Ønsker du et nyt bad i romantisk stil? Så befinder du dig det helt rigtige sted! Hos Vordingborg Køkkenet har vi nemlig utallige muligheder for, at skabe en romantisk stil på dit badeværelse. Vi har ikke en bestemt defintion på, hvad romantisk stil det er. Det er op til den enkelte at vurdere, hvad et romantisk badeværelse er. Dog har vi et bredt udvalg til dig, hvor grebsfrie låger eller en kombination af smukke fyldningslåger og elegante greb ville passe perfekt ind i dit romantiske hjem. Det er helt op til dig, hvordan du kombinerer lågefronter, greb og bordplade med hinanden — vi sætter ingen grænser for kreativiteten. 

Få inspiration til den romantiske stil i vores badkatalog, som du kan bestille lige her. 

Badeværelse romantisk stil 

Vores Inline grebsfri lågefront med elegante og stilrene linjer er indbegrebet af romantisk badeværelsesstil. Denne lågefront passer til stort set alle hjem med dens lyse og enkle udtryk. Inline er derfor et stilsikkert valg, som komplimenterer de fleste danske hjem, med de lyse og minimalitiske linjer gennem hele bolig indretningen. 

Vores fyldningslåger fx Sylt er også en god løsning, hvis man ønsker at skabe en romantisk stil, især med dens charmerende detaljer og smukke greb. Den kan, som alle vores andre låger, bruges i både køkken og badeværelse, for at skabe en sammenhængende romantisk stil i hjemmet. Denne lågefront er også et rigtig godt valg for dig, som ønsker at udtrykke nostalgi og sjæl i dit hjem. 

Billig vask

Romantisk indretning badeværelse

Nogle gange handler det ikke blot om at bad møblet i sig selv har et romantisk look. Indretningen af dit romantiske badeværelse er helt afgørende for at fuldende stilen. En bordplade med en integreret håndvask til badeværelse i romantisk stil, er en elegant løsning, som skaber den rolige atmosfære, der kendetegner et romantisk badeværelse.

badeværelse

Hvis du søger en enkel, billig og mat lågefront, fx vores Laser-låge, kan især sildebens eller sekskantede fliser til bad i romantisk stil i flotte farver være med til at skabe en romantisk og harmonisk stil, som giver en god kontrast til det ellers hvide design.
For at skabe en sammenhængende stil i badeværelset, er et romantisk vægskab til bad i samme design som badeværelsesmøblet en rigtig fin detalje, så man holder stilen gennemgående ensartet. Det er med til, at give dig masser af opbevaringsplads både på det store og lille badeværelse, uden at der samler sig rod og uorden. Hvis ikke du er tilhænger af skabe, men ønsker et hurtigt overblik over dine ting, kan du også vælge at indrette med en romantisk vægreol til bad i stedet for. 

Romantiske ting/tilbehør til badeværelset 

En hylde til badeværelse i romantisk design er en god løsning til dig, som elsker at gøre noget ud af indretningen og pynte dit badeværelse med dine yndlings ting. Fuldend fx den romantiske stil, med billedrammer, med små quotes, eller duftlys, der skaber hyggelig og romantisk stemning. 

I mange tilfælde er det hvide bademiljø det sikre valg. Her vil især tilbehør og andre hyggelige ting i flotte farver komplimentere det romantiske badeværelse og bryde de hvide linjer. Især pastelfarver eller farver i røde nuancer vil hjælpe dig med at frembringe den romantiske stemning.