Køkken hylder træ

Når du skal have nyt køkken er det ganske naturligt, at du har mange tanker om, hvordan det færdige resultat mon bliver, og hvordan du kan tilføre det varme og personlighed. Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste fortsat vælger hvide køkkener, når de skal have nyt køkken. Det hvide køkken passer godt ind i alle hjem, og samtidig kan det kombineres med et utal af andre materialer - herunder træ. Træ bidrager med varme, og kan være med til at bryde de lige, hvide linjer i dit køkken. Der er mange måder, at invitere træ ind i dit køkken på. Ønsker du bare en lille smule træ, kan du vælge at tilføje nogle frithængende hylder i træ – udover at de bidrager med varme, giver de dig også let adgang til dine ting, og du har samtidig mulighed for at dekorere dem, så dit køkken bliver endnu mere personligt.

En anden mulighed er, at vælge gulv til køkken i træ. Vi kan lave tegningerne af dit køkken med gulv i træ, så du let kan visualisere det, inden du beslutter dig. Forelsker du dig i looket, er det blot at gå i dit lokale byggemarked, eller kontakte en håndværker, så hjælper de dig med at finde det det gulv, du drømmer om.

Bordplade træ køkken

En bordplade i træ til køkken har i mange år været et populært valg, og er det i særdeleshed stadig. Træets varme look giver kant til dit køkken, og det bryder de lige linjer og ensfarvede strukturer, som man ofte finder i et køkken. En bordplade i træ kan dog være en stor omkostning, og så kræver den en del vedligehold gennem dens levetid. Man kan med fordel vælge en bordplade i laminat, i stedet for. Vordingborg Køkkenet har intet mindre end 16 forskellige laminatbordplader i naturtro trælook. Laminatbordpladen er utrolig slidstærk, super smuk, og snavs kan let fjernes med en fugtig klud.

Kom ind i en af vores butikker, og oplev vores lækre bordplader i trælook, og find lige netop den bordplade du drømmer om!

Køkken fronter i træ

Drømmer du om et køkken, hvor forskellige farver og strukturer mixes? Så er du ikke den eneste – det er blevet enormt populært at mixe farvede, eller hvide og sorte fronter med fronter i trælook. Det kan eksempelvis være, at du drømmer om et hvidt højglanskøkken med højskabe i et lyst egetræslook. Måske er du mere til det mørke design, og drømmer om et sort køkken med en køkkenø i mørkt trælook. Uanset hvad du drømmer om, står vi klar til at hjælpe dig med at nå i mål med din køkkendrøm. Vores konsulenter har helt sikkert en god idé i ærmet, som matcher dine ønsker og behov til et nyt køkken med fronter i træ look.

Gå ind på vores hjemmeside og find inspiration til dit nye køkken! Her kan du se forskellige køkkener, hvor vi har mixet almindelige fronter med fronter i træ. Du er også meget velkommen til at komme ind i en af vores butikker, og lade en køkkenkonsulent udarbejde en 3D-tegning af hvordan dit drømmekøkken kan komme til at se ud – helt gratis og uforpligtende.

Mørkt træ køkken

Skal du have nyt køkken, og drømmer du om et sort træ køkken, men du kan se, at budgettet ikke rækker? Bare rolig – vi har den helt rette løsning til dig! Du kan nemlig sagtens få opfyldt din drøm om et køkken i sort træ med vores smukke og super lækre Structuralåge i farven Nero oak. Den sorte låge har en naturtro, lodret træstruktur, der vil give dit køkken et utrolig elegang look. Hele Structura-serien er enormt robust, og den kan med lethed klare alle de strabadser, der udspiller sig i køkkenet hver eneste dag.

Skal køkkenet blot være i være i mørkt træ kan det absolut anbefales at tage et kig på vores RIVA låge i farven Walnut. Ligesom resten af vores lågesortiment er denne låge lavet i laminat, og dette er kun en fordel for dig! Lågen ser 100% naturtro ud, og træstrukturerne er nøje gengivet, så du ikke kan se forskel på denne låge og en låge i ægte træ. Denne låge kræver dog ikke pleje og vedligehold, som en almindelig trælåge gør og så er laminatlågen samtidig langt billigere.

Køkken i massivt træ

Du har måske allerede gjort din research og har fundet ud af, at du ikke finder et billigt køkken i træ. Nu må du kigge efter andre alternativer for at få dit budget til at række. Hos Vordingborg Køkkenet vil vi gerne vise dig, at du sagtens kan få opfyldt drømmen om et køkken i træ. Godt nok får du ikke et køkken i massivt træ, men du får et køkken, som vil give dig mindst ligeså stor glæde – og bedst af alt; det behøver ikke koste en formue! Vi har et udvalg af låger i trælook, som alle imiterer træ i forskellige farver, typer og strukturer.

Du finder al den inspiration du har brug for i enten vores butik, på vores hjemmeside eller i vores katalog. Har du brug for vejledning, kan du altid booke et møde med en af vores konsulenter.