Er du på udkig efter dit nye drømmekøkken? Vordingborg Køkkenets speciale har i mere end 50 år været, at sælge køkkendrømme til dig. Derfor har vi de bedste kompetencer i forhold til, at sammensætte lige netop dit køkken, som du ønsker til dit hjem og din stil. Vi har en bred vifte af muligheder både angående køkkenlåger, bordplader, greb og hele dit unikke design. Det er op til dig, hvilket køkkenfirma du vælger, som skal sælge dig dit nye drømmekøkken. Vi er i hvert fald et rigtig godt bud på din næste køkkenleverandør, for vi hjælper vores kunder gennem hele processen. 

 

Bedste køkkenfirma

Det siger sig selv, at når du skal lægge hjerte, sjæl – for ikke at nævne et budget i et køkkenkøb, så skal du også handle med et køkkenfirma, der både vil dig det bedste og selv er blandt de bedste i branchen. Et køkkenfirma der formår, at lytte til dine behov og sætter en ære i at opfylde dine ønsker om nyt køkken, med øje for både design og funktionalitet. Der findes selvfølgelig mange køkkenfirmaer i Danmark, men vi i Vordingborg Køkkenet har siden 1963 vist, at vi er et solidt køkkenfirma, der er blandt de bedste på markedet. Dette ses gennem vores mange mærkninger og priser, som vi er stolte over at have modtaget. Vordingborg Køkkenet er et dansk køkken firma – der er helt fremme, hvad angår både sikkerhed og miljø.

Læs mere om vores mærkninger 

 

AAA Guld Kreditvurdering
Tænk på indeklimaet, når du vælger køkken – det gør Vordingborg Køkkenet
Vil du tænke grønt, når du vælger køkken? Det kan du hos Vordingborg Køkkenet

Køkkenfirma nær Aalborg

Hvis du leder efter et køkkenfirma nær Aalborg, så har du heldet med dig! Vi har nemlig en afdeling beliggende i den sydlige udkant af Aalborg – ikke så langt fra Ikea. Så er du på udkig efter helt nyt køkken, samt køkkenredskaber hos Ikea, så lav en udflugt til vores store showroom og få en snak med en af vores køkkeneksperter. Husk at vi laver gratis opmålinger og tager ansvaret for at alt passer sammen fra start til slut. For ikke at glemme at vi matcher alle sammenlignelige priser! Skulle du komme længere nordfra, så du søger et køkkenfirma i Hjørring, så kan du også vælge at besøge vores flotte køkkenbutik dér. Vi har nemlig også en køkkenbutik i Hjørring.

Køkkenfirma i Odense

Køkkenfirma nær Odense

I hjertet af Fyn, ligger smukke Odense by. Her har vi, som køkkenfirma, indrettet en flot afdeling, hvorfra vi kan servicere alle kunder, der har brug for nyt køkken, bad eller bryggers. Butikken er beliggende lige ved Rosengårdcentret, så kombinér evt. en hyggelig shoppingtur, med et besøg hos os. Det er en smuttur værd, hvis du kigger efter dét køkkenfirma der skal hjælpe dig med dit kommende projekt. Vær opmærksom på, at kommer du fra Nordvestfyn, så kan vores helt nye afdeling i Kolding også være et besøg værd. Den ligger ligesom i Odense, ved byens største indkøbscenter – Kolding Storcenter.

Køkkenfirma Århus

Vores køkkenfirma er også repræsenteret i Århus, som er Danmarks næststørste by. I Jyllands største byområde ligger Århus nemlig, hvor Vordingborg Køkkenet er belliggende med hele to butikker, både i den nordlige og den sydlige del. Den største ligger i Tilst, ikke langt fra Bilka. Den anden ligger i den sydlige del af Århus i Viby J, ved indkøbscentret Mega Syd. Der er derfor ingen undskyldninger, da det er nemt at besøge os, selv på en travl hverdag, når indkøbene alligevel skal klares. Fortvivl ikke hvis du kommer længere syd eller vestfra. Vi er også repræsenteret som køkkenfirma i Horsens og Herning.

Køkkenfirma Lyngby

Køkkenfirma København

Der er ingen tvivl om at der er allerflest køkken firmaer samlet i København, hvis man ser ud fra hvor mange køkken firmaer der er samlet pr kvadratkilometer. Det giver mening, da der også er ekstra mange mennesker her og derfor også et stort behov for køkkenfirmaer til at opfylde drømmen om et nyt køkken. Vordingborg Køkkenet har på nuværende tidspunkt syv butikker i området Hovedstaden. Så leder du efter køkkenfirmer i København, så har vi helt sikkert en butik tæt på. Den nyeste butik i vores køkkenfirma er Lyngby, der ligger på den hyggelige shoppinggade Lyngby Hovedgade 80, tæt på Lyngby Storcenter.

Fortvivl ikke hvis du kommer længere syd- eller vestfra. Vi er også repræsenteret som køkkenfirma i Køge og Næstved.

Hvilket køkkenfirma skal jeg vælge?

– Det simple svar er: Det der passer dig bedst!

Der er ingen andre end dig, der er bedst til at vurdere hvilket køkkenfirma du skal vælge. Alle kunder har forskellige krav og ønsker til det køkkenfirma de i sidste ende har lyst til at vælge, som leverandør af deres nye køkken. Derfor vil vi anbefale, at du undersøger mere end ét køkkenfirma – og sørger for at have noget at sammenligne med. Vi i Vordingborg Køkkenet VIL være det billigste køkkenfirma. Et køkkenfirma hvor service og kvalitet er i højsædet – og hvor kunden er i centrum. Vi tager på gratis opmåling, hjælper fra start til slut og vi matcher alle sammenlignelige priser. Derfor er vores råd til dig, at uagtet hvilke køkken firmaer du har i kikkerten – om det er et køkkenfirma i Esbjerg eller København, at du også lægger vejen forbi din nærmeste Vordingborg Køkkenet butik.