Når du står over for renovering af badeværelse, er der mange ting at skulle forholde sig til. Det er både praktiske ting såsom regler for renovering af badeværelse, hvor de forskellige elementer kan placeres osv. Derudover kommer den lidt sjovere del af processen, nemlig her hvor der skal vælges badmøbler, fliser, lamper og anden dekoration, som alt sammen er med til at gøre dit nye badeværelse helt unikt. Fordi du skal forholde dig til så mange ting, anbefaler vi altid, at du får kyndig vejledning af dygtige fagfolk inden, - og undervejs i processen. Derfor står vores dygtige konsulenter også altid klar til at vejlede dig, og give dig et designforslag på dit nye badmiljø. Designforslaget er altid lavet ud fra dine ønsker, og selvfølgelig til dit budget.

Speed bad med sildeben

Badeværelse renovering inspiration

Er du i gang, - eller skal du i gang med at renovere dit badeværelse, og søger du inspiration til dit nye badmøbel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Start med at tage et kig på vores hjemmeside, hvor du under kategorien ”badeværelse”, finde et udvalg af forskellige designs og kombinationer af badmøbler. Her kan du også få en idé om prisen på et badmiljø – og husk at denne pris er ALT inklusive! Det vil sige, at du ikke kun får møblet, men også vask, armatur, greb, spejl og fragt med i prisen.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at besøge et af vores showrooms. Her kan du gå på opdagelse i vores lækre badudstilling, og få lov til at mærke på produkterne, samt se endnu flere forskellige indretningsmuligheder.

Hvad koster det at renovere badeværelse?

Det er svært at sætte en eksakt pris på renovering af badeværelse, da der er mange faktorer, som spiller ind når renoveringen skal prissættes. Skal du have komplet renovering af badeværelse, eller ønsker du blot at skifte dine badmøbler og spejl ud? Hvis det er sidstnævnte, der gør sig gældende, kan Vordingborg Køkkenet naturligvis godt give dig et tilbud på hvad det vil koste. Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter, og fortæl os om dine drømme, ønsker og budget for et nyt badmøbel. Efter mødet vil vores konsulent designe dit nye badmøbel, hvorefter du ser det på en 3D-tegning, samt modtager det eksakte tilbud. Husk at vi altid matcher skriftlige tilbud fra andre forhandlere. Vordingborg Køkkenet er altså altid et besøg værd!

Renovering af badeværelse i lejlighed

Renovering af københavner badeværelse, eller andet lille lejlighedsbadeværelse kan ofte være en udfordring, fordi der ikke er meget plads at gøre godt med. Hertil skal det dog også nævnes, at det selvfølgelig ikke er umuligt at renovere sig til et lækkert badeværelse, selvom badeværelset måske ikke umiddelbart giver dig så mange muligheder. Start med at rådføre dig med fagfolk, som kan vejlede dig i hvordan dit nye badeværelse, bedst muligt, kan indrettes.

Hvis du har plads til et badmøbel, vil dette ofte være at foretrække, da du her både får vask og opbevaring i ét og samme møbel. Derudover kan et spejlskab være genialt til de små badeværelser, netop fordi du her også får to ting i ét møbel, nemlig et stort spejl og opbevaring til tandbørster, kosmetik osv.  

Vordingborg Køkkenet har et stort udvalg af badmøbler til både det lille og store badeværelse. Kom ind og lad os designe dit nye badeværelse!

Smukt badeværelse i hvid højglans, hvor du rigtig kan slappe af.

Renovering af badeværelse i sommerhus

Billig renovering af lille badeværelse i sommerhus kan gøres på mange forskellige måder. Én af måderne hvorpå du kan få et gammelt badeværelse til at se nyt ud, er ved at skifte det gamle badmøbel eller den gamle håndvask, samt spejl ud. Ved at tilføje et moderne badmøbel og et flot spejl, kan dit badeværelse i sommerhuset komme til at fremstå nyt for relativt få penge. Hos Vordingborg Køkkenet står vi klar til, at vise dig de mange muligheder vi har, samt give dig et designforslag på dit nye badmiljø. Vi sørger for at tegne det efter dine ønsker, behov og budget, og så matcher vi altid skriftlige tilbud. Du har derfor ikke fået den bedste pris, før du har været forbi os!

Badeværelse renovering fliser

Fliser optager ofte et stort areal i et badeværelse, og har derfor stor betydning for badeværelsets æstetiske udtryk. Fliser kan være helt neutrale, og her vil det være badeværelsets øvrige indretning, der dikterer stilen i dit badeværelse, mens de omvendt kan være farverige og mønstrede – i dette tilfælde vil det ofte være fliserne, der spiller den største designmæssige rolle. Fliser skal ofte holde en del år, og det kan derfor også være svært at vælge de helt rigtige fliser. Vordingborg Køkkenet kan desværre ikke hjælpe dig, med hvilke fliser du skal vælge, men du kan altid tage et kig rundt i vores showrooms. Her kan du se, hvilke fliser vi har sat sammen med vores badmiljøer – dette kan være med til at give dig inspiration til dit valg af fliser.

Renovering af badeværelse København

Uanset om du står over for renovering af badeværelse i København eller renovering af badeværelse i Aalborg, så står Vordingborg Køkkenet klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte badmøbel, til dit nye badeværelse. Vi har butikker fordelt i hele Danmark, og i alle butikker er vores konsulenter specialister i, at designe badmøbler, der passer til både det store og lille badeværelse. Start din inspirationstur med et kig i vores lækre badeværelsesudstillinger. Her vil du ofte finde noget for enhver smag, men finder du ikke det du søger, så spørg efter vores badkatalog. Her vil du finde endnu flere spændende kombinationsmuligheder, samt priser på de forskellige badmiljøer.