Aalborg

Kig forbi Vordingborg Køkkenet i Aalborg

Åbningstider

 

Man 10.00-18.00

Tirs.-Tors. 10.00-17:30

Fre. 10.00-18.00

Lør. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Løven 3
9200 Aalborg
 

Tlf. 96 34 15 00
Fax 96 34 15 15
 

 • Tommy og Lone Kildehave, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  VI fik lige det køkken vi ønskede. Vores ideer og Mortens gode råd og Kennet som monterede det , helt perfekt. Levering af flinke og omhyggelige folk, der kom lige fra morgenstunden. ALT GIK OP! Vi har anbefalet Vordingborg Køkkener til flere personer.

 • John Sørensen, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Jeg har købt køkken hos Vordingborg Køkken i Aalborg, og har fået en god, seriøs og professionel behandling af Morten Grauholm Lang. Han formåede fra første møde at lytte til hvad jeg ønskede, og har omsat det hele til et virkeligt lækkert køkken, ligesom jeg ønskede det skulle være. Stor ros.

 • Diana Toft Gregersen, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Vores nye VK lever helt op til vores forventninger. Vi har handlet i Aalborg (Morten Grauholm Lang) og har gennem HELE FORLØBET fået en rigtig god behandling. Hvidevarer, som der skrives en del negativt om på Trustpilot, har endnu ikke voldt os problemer af nogen art. De to friske gutter (Kenneth og Jens) som monterede køkkenet, leverede en fin og hurtig opsætning. Alt i alt, 5 STJERNER FRA OS.

 • Freddy og Helle,

  "

  Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Vi har været 100% tilfreds med vores nye køkken og bryggers. Og rigtig god rådgivnig + ovenud fin personlig kundebetjening. Du kan rolig være tilfreds.

 • Henriette, Aalborg

  "

  Hej Jacob Neesgaard, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Vi har købt vores drømmekøkken i Vordingborg, og har fået den bedste service af sælger ( Jacob City syd Aalborg ). Han har været super hjælpsom, og selvom vi har haft kontaktet ham mange gange, har han ydet en stor hjælp hver gang. Da vi dagen efter leveringen pakkede bordpladen ud, var der et slag i laminaten. Jeg skyndte mig at sende en SMS til Jacob - og han kontaktede mig pr telefon efter lukketid. Det er mega god service - nu har vi modtaget den nye, og alt i køkkenet er nu færdig. Vi kan kun give Vordingborg køkkenet vores bedste anbefaling