Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Aalborg

Kig forbi Vordingborg Køkkenet i Aalborg

Åbningstider

 

Man kl. 10.00-18.00
Tirs.-Tors. kl. 10.00-17:30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. 10.00-14.00
 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Løven 3
9200 Aalborg
 

Tlf. 96 34 15 00
Fax 96 34 15 15
Email: aalborg@vordingborg.com

 • Torben og Lone, Aalborg

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Vi har lige bestilt nyt køkken i Aalborg afdelingen ,der fik vi en helt fantastisk behandling ,alle i butikken var smilende og imøde kommende . Vi så heldige at handle med Lasse , ham er yderst kompetent til sit job og samtidig sød og sjov at handle. Vi glæder os til at få vores køkken sat op i uge 41.

 • Anita og Jens Jørgen Gregersen, Aalborg

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  I maj fik vi leveret og opsat vores nye dejlige køkken fra Vordingborgkøkkenet. Både nedtagning og opsætning foregik meget effektivt og med et meget tilfredsstillende resultat. Forud for opsætning havde vi en meget god oplevelse i Vordingborg køkkens afdeling i City Syd Aalborg, hvor vi blev betjent og rådgivet på bedste vis af Lasse Guldbrandt Rosengren, og med et meget tilfredsstillende resultat til følge også i forhold. Køkken blev leveret med nye hvidevarer, der også alle fungerer tilfredsstillende. Så vores varmeste anbefalinger af Vordingborg Køkken i City Syd Aalborg. Derudover vil vi også gerne give en rosende bemærkning til Vordingborg køkkens kundeservice, hvor vi også fik en god og venlig betjening.

 • Mona og Jesper Kristensen, Aalborg

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  De første 20-30 sekunder man kommer ind i en butik er ofte afgørende for om man 'gider' handle der. Og jeg må sige at Aalborg afdelingen hos Vordingborg køkkener er et sted jeg meget gerne anbefaler. Lasse er en super frisk, kompetent og frem for alt 100% ærlig sælger, der ikke snakkede os efter munden men kom med sin mening og ide til vores nye køkken. Nu venter vi bare på at det skal komme så de kan montere det.

 • Vibeke og Jan, Mortensen, Aalborg

  "

  Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  Denne enestående anmeldelse skyldes professionel service vedr. behandling af vores reklamation på vores køkken. Nye fronter er blevet leveret pr. kulance grundet produktionsfejl på vores gamle køkken. Kommunikationen er under hele forløbet blevet holdt i en god tone, både med sælger Henrik Ibsen, Aalborg, og reklamationsafdelingen. 

  Vi vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet. Mange tak.

 • Tommy og Lone Kildehave, Aalborg

  "

  Hej Morten Grauholm Lang, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

  VI fik lige det køkken vi ønskede. Vores ideer og Mortens gode råd og Kennet som monterede det , helt perfekt. Levering af flinke og omhyggelige folk, der kom lige fra morgenstunden. ALT GIK OP! Vi har anbefalet Vordingborg Køkkener til flere personer.