Lad dig forføre af de mørke toner, med et nyt sort køkken. Designet er intenst og giver indretningen den mest markante stemning, som man kan opnå, når der er tale om et nyt køkken i sort. Det er et kvantespring fra de mainstreame hvide køkkener og et sort køkken kræver ofte et rum med et godt lysindfald eller en særlig god og strategisk placeret belysning, men resultatet kan blive helt unikt og fantastisk.

Et nyt sort køkken behøver heldigvis ikke at koste en formue. Der er rig mulighed for at vælge en sort køkkenlåge, der passer lige netop dit budget, ud fra Vordingborg Køkkenets store sortiment. 

 

Sort køkken inspiration

Første del af projektet handler om at samle inspiration til hvordan et sort køkken kunne se ud, hjemme hos dig. Da et sort køkken ikke bare er et sort køkken, så har vi samlet nogle eksempler her og fif til hvordan du kan tilføje nogle detaljer, som giver et eksklusivt strejf. Måske er du til et sort køkken, hvor forskellige elementer har en kontrastfarve? Eller måske skal det hele holdes sort i sort, med blandt andet sorte greb til køkken? Husk, at vi til en hver tid laver et gratis 3D-tegnet design, ud fra dine mål, så du kan se hvordan et nyt køkken, i sort — eller anden farve, kan se ud i din bolig.

Så læn dig tilbage og giv dig hen til det sorte køkken — og saml inspiration til hvilken type sort køkken, der falder i lige netop din smag...

 

Køkkenlåge i sortbejset egetræs look for ægte nordisk stemning i køkkenet

Køkken i sort eg

Vordingborg Køkkenet's pendant til et køkken i sort eg, er den fuldstændige naturtro laminat Structura Nero Oak. Dette er en låge, der kombinerer alle fordelene ved en køkkenlåge i laminat, med den smukke organiske form af en trælåge i sort eg. Mærk og se de flotte udformede årer i træ-looket, men med visheden om at denne låge ikke kræver vedligeholdelse eller den store pleje, som en massivtrælåge kræver. Med Structura Nero Oak i dit køkken, er sort eg pludselig heller ikke et omkostningsfyldt valg. Prisen giver luft i budgettet til flere lækre køkken detaljer — det er ren win-win! 

Mat sort køkken

Et mat køkken er meget moderne lige nu — og helt særligt er et mat sort køkken ofte stjernen, i mange bolig magasiner, da de trender som aldrig før. Dog kan et mat sort køkken være enhver børnefamilies skræk — eller det vil sige, at den der skal holde rent og orden kan frygte de matte sorte låger. Disse er nemlig som regel særlig modtagelige over for fedtfingre og snavs, hvilket efterlader plamager og skygger på de sorte køkken låger. 

mat sort køkken låge

Du skal dog ikke opgive drømmen om et nyt mat sort køkken endnu! Vordingborg Køkkenet's låge EasyTouch Black er en mat sort køkken køkken låge der, med en patenteret coating af lågerne, sikrer at fedtfingre ikke er et problem. Aftrykkene forsvinder simpelthen for øjnene af dig og efterlader overfladen lige så fin og mat, som før at hånden blev lagt på. Så drømmer du om en mat sort låge i dit køkken, der er nem at holde pæn, så spørg efter vores EasyTouch serie!

Sort bordplade til køkken

Elegancen, i et sort køkken, bliver blot forstærket med en sort bordplade. Designet bliver på én og samme tid dramatisk, men også strømlignet, når skabe og bordplade går ud i ét, i en flot sort farvenuance. Hvid minimalisme har i mange år været vejen frem. Med et sort køkken kombineret med en sort bordplade, opnås en sofistikeret version af netop det minimalistiske og stilrene køkken. Der skabes en dybde, gennem sammenhængen mellem bordplade og resten af dit køkken, som overlader øjet til detaljerne. Fremhæver dét, som du ønsker at sætte fokus på — om end det er greb, køkkenremedier eller unikke personlige pyntegenstande.

Sort køkken med sort bordplade og vandhane i messing

Sort køkken med messing

Et sort køkken kan få flere forskellige designmæssige udtryk, alt efter hvordan det sammensættes med materialer og farver. Messing er et af de mest hotte materialer, der brillerer i et sort køkken. Messing er med til at tilføre det sorte køkken varme, med sit flotte gyldne farvespil.

Du kan inkorporere messing i køkken designet på flere forskellige måder. Enten ved at vælge greb i messing, supplerer med et armatur i messing – eller blot vælge at tilføje nogle få køkkenremedier eller dekorationer i messing. Det hele afhænger af om, du ønsker en hyppig udskiftning af looket på dit køkken, eller om du har en mere langsigtet vision omkring dit design af det sorte køkken.

Sort køkken armatur

Forestil dig at du har valgt en sort bordplade, til dit sorte køkken. Nu topper du dette design med en køkken håndvask i sort. Hvad er der så tilbage, der mangler? Det er selvfølgelig valg af armatur. Her vil et i krom eller rustfrit stål tage rigtig meget opmærksomhed og måske ikke harmonere med resten af indretningen i dit køkken. Derfor anbefaler vi, at du suppelerer med et sort armatur til køkken i stedet. Det vil passe perfekt til en sort køkken håndvask og bordplade, som kun vil have en diskret fremtoning i køkkenet, så du kan sætte den øvrige indretning i fokus. 

Sort armatur til køkken 1
Simpel sort vandhane til dit køkken
Høj sort vandhane med elegant rund top

Sort vandhane til køkken

En sort køkken vandhane kan have mange forskellige udtryk, alt efter formen. Designet kalder måske på et simpelt sort blandingsbatteri til køkken, med organiske runde former. Det kan også være at den sorte køkken håndvask bedre kan afsluttes med et moderne industrielt sort armatur, med bruser — skulle dine ønsker og behov være i denne retning?

Så kan Vordingborg køkkenet tilbyde et godt udvalg af køkken armaturer i sort. Spørg hos din nærmeste Vordingborg Køkkenet forretning, du kan se alle vores butikker lige her eller book et møde på forhånd med en af vores konsulenter lige her, de kan hjælpe dig meget nærmere dine køkkendrømme.