Lad dig forføre af de mørke toner, med et nyt sort køkken. Designet er intenst og giver indretningen den mest markante stemning, som man kan opnå, når der er tale om et nyt køkken i sort. Det er et kvantespring fra de mainstreame hvide køkkener og et sort køkken kræver ofte et rum med et godt lysindfald eller en særlig god og strategisk placeret belysning, men resultatet kan blive helt unikt og fantastisk.

Et nyt sort køkken behøver heldigvis ikke at koste en formue. Der er rig mulighed for at vælge en sort køkkenlåge, der passer lige netop dit budget, ud fra Vordingborg Køkkenets store sortiment.

Inspiration til det sorte køkken

Første del af projektet handler om at samle inspiration til hvordan et sort køkken kunne se ud, hjemme hos dig. Da et sort køkken ikke bare er et sort køkken, så har vi samlet nogle eksempler her og fifs til hvordan du kan tilføje nogle detaljer, som giver et eksklusivt strejf.

Måske er du til et sort køkken, hvor forskellige elementer har en kontrastfarve? Eller måske skal det hele holdes sort i sort, med blandt andet sorte greb til køkken? Husk, at vi til enhver tid laver et gratis 3D-tegnet design, ud fra dine mål, så du kan se hvordan et nyt køkken, i sort — eller anden farve – kan se ud i din bolig.

Så læn dig tilbage og giv dig hen til det sorte køkken — og saml inspiration til hvilken type sort køkken, der falder i lige netop din smag. Hos Vordingborg Køkkenet har vi et stort udvalg af flotte, sorte køkkener som vil kunne forføre både dig og dine nærmeste.

Køkkenlåge i sortbejset egetræs look for ægte nordisk stemning i køkkenet

Køkken i sort eg

Et flot og naturtro køkken i sort eg, er en smuk og innovativ måde at lukke naturen ind i hjemmet på. Det flotte, sorte træ er med til at give køkkenet og resten af dit hjem et stilrent og tidsløst udtryk.

Vordingborg Køkkenets pendant til et køkken i sort eg, er den fuldstændige naturtro laminat Structura Nero Oak. Dette er en låge, der kombinerer alle fordelene ved en køkkenlåge i laminat, med den smukke organiske form af en trælåge i sort eg.

Mærk og se de flotte udformede årer i træ-looket, men med visheden om at denne låge ikke kræver vedligeholdelse eller den store pleje, som en massiv trælåge kræver. Med Structura Nero Oak i dit køkken, er sort eg pludselig heller ikke et omkostningsfuldt valg. Prisen giver luft i budgettet til flere lækre køkken detaljer — det er ren win-win!

Mat sort køkken er moderne

Et mat køkken er meget moderne lige nu — og helt særligt er et mat sort køkken ofte stjernen, i mange boligmagasiner, da de trender som aldrig før. Det sorte matte køkken giver et yderst stilrent look i køkkenet, hvor de matte sorte farver giver en eksklusiv følelse.

Dog kan et mat sort køkken være enhver børnefamilies skræk — eller det vil sige, at den der skal holde rent og orden kan frygte de matte sorte låger. Disse er nemlig som regel særlig modtagelige over for fedtfingre og snavs, hvilket efterlader plamager og skygger på de sorte køkkenlåger.

Køkkenlåge i sort elegant look

Du skal dog ikke opgive drømmen om et nyt mat sort køkken endnu. Vordingborg Køkkenets låge EasyTouch Black er en mat sort køkken køkken låge der, med en patenteret coating af lågerne, sikrer at fedtfingre ikke er et problem.

Aftrykkene forsvinder simpelthen for øjnene af dig og efterlader overfladen lige så fin og mat, som før at hånden blev lagt på. Så drømmer du om en mat sort låge i dit køkken, der er nemt at holde pæn, så spørg efter vores EasyTouch serie!

Flotte sorte greb i køkkenet

Ønsker du at give dit køkken et gennemgående sort look, og få sorte greb i køkkenet? Dette kan naturligvis også lade sig gøre. Hos Vordingborg Køkkenet vil du kunne sætte dit eget personlige præg på dit sorte køkken, så det bliver nøjagtigt som du ønsker. Sort-i-sort, hvor grebene nærmest smelter sammen med køkkenet og bliver en diskret og sofistikeret detalje påråber sig en minimalistisk elegance. Et sort-i-sort køkken bliver et malerisk bagtæppe i din indretning, der giver plads til at fremhæve de designelementer, som du ønsker og finder interessant.

Tag en snak med din køkkendesigner og fortæl vedkommende dine ønsker. Sammen vil I kunne sammensætte netop dit sorte drømmekøkken. Hvis du har taget udgangspunkt i en af vores mange sorte køkkener, der ikke har sorte greb, vil alt du skal gøre være blot at informere vores køkkendesigner om dette.

Det er dog vigtigt at huske på, at skabe den rette sammensætning i køkkenet. De sorte køkkener er flotte, stilrene og trendy for tiden og kan brydes flot med et greb i en kontrastfarve. Her kan vælges greb i messing eller hvide greb, for at skabe et smukt farvespil.

Fuldend looket med sorte hylder til køkken

Ønsker du at skabe et gennemgående sort look i køkkenet, er sorte hylder en vigtig del af dette. Med flotte sorte køkkenhylder, vil denne gennemgående stemning, skabt af det sorte køkken, kun forstærkes.

Sorte hylder er nemlig en stilfuld og alsidig måde at fuldende looket i det sorte køkken på. Sammen med vores køkkendesigner, vil I kunne præge hvordan størrelsen og designet skal være på disse hylder. På den måde får du sorte hylder til køkkenet, der matcher netop dine ønsker.

Derudover vil der også skabes en god og flot kontrast mellem de sorte hylder og dine tallerkener, glas, service og hvad end du måtte placere på dine køkkenhylder. Især hvis du har ønsker om at have udstillingsplads i køkkenet til din yndlingsporcælen eller andre dekorative elementer.

Derudover kræver sorte hylder minimal vedligeholdelse og rengøring, da de er lette at tørre af med en fugtig klud. Så hvis du vil give dit køkken en opdatering og samtidig øge funktionaliteten, er sorte hylder et fantastisk valg.

Sort bordplade til køkken

Elegancen i et sort køkken, bliver blot forstærket med en sort bordplade. Designet bliver på én og samme tid dramatisk, men også strømlinet, når skabe og bordplade går ud i ét, i en flot sort farvenuance.

Sort minimalisme har i mange år været vejen frem. Med et sort køkken kombineret med en sort bordplade, opnås en sofistikeret version af netop det minimalistiske og stilrene køkken.

Der skabes en dybde, gennem sammenhængen mellem bordplade og resten af dit køkken, som overlader øjet til detaljerne. Fremhæver dét, som du ønsker at sætte fokus på — om end det er greb, køkkenremedier eller unikke personlige pyntegenstande.

Sort køkken med messing

Et sort køkken kan få flere forskellige designmæssige udtryk, alt efter hvordan det sammensættes med materialer og farver. Med denne mulighed for kombination af farver og materiale, vil du kunne skabe et helt igennem personligt udtryk i dit køkken.

Messing er et af de mest hotte materialer, der brillerer i et sort køkken. Messing er med til at tilføre det sorte køkken varme, med sit flotte gyldne farvespil. Og så skaber det også en virkelig flot kontrast med den varme messing farve og de sorte toner i køkkenet.

Du kan inkorporere messing i køkkenet designet på flere forskellige måder. Enten ved at vælge greb i messing, supplerer med et armatur i messing – eller blot vælge at tilføje nogle få køkkenremedier eller dekorationer i messing.

Det hele afhænger af om, du ønsker en hyppig udskiftning af looket på dit køkken, eller om du har en mere langsigtet vision omkring dit design af det sorte køkken.

Sort køkken med sort bordplade og vandhane i messing

Sort køkken med messing

Et sort køkken kan få flere forskellige designmæssige udtryk, alt efter hvordan det sammensættes med materialer og farver. Messing er et af de mest hotte materialer, der brillerer i et sort køkken. Messing er med til at tilføre det sorte køkken varme, med sit flotte gyldne farvespil.

Du kan inkorporere messing i køkken designet på flere forskellige måder. Enten ved at vælge greb i messing, supplerer med et armatur i messing – eller blot vælge at tilføje nogle få køkkenremedier eller dekorationer i messing. Det hele afhænger af om, du ønsker en hyppig udskiftning af looket på dit køkken, eller om du har en mere langsigtet vision omkring dit design af det sorte køkken.

Sort armatur i køkkenet

Forestil dig at du har valgt en sort bordplade til dit sorte køkken. Nu topper du dette design med en køkkenhåndvask i sort. Hvad er der så tilbage, der mangler? Det er selvfølgelig valg af armatur. Her vil et armatur i krom eller rustfrit stål tage rigtig meget opmærksomhed og måske ikke harmonere med resten af indretningen i dit køkken.

Selvom det naturligvis er dit eget valg og ønske om, hvordan dit køkken skal se ud, er det dog vigtigt at man har den rette farvekombination in mente. Her vil vores køkkendesignere kunne hjælpe dig til at udarbejde et køkken, der matcher dine drømme.

Derfor anbefaler vi, at du supplerer med et sort armatur til køkkenet i stedet. Det vil passe perfekt til et sort køkken, håndvask og bordplade, som kun vil have en diskret fremtoning i køkkenet, så du kan sætte den øvrige indretning i fokus.

Sort armatur til køkken 1
Simpel sort vandhane til dit køkken
Høj sort vandhane med elegant rund top

Sort vandhane til køkken

En sort køkken vandhane kan have mange forskellige udtryk, alt efter formen. Designet kalder måske på et simpelt sort blandingsbatteri til køkkenet, med organiske runde former. Det kan også være at den sorte køkkenhåndvask bedre kan afsluttes med et moderne industrielt sort armatur, med bruser. Men igen er dette naturligvis helt op til dig og dine ønsker for dit køkken.

Her hos Vordingborg Køkkenet kan vi tilbyde et godt udvalg af køkkenarmaturer i sort. Spørg hos din nærmeste Vordingborg Køkkenet forretning. Du kan se alle vores butikker lige her eller book et møde på forhånd med en af vores konsulenter lige her. De kan hjælpe dig meget nærmere dine køkkendrømme.