Forestil dig glæden ved nyt køkken, romantisk og charmerende i designet... Det romantiske køkken er en klassiker i de danske hjem, og er et køkkendesign som aldrig går af mode. Fyldningslåger, charmerende detaljer og smukke greb er karakteristikken ved et romantisk landkøkken.

Et køkken i romantisk stil passer til alle slags boliger, både til den unikke herskabslejlighed, den nyrenoverede villa eller det nybyggede parcelhus, da den hyggelige stemning og det smukke køkkendesign komplimenterer alle slags boligindretninger — på hver sin måde. Det romantiske køkken har vundet manges hjerter, og er blevet meget eftertragtet igen, da et smukt landkøkken udstråler kvalitet, samt i høj grad udtrykker sjæl og nostalgi i hjemmet.

sort sylt køkken square

Køkken i romantisk stil

Hos Vordingborg Køkkenet har vi flere svar på, hvordan et romantisk køkken kan se ud. Det er nemlig helt op til dig, om du vil gå all in på den romantiske stil — fx med med romantiske lamper til køkken, i form af store lysekroner, eller sprossede vitrineskabe. Måske du hellere ønsker en mere diskret fremtoning og lade den smukke fyldningslåge tale for sig selv, med et flot greb, som komplimenterer lågens romantiske stil.

Vær med til at sæt personligt præg på dit romantiske køkken. Hos Vordingborg Køkkenet kan du sammensætte dit romantiske køkken præcis, som du vil have det. Om det er et lidt mere rustikt træ køkken i romantisk stil eller et helt klassisk og stilrent hvidt køkken design, er helt op til dig — vi ønsker at gøre dine køkkendrømme til realitet. 

hvidt sylt køkken

Køkken inspiration — romantisk stil 

Ønsker du romantisk køkken inspiration, så har Vordingborg Køkkenet flere muligheder til dig. Vores Cascada eller Sylt låge er en af vores bedste svar på, at skabe en romantisk indretning i dit køkken. I lige præcis de to køkkenserier har vi en en farvepalette, som spænder fra farverne hvid, grøn og til sort. Så du kan få et romantisk køkken i enten en lys, mørk eller kulørt stil. For at komplimentere den romantiske køkkenstil er det en rigtig god idé at vælge et smukt greb, som matcher din romantiske fyldningslåge, her er et elegant sort knopgreb for mange en stilfuld og elegant løsning. 

Få køkken inspiration til dit romantiske køkken lige her i vores oversigt over lågefronter. Her kan du se alle vores fyldningslåger, der går hånd i hånd med et romantisk køkken design. 

Hvidt romantisk køkken alrum  

Et køkken alrum er en rigtig god løsning til, at binde hele hjemmet sammen og skabe et fælles samlingspunkt for familien. For at skabe en sammenhængende romantisk stil i hjemmet, så er det oplagt at tilføje det romantiske landkøkken design i det hvide og åbne køkken alrum. På den måde skaber du en rød tråd gennem hele din boligindretning.

Skab den romantiske stil i køkkenalrummet med romantiske køkken lamper — fx en flot lysekrone over spise- eller som dekorations element i et hjørne af rummet. Vitrineskabe har en af de helt store roller at spille, i den romantiske boligstil. Det er samtidig en god opbevaringsløsning, som giver et elegant look til rummet. Det er helt op til dig, hvordan du indretter dit lyse og rummelige køkkenalrum, så det passer bedst til din romantiske stil. Vi hjælper dog meget gerne med tips og fif til hvordan dit nye romantiske køkken kan se ud.