Billede
Vordingborg Køkkenet i Aalborg
Man: 10:00-18:00
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Løven 3
9800 Aalborg

 

Vordingborg Køkkenet Aalborg er vores anden nordligst beliggende køkken butik. Den er placeret i byens industrielle handelscentrum, hvor alle større butikskæder er repræsenteret — for eksempel ligger Bilka blot få hundrede meter herfra. Det gør det idéelt af tage en smuttur ind i Vordingborg Køkkenet, når dagligvarerne alligevel skal klares i Aalborg. Køkken, bad eller bryggers — vi hjælper dig gerne med det hele! 

 

Køkkenfirma Vordingborg Køkkenet Aalborg

Køkkenfirma Aalborg

Er du på jagt efter dét køkkenfirma i Aalborg og omegn, der skal have glæden af at levere dit nye køkken? Så må du endelig ikke snyde dig selv for at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet. Vi lover at du ikke vil fortryde det. I vores 900 m² store butik finder du et overdådigt udvalg og stilarter, til dit kommende køkken projekt.

Vi sætter en ære i at kunne fremvise køkkener i et alsidigt køkken design, med noget for enhver smag, hvilket også udtrykkes i vores udstillede køkkener. Det gør os til et køkkenfirma, hvor du både kan se versioner af et klassisk lyst nordisk køkken — men også de smarte og funky farvede køkkener, samt de moderne fyldningslåger, i en nostalgisk stil der passer perfekt ind i det moderne landsted.

 

Køkken i Aalborg

Vordingborg Køkkenet i Aalborg har et kæmpe opland, i forhold til hvor kunderne kommer fra. Dette geografisk, men også ned i boligform og levevis. Den store diversitet i kunder afspejler sig derfor også i hvert enkelte køkken, som vi tegner. Det betyder, at vi har stor erfaring med at designe køkken til både den lille lejlighed, den ældre murstens villa, det idylliske landsted og så videre... Intet køkken projekt er for lille eller for stort, for Vordingborg Køkkenet i Aalborg. 

 

 

Vordingborg Køkkenet Aalborg

Nyt køkken i Aalborg 

Når du påbegynder dit projekt med nyt køkken i Vordingborg Køkkenet Aalborg, så starter vi med at tage en snak om hvad dine behov, ønsker og budget er, for det nye køkken. Når vi har fået det på plads, så laver vi en gratis og uforpligtende opmåling af rummet, så vi er sikret at dét design vi laver, rent faktisk også kan realiseres. Efter dette, indkalder vi til en præsentation i vores butik i Aalborg. På denne køkken præsentation viser vi hvordan dit køkken kan komme til at se ud og hvad det kan koste. Intet er fast eller besluttet, så har du rettelser, så kan det stadig nås ved køkken præsentationen. Kan du lide hvad du ser, så handler vi — hvis ikke, så går du (uden beregning) fra Vordingborg Køkkenet i Aalborg, med en oplevelse rigere.

 

Badeværelse Aalborg 

I Vordingborg Køkkenet Aalborg hjælper vi også meget gerne, når du er på udkig efter nye bad møbler til dit badeværelse. Tag en tur gennem vores badeværelse udstilling, i Aalborg butikken og lad dig inspirere af de mange muligheder, som Vordingborg Køkkenet kan tilbyde. Husk at vi kan lave badmøblerne i flere forskellige bredder og dybder. Se du derfor noget, som du kan lide i vores badeværelse udstilling, kan vi tilpasse størrelsen på dit møbel, så det passer med det badeværelse, som du har i din bolig.

Nyt badeværelse Aalborg 

Ligesom vi gerne vil inspirere dig, med badeværelse møbler til dit eksisterende badeværelse, så giver vi også gerne en hånd med projektet, når det gælder nybyg. Så planlægger du helt nyt badeværelse — eller måske endda flere, så tag en snak med os. Især hvis du i forvejen planlægger at købe køkken hos os. På den måde får du stømlignet alle møblerne og skabt en rød tråd mellem nyt køkken og nyt badeværelse.

 

Book dit møde med Vordingborg Køkkenet Aalborg eller kig blot forbi butikken, når du har tid!

 

 

57.001201, 9.872329

Udtalelser fra vores kunder

 

Hej Kim Lønrincz, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Alt er gået lige efter bogen dejlig imødekommende rådgiver Kim Lørincz Fra Vordingborg i citysyd Aalborg har senere hen købt bryggers også fra Vordingborg.

Fik køkken med montage det var Daniel ( kim's fortrukne montør ) der monteret køkkenet han lavede en super finish virkelig en dygtig montør så helt klart 5 stjerne her fra og kan ikke andet en at anbefale Vordingborg Køkkenet og selvfølgelig køkkenet er af den bedste kvalitet vi er virkelig glad for vores nye køkken.

Hej Rasmus Larsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har købt køkken i afdelingen i Aalborg, hvor vi blev rådgivet særdeles professionelt af konsulent Rasmus. Han er særdeles løsningsorienteret, der var hurtig god kemi og vi fik bestemt hvilket køkken vi skulle have.

Alt blev leveret til tiden, stort set uden mangler. Opsætningen stod montør Daniel for, jeg nævnte at købs og rådgivningsoplevelsen var god, og må her sige at det har opsætningsfasen sandelig også været. Yderst professionelt, akkuratesse, godt humør med smil på læben :)  Vi er særdeles glade for vores valg af materialer og køkkenet i det hele taget.

Personalet har positivt medvirket til at det blev en super god oplevelse at få nyt køkken - Tak for det :)

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi er meget tilfredse med levering både den sidste lille ordre og da i leverede hele køkkenet tidligere. Vi har kun ros tilovers. 

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Jeg har været yderst tilfreds med det hele, fin levering og til tiden, rigtig god service i butikken i Aalborg samt mail og tlf.

Jeg havde en enkelt skuffe, som var forkert da den var for dybt under håndvasken, men det blev ordnet uden problemer og fik en ny.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Rasmus Larsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vedr. Levering af køkken kan vi kun melde tilbage at vi har været yderst tilfreds med god service og god levering.

Rigtig god service fra konsulenten Rasmus Larsen i Aalborg afd. Dog lige lidt problemer med nogle mål, men de blev ændret ved et lille besøg.

Der var lidt med levering tidspunktet. Det blev til en straks levering selv om vi havde meddelt at det først var til april vi skulle igang med køkken. Nu havde vi heldigvis plads til opbevaring af køkken så problemet blev løst.

Kontakt med hovedkontor og afdeling i Aalborg har været tilfredsstillende. Søde og venlige medarbejder.

Fragtmænd skal også have ros for god levering og venlighed.

Alt i alt er der ind til videre stor tilfredshed her fra og vil helt klart anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Som svar på din mail, kan vi kun sige, at vi er ovenud tilfredse med service - kvalitet og at det blev leveret til lovede tid. Vi vil anbefale jer til vore venner og bekendte

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Så er det hele monteret i grov køkken og i vores sove værelse skab de ser meget flot ud og er meget tilfreds.

En meget dygtigt tømre fra Hjørring super flot stillet op af Frederik Jepsen vi kan anbefale ham til andre.

Nu glæder vi os til at tage de i brug NB: nu er det at vi er op i alderen de kunne godt have fortalt at der ikke var bund med til sove værelse skabet de kan se pænt ud med en hvid plade i bunden, vi har selv købt dertil.

Tak til jer!

Hej Henrik Ibsen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har været fuldt tilfredse med leveringen og køkkenet, så ingen klager herfra.

Hej Bent Brohus Christiansen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har været fuld tilfreds med hele handlingsforløbet, lige fra en køkkenkonsulenten der, kunne komme med lige det vi søgte! og vejledte os, så hele forløbet var nemt for os, til leveringen til tiden og en montør der bare vidste "hvad det drejede sig om" og klarede alle forhindringerne til UG.

Hej Bent Brohus Christiansen, Vordingborg Køkkenet, Aalborg

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Vi er hele tiden blevet informeret om alt, hvad vi skulle vide, og vi synes vi har fået en fantastisk behandling. På trods af, at vores handel kun var til en mindre ordre, har vi følt os som vigtige kunder. Levering og opsætning har været fuldstændig topklasse.

Vi vil helt sikkert handle med Vordingborg Køkkenet igen, hvis vi skulle få behov for det.

Tusind tak for en god behandling.