Aalborg

Kig forbi Vordingborg Køkkenet i Aalborg

Åbningstider

 

Man kl. 10.00-18.00

Tirs.-Tors. kl. 10.00-17:30

Fre. kl. 10.00-18.00

Lør. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Løven 3
9200 Aalborg
 

Tlf. 96 34 15 00
Fax 96 34 15 15
 

 • Mona og Jesper Kristensen, Aalborg

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  De første 20-30 sekunder man kommer ind i en butik er ofte afgørende for om man 'gider' handle der. Og jeg må sige at Aalborg afdelingen hos Vordingborg køkkener er et sted jeg meget gerne anbefaler. Lasse er en super frisk, kompetent og frem for alt 100% ærlig sælger, der ikke snakkede os efter munden men kom med sin mening og ide til vores nye køkken. Nu venter vi bare på at det skal komme så de kan montere det.

 • Vibeke og Jan, Mortensen, Aalborg

  "

  Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Denne enestående anmeldelse skyldes professionel service vedr. behandling af vores reklamation på vores køkken. Nye fronter er blevet leveret pr. kulance grundet produktionsfejl på vores gamle køkken. Kommunikationen er under hele forløbet blevet holdt i en god tone, både med sælger Henrik Ibsen, Aalborg, og reklamationsafdelingen. 

  Vi vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet. Mange tak.

 • John Sørensen, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Jeg har købt køkken hos Vordingborg Køkken i Aalborg, og har fået en god, seriøs og professionel behandling af Morten Grauholm Lang. Han formåede fra første møde at lytte til hvad jeg ønskede, og har omsat det hele til et virkeligt lækkert køkken, ligesom jeg ønskede det skulle være. Stor ros.

 • Tommy og Lone Kildehave, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  VI fik lige det køkken vi ønskede. Vores ideer og Mortens gode råd og Kennet som monterede det , helt perfekt. Levering af flinke og omhyggelige folk, der kom lige fra morgenstunden. ALT GIK OP! Vi har anbefalet Vordingborg Køkkener til flere personer.

 • Diana Toft Gregersen, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Vores nye VK lever helt op til vores forventninger. Vi har handlet i Aalborg (Morten Grauholm Lang) og har gennem HELE FORLØBET fået en rigtig god behandling. Hvidevarer, som der skrives en del negativt om på Trustpilot, har endnu ikke voldt os problemer af nogen art. De to friske gutter (Kenneth og Jens) som monterede køkkenet, leverede en fin og hurtig opsætning. Alt i alt, 5 STJERNER FRA OS.