Billede
Vordingborg Køkkenet i Aalborg
Man: 10:00-18:00
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Løven 3
9200 Aalborg

Vordingborg Køkkenet Aalborg er vores anden nordligst beliggende køkken butik. Den er placeret i byens industrielle handelscentrum, hvor alle større butikskæder er repræsenteret — for eksempel ligger Bilka blot få hundrede meter herfra. Det gør det idéelt af tage en smuttur ind i Vordingborg Køkkenet, når dagligvarerne alligevel skal klares i Aalborg. Køkken, bad eller bryggers — vi hjælper dig gerne med det hele!

Vordingborg Køkkenet i Aalborg har udstillet et grønt køkken

Køkkenfirma Aalborg

Er du på jagt efter dét køkkenfirma i Aalborg og omegn, der skal have glæden af at levere dit nye køkken? Så må du endelig ikke snyde dig selv for at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet. Vi lover at du ikke vil fortryde det. I vores 900 m² store butik finder du et overdådigt udvalg og stilarter, til dit kommende køkken projekt.

Vi sætter en ære i at kunne fremvise køkkener i et alsidigt køkken design, med noget for enhver smag, hvilket også udtrykkes i vores udstillede køkkener. Det gør os til et køkkenfirma, hvor du både kan se versioner af et klassisk lyst nordisk køkken — men også de smarte og funky farvede køkkener, samt de moderne fyldningslåger, i en nostalgisk stil der passer perfekt ind i det moderne landsted.

Køkken i Aalborg

Vordingborg Køkkenet i Aalborg har et kæmpe opland, i forhold til hvor kunderne kommer fra. Dette geografisk, men også ned i boligform og levevis. Den store diversitet i kunder afspejler sig derfor også i hvert enkelte køkken, som vi tegner. Det betyder, at vi har stor erfaring med at designe køkken til både den lille lejlighed, den ældre murstens villa, det idylliske landsted og så videre... Intet køkken projekt er for lille eller for stort, for Vordingborg Køkkenet i Aalborg.

Velkomst område i Vordingborg Køkkenet i Aalborg

Nyt køkken i Aalborg

Når du påbegynder dit projekt med nyt køkken i Vordingborg Køkkenet Aalborg, så starter vi med at tage en snak om hvad dine behov, ønsker og budget er, for det nye køkken. Når vi har fået det på plads, så laver vi en gratis og uforpligtende opmåling af rummet, så vi er sikret at dét design vi laver, rent faktisk også kan realiseres. Efter dette, indkalder vi til en præsentation i vores butik i Aalborg. På denne køkken præsentation viser vi hvordan dit køkken kan komme til at se ud og hvad det kan koste. Intet er fast eller besluttet, så har du rettelser, så kan det stadig nås ved køkken præsentationen. Kan du lide hvad du ser, så handler vi — hvis ikke, så går du (uden beregning) fra Vordingborg Køkkenet i Aalborg, med en oplevelse rigere.

Badeværelse Aalborg

I Vordingborg Køkkenet Aalborg hjælper vi også meget gerne, når du er på udkig efter nye bad møbler til dit badeværelse. Tag en tur gennem vores badeværelse udstilling, i Aalborg butikken og lad dig inspirere af de mange muligheder, som Vordingborg Køkkenet kan tilbyde. Husk at vi kan lave badmøblerne i flere forskellige bredder og dybder. Se du derfor noget, som du kan lide i vores badeværelse udstilling, kan vi tilpasse størrelsen på dit møbel, så det passer med det badeværelse, som du har i din bolig.

Køb nyt badeværelse i Vordingborg Køkkenet i Aalborg

Nyt badeværelse Aalborg

Ligesom vi gerne vil inspirere dig, med badeværelse møbler til dit eksisterende badeværelse, så giver vi også gerne en hånd med projektet, når det gælder nybyg. Så planlægger du helt nyt badeværelse — eller måske endda flere, så tag en snak med os. Især hvis du i forvejen planlægger at købe køkken hos os. På den måde får du stømlignet alle møblerne og skabt en rød tråd mellem nyt køkken og nyt badeværelse.

Book dit møde med Vordingborg Køkkenet Aalborg eller kig blot forbi butikken, når du har tid!

57.0011998, 9.872333

Udtalelser fra vores kunder

Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har lige bestilt nyt køkken i Aalborg afdelingen ,der fik vi en helt fantastisk behandling ,alle i butikken var smilende og imøde kommende . Vi så heldige at handle med Lasse , ham er yderst kompetent til sit job og samtidig sød og sjov at handle. Vi glæder os til at få vores køkken sat op i uge 41.

Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

I maj fik vi leveret og opsat vores nye dejlige køkken fra Vordingborgkøkkenet. Både nedtagning og opsætning foregik meget effektivt og med et meget tilfredsstillende resultat. Forud for opsætning havde vi en meget god oplevelse i Vordingborg køkkens afdeling i City Syd Aalborg, hvor vi blev betjent og rådgivet på bedste vis af Lasse Guldbrandt Rosengren, og med et meget tilfredsstillende resultat til følge også i forhold. Køkken blev leveret med nye hvidevarer, der også alle fungerer tilfredsstillende. Så vores varmeste anbefalinger af Vordingborg Køkken i City Syd Aalborg. Derudover vil vi også gerne give en rosende bemærkning til Vordingborg køkkens kundeservice, hvor vi også fik en god og venlig betjening.

Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

De første 20-30 sekunder man kommer ind i en butik er ofte afgørende for om man 'gider' handle der. Og jeg må sige at Aalborg afdelingen hos Vordingborg køkkener er et sted jeg meget gerne anbefaler. Lasse er en super frisk, kompetent og frem for alt 100% ærlig sælger, der ikke snakkede os efter munden men kom med sin mening og ide til vores nye køkken. Nu venter vi bare på at det skal komme så de kan montere det.

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Denne enestående anmeldelse skyldes professionel service vedr. behandling af vores reklamation på vores køkken. Nye fronter er blevet leveret pr. kulance grundet produktionsfejl på vores gamle køkken. Kommunikationen er under hele forløbet blevet holdt i en god tone, både med sælger Henrik Ibsen, Aalborg, og reklamationsafdelingen. 

Vi vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet. Mange tak.

Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

VI fik lige det køkken vi ønskede. Vores ideer og Mortens gode råd og Kennet som monterede det , helt perfekt. Levering af flinke og omhyggelige folk, der kom lige fra morgenstunden. ALT GIK OP! Vi har anbefalet Vordingborg Køkkener til flere personer.

Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Jeg har købt køkken hos Vordingborg Køkken i Aalborg, og har fået en god, seriøs og professionel behandling af Morten Grauholm Lang. Han formåede fra første møde at lytte til hvad jeg ønskede, og har omsat det hele til et virkeligt lækkert køkken, ligesom jeg ønskede det skulle være. Stor ros.

Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vores nye VK lever helt op til vores forventninger. Vi har handlet i Aalborg (Morten Grauholm Lang) og har gennem HELE FORLØBET fået en rigtig god behandling. Hvidevarer, som der skrives en del negativt om på Trustpilot, har endnu ikke voldt os problemer af nogen art. De to friske gutter (Kenneth og Jens) som monterede køkkenet, leverede en fin og hurtig opsætning. Alt i alt, 5 STJERNER FRA OS.

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har været 100% tilfreds med vores nye køkken og bryggers. Og rigtig god rådgivnig + ovenud fin personlig kundebetjening. Du kan rolig være tilfreds.

Hej Jacob Neesgaard, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har købt vores drømmekøkken i Vordingborg, og har fået den bedste service af sælger ( Jacob City syd Aalborg ). Han har været super hjælpsom, og selvom vi har haft kontaktet ham mange gange, har han ydet en stor hjælp hver gang. Da vi dagen efter leveringen pakkede bordpladen ud, var der et slag i laminaten. Jeg skyndte mig at sende en SMS til Jacob - og han kontaktede mig pr telefon efter lukketid. Det er mega god service - nu har vi modtaget den nye, og alt i køkkenet er nu færdig. Vi kan kun give Vordingborg køkkenet vores bedste anbefaling

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkknet, Aalborg

I vort efterhånden 4 år gamle Vordingborg køkken, gik gassen af et af hængslerne i en skabs låge. Efter en henvendelse til "Vordingborg køkkenet" med vores problem, blev der straks sendt nye hængsler. Vi er stadig super glade for vores køkken.