp til monteringen, så kan dette nemt arrangeres. 

Køb komplet badeværelse 

Ét af vores absolut bedste råd til dig, når du køber dit nye badmiljø hos er, at fastlægge et klart budget over de drømme og krav, som du har til dit badeværelse inden, du besøger os. På den måde kan vi hjælpe dig på bedste vis, og sammen finde de mest optimale løsninger, som passer perfekt til dit budget. Når du booker et møde, så er det altid gratis og uforpligtende — ligesom det er lige så gratis og uforpligtende, når vi tegner det nye badeværelse design til dig. Er du tilfreds med både design og pris, så gennemføres købet og nogle uger efter modtager du skabe, vask, spejl og armatur på din adresse. Skabene er desuden samlet, så det er gjort så nemt som muligt, med monteringen. Så bliver det ikke lettere, ved køb af komplet badeværelse! 

Book et møde med din nærmeste konsulent og lad os i fællesskab finde ud af, hvad der passer til dig.