Børn i køkkenet, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Moderne landkøkken – også til et liv i byen

Nyt køkken med fyldningslåger og uden begrænsninger!

Cascada er en lågeserie med flotte, romantiske udskæringer, hvor du får en stemning af moderne landkøkken i køkkenet. Denne type køkken gør sig flot i såvel historiske villaer med stuklofter og sildebensgulve som i nybyggede lejligheder, hvor et romantisk køkken udtryk ønskes. Lågeserien er en robust køkkenlåge, der med sin lakerede overflade er utrolig rengøringsvenlig.

Er du også blevet helt vild med Cascada? Så BOOK DIT MØDE allerede nu, og lad os hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme om nyt køkken.

Farven på køkkenlågen

Cascada-serien findes i 4 unikke farver; hvid, stone grey, reed green og fjord blue. Du kan derfor nemt personliggøre dit nye Cascada-køkken ved at vælge den farve, som passer præcis til dig og dit hjem. 

I din indretning kan du med fordel vælge det samme farvevalg, som du har i dit køkken. Vælger du fx Cascada i reed green, kan du lade farven gå igen i indretningen i resten af rummet, hvis du har køkkenalrum, og andre rum, hvis dit køkken er separat beliggende, for at få en rød tråd i den samlede indretning.

Hvidt landkøkken, Cascada, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Klassisk landkøkken

Et landkøkken kan skabe ro

Cascada-serien er blot en af vores låger med udskæringer, som du finder i Vordingborg Plus-sortimentet. Det klassiske landkøkken med låger med udskæringer har fået sin renæssance og er igen begyndt at finde vej ind i de danske hjem. En låge med delikate udskæringer og detaljer giver køkkenet en hyggelig stemning samt et utroligt elegant og tidløst udtryk. Her ser du Cascada i den klassiske hvide farve, som pryder køkkenet sammen med en flot laminatbordplade i trælook.

Køkken med udskæring, landkøkken, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Det grå køkken går aldrig af mode

I lang tid har den grå farve været yderst anvendt i boligindretningen. Den grå farve spænder over mange nuancer og er en meget taknemmelig farve, da stort set alle farver kan kombineres med denne. Også i køkkenet er grå en populær farve at vælge. Du kan få mange forskellige udtyk frem alt efter, hvilken bordplade du vælger. Vælger du fx en bordplade i trælook, vil udtrykket blive det charmerende landkøkken i retrostil. Vælger du derimod en sort bordplade, opnår du den moderne udgave af landkøkkenet. Du kan derfor lege med de forskellige materialer og farver, for at opnå forskellige udtryk med den samme låge.

Gråt køkken, landkøkken, Cascada, Vordingborg Køkkenet
Gråt køkken, landkøkken, Cascada, Vordingborg Køkkenet
Gråt køkken, landkøkken, Cascada, Vordingborg Køkkenet
Grønt køkken, landkøkken, Cascada-serien, Vordingborg Køkkenet

Et smukt moderne grønt køkken

Grønt køkken? – Hvorfor ikke!? 

Elsker du farver, og har du ønsket om at udfolde det i din boligindretning - så er den grønne Cascada-låge lige noget for dig. Den matte, grønne låge omfavner den hyggelige stemning som en låge med udskæringer skaber. Den grønne farve er holdt i en dæmpet tone, hvilket gør at den tilfører køkkenet en sofistikeret stemning, men uden at blive for dominerende. Som med det grå køkken kan man i det grønne kombinere med forskellige bordplader for at opnå forskellige udtryk i køkkenet. En laminatbordplade i lyst trælook vil give køkkenet en sommerhusstemning, hvorimod en mørkegrå bordplade vil understrege det chikke look, den grønne låge udstråler.